perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een service! Wij zijn super blij met de Renault Bakwagen die wij gisteren hebben opgehaald. Wij werden netjes geholpen door het vriendelijke en vakkundige personeel met een non-nonse mentaliteit. Absoluut een aanrader wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en denken echt met je mee, ondanks meerdere wijzigingen van mijn kant bleven ze zeer klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed afgeleverd, niks op aan te merken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een auto gezien waar ik naar op zoek was. Ben gaan kijken en heb de auto gekocht. Na afleveren bleek de auto erg te trillen! Allesus op alles gezet door Ron van Europe Vans om het probleem optie lossen. Uiteindelijk zelfs een nieuwe set velgen met nieuwe Michelin banden gratis door Europe Vans gemonteerd om het probleem op te lossen, Gewoon super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer mooi bedrijf,met deskundige mensen!\r\nEen mooie bus daar gekocht,bij ophalen waren alle afgesproken punten netjes gedaan.\r\n\r\nBij thuiskomst kwam er nog een klein puntje aan het licht, en dat is keurig opgelost.\r\n\r\nMijn volgende bestelbus Komt zeker weer bij euro Vans vandaan.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 15 jaar mijn 2e bedrijfswagen hier gekocht. Betrouwbaar en duidelijk advies gekregen.\r\nDe Opel Vivaro is volgens afspraak netjes en zonder gebreken afgeleverd.\r\nHeel transparant de reparatie/onderhoudsbon meegekregen van de in opdracht van Europe Vans verrichte opleveringsbeurt. Waarop ook vermeld het vervangen van de condensor van de airco.\r\nPrima en betrouwbaar bedrijf. Het aanbevelen waard.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netje geholpen en na aankoop keurig afgeleverd met de gedane onderhoudsfactuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn samengewerkt, transparant en afspraken worden nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen !\r\nBen super blij met de aflevering!\r\nAanrader voor elk bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Europe-Vans ... THE best! Next time iam coming straight to you Mark!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste kennismaking heb er een goed gevoel bij

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels maanden voorbij met de aankoop van de crafter, zeer tevreden erover. Zeker een aanrader om met europe vans zaken te doen!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en fijn geholpen. Ruime keuze

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettig contact gehad met Mark; zakelijk, open en direct en daardoor in vertrouwen zaken kunnen doen. Goede communicatie, snelle reactie op en via mail en telefoon. Ik ben een zeer tevreden klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb voor de 2e maal een mooie bedrijfswagen gekocht bij Europe vans en ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, professioneel en integer bedrijf. Wij zijn goed geholpen en rijden nu hebben een kwaliteitsbus voor een eerlijke prijs. Alhoewel wij er 150 km voor moeten rijden, krijgt Europe Vans de volgende keer zeker weer een kans.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima occasions en prettig snel zaken doen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu een half jr verder de bus een opel vivaro 2012 nog elke dag een plezier om mee te rijden .\r\nEindelijk een bedrijf die je kan vertrouwen .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel en simpel alles volgens afspraak geregeld.Komen zeker terug voor een volgende bedrijfsauto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service en komen na wat ze afspreken! Alles werd perfect en snel geregeld...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben twee bussen ingeruild voor een mooie VW Crafter.\r\nDe taxatie van de in ruil auto`s liep soepel en de koop van de nieuwe auto was daarom ook snel rond.\r\nWij zijn erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Europe-Vans.\r\nVoor de volgende auto komen wij hier zeker weer terug.\r\n

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam