perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker aan te bevelen!! Gelijk goed ontvangen, en goed advies gekregen. Komen de afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer professioneel en klant gericht

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf. komen hun afspraken netjes na en reageren snel op mails en vragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen door de afdeling verkoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk bedrijf met schappelijke prijzen. Geen verassingen achteraf en alles zoals vermeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen met kennis van zaken.\r\nWe hadden een nogal specifieke vraag en daar zijn we uitstekend in geholpen.\r\nAls service is nog extra beurt aan de auto uitgevoerd.\r\nTop bedrijf met vriendelijke medewerkers.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt goed behandeld bij het bedrijf, ze komen de afspraken goed na, prima jongens daar,ik heb mijn tweede bus nu er vandaan en ben ik ook zeer tevreden mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met dit bedrijf. 5 jaar geleden auto bij hun gekocht. Zelfde auto ingeruild voor een andere dit jaar. Zeer prettig ontvangen. Eerlijke mensen en Goede kwaliteit occaisons aanwezig. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte en prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief mijn vivaro gekocht in december 2012\r\nNu een jr verder nog elke dag zeer gelukkig met mijn aankoop.\r\nVooral de aflevering zeer goed en betrouwbaar filters olie banden apk in 40 jr niet mee gemaakt zij doen wat zij beloven 😍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een ruime keuze bedrijfswagens met verschillende gebruiksklasse en bijpassende prijzen. \r\nEen maand na aankoop van de bus een mankement gehad. Dit is na overleg netjes opgelost zonder grote kosten voor mijzelf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eeza

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No nonsense bedrijf en lekker gewoon contact, dingen snel en helder geregeld. Ik beveel iedereen deze firma aan!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtig bedrijf waar je als klant behandelt wordt en niet als een nummer !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Europa vans is een goed bedreven bedrijf.\r\nWaar je in alle rust je voertuig kan bekijken en testen zonder dat er een verkoper bij je staat.\r\nVerder werden alle vragen goed beantwoord en de bus werd uiteindelijk naar alle tevredenheid afgeleverd. Kortom helen fijne winkel!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig geholpen een top bedrijf nog veel succes.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen en hebben een ruim aanbod aan bedrijfswagens \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pasgeleden een nieuwe VW transporter bij Europe Vans aangeschaft, deze bevalt uitstekend ! Prima service, nette prijzen en personeel met verstand van zaken en eerlijk advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nTHE EXCELLENT EUROPEAN COMPANY\r\nFULL PROFESSIONALISM

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZNAKOMITA EUROPEJSKA FIRMA,PEŁEN PROFESJONALIZM

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mooie vrachtwagen te hebben gekocht toch een klein probleempje met mijn kraan gehad.\r\nSupper snel en netjes opgelost door contact persoon Ron ! Supper sirves zekker aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam