perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes, vriendelijk en recht door zee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf precies de v.w. transporter gevonden die wij nodig hadden .\r\nprettig geholpen , niet opdringerig .\r\nvlotte afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne communicatie, mooi bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij van RR Klussenservice BV zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele verkopers weten waar ze over praten. Koffie staat altijd klaar. Ruime keus aan diverse bedrijfsbussen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en ze denken met je mee in de breedste zin van het woord.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel bedrijven bezocht in de zoektocht naar de juiste bedrijfsbus en eigenlijk nergens zo vriendelijk ontvangen als bij Europe Vans. Tot aan de schoonmaakster aan toe is iedereen even vriendelijk. Klantgericht, top! daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Daarnaast is het een zeer verzorgd autobedrijf met een ruime keuze. \r\nKortom alles goed, nu alleen nog probleemloos de komende jaren rijden.\r\n

• Deskundigheid N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een sprinter gekocht.\r\nPrijs/kwaliteit zeer goed!\r\nJe wordt hier netjes geholpen en alles is zo geregeld.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het verleden al eerder een aankoop gedaan van een sprinter en dit maal heb ik een vito gekocht. \r\nDit bedrijf verkoopt zeer nette bussen voor scherpe prijzen onderhoudshistorie vrijwel altijd aanwezig.\r\nik stuur collegas ook naar dit bedrijf en door de grote voorraad bijna altijd wel een kans van slagen ik kom in de toekomst zeker terug voor een andere aankoop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een VW crafter aangeschaft en een bus ingeruild

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal super...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via marktplaats een mooie ford transit gezien. Bij een bezoek aan europe vans goed geholpen en kon direct een proefrit maken! Daarna rond de tafel gaan zitten en een goede deal kunnen maken met inruil van mijn oude auto! \r\n\r\nHeb nog even een leen auto mee gekregen om een storing te verhelpen en een nieuwe apk te verzorgen maar uiteindelijk zit ik elke dag met een lach achter het stuur van mijn nieuwe auto \r\n\r\nErg tevreden over de service!\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed geholpen,erg fijn bedrijf om zaken mee te doen...

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima cocommunicatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij zijn hier snel en efficiënt geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle afhandeling door Ron, goed geholpen en bij bezichtiging ook op basis van goed vertrouwen de sleutel meegekregen.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en goed geholpen mooie wagenpark

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een goede ervaring met Europe Vans B.V. Er is een enorme keuze aan bedrijfswagens, staan netjes in lange rijen heel overzichtelijk. We kregen ruim de tijd om de auto die we op de overzichtelijke website gezien hadden, goed te bekijken. Konden even proefrijden, en nader tot elkaar komen over onze inruil. Heel prettig en zakelijk. Deur achter sloot naar mijn mening niet zo goed, is keurig opgelost en afgesteld.\r\nAlles heel goed geregeld, top.

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam