goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beleefd en vriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en deskundig en niet te beroerd om ons even van het station op te halen zodat we snel tot een koop konden komen. Radio code bleek te ontbreken maar werd de volgende ochtend vlot via de app doorgestuurd. Bedankt voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring! Ik ben heel tevreden over de service van Europe-Vans. Ik heb een bestelwagen gekocht, achteraf bleek de airco lek maar de kosten voor reparatie werd alsnog door hen vergoed. Aftersale is dus zeker een dikke 10.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn heel fijn geholpen bij Europe-Vans door de kundige medewerkers. We zochten een bepaald model in een bepaalde kleur en dit is helemaal gelukt. De auto is van a tot z nagekeken en tip-top afgeleverd, zelfs met 3 maanden garantie. Zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring is erg goed met dit bedrijf. Snel afhandeling en behulpzaam. vriendelijke personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, net, makkelijke communicatie, en meedenken over Sprinter bevindingen en garantie. Historie Sprinter opgevraagd en heel goed alle punten doorlopen. Sprinters, helemaal spik en span netjes en geen verborgen problemen. Goede afspraken kunnen maken en achteraf keurig een probleem netjes opgelost. Helemaal tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf prima en prettig zaken gedaan.\r\nDuidelijke taal en snel geholpen.\r\nDe afhandeling is prima, genoeg keus en lekker overzichtelijk.\r\nBij de 3e bus ook weer prima geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, goede ontvangst, advertenties zijn duidelijk en fotos kloppen met werkelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, vriendelijk, gewoon goed bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als aanvulling voor ons wagenpark was ik op zoek naar een gebruikte gekoelde bestelbus omdat de levertijd van een nieuwe gekoelde wagen ca 8 maanden behelst. Bij Europe-Vans vond ik een Transporter met dag- en nachtkoeling, deze had slechts 32.500 km gereden. Na een proefrit en in overleg met Ron deze wagen gekocht. Europe-Vans voldoet aan alles wat je van een leverancier mag verwachten, eerlijk, deskundig, klantvriendelijk en heel belangrijk, afspraak is afspraak. Ron en collega`s bedankt voor de fijne samenwerking. Groet Dirk\r\nPerier`s Vleesbedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig afgeleverde transporter op 1 februari. Niks op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben bus gekocht...heel fijn geholpen..vriendelijk ...goede service...eerlijk ...we zijn heel blij met onze bus

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is dat ik geen 10 geef maar anders.......\r\nDit is de 2 de keer dat ik een bestelbus koop bij Europe-Vans, het assortiment is groot, advies is goed, de geschiedenis van de voertuigen is ook aanwezig, prijzen zijn scherp en de mensen die er werken zijn kundig, vakbekwaam en vriendelijk.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was zeer geïnteresseerd om een bedrijfsauto aan te schaffen, werd erg goed geholpen , financiël lease werd netjes geaccepteerd, erg blij mee.\r\nTot mijn vraag luide dat ik op een zaterdag een goede proefrit wilde rijden van zo n 1.5 uur, dat kon helaas niet, normaal staat daar 20 minuutjes voor, erg jammer aangezien ik er een hoop geld zou achterlaten.\r\nVerders niets mis met het bedrijf alleen viel dit mij rouw op mijn dak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf .en zeer goed geholpen met een bedrijfsbus .\r\nVriendelijk en klantgericht\r\nZeker een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en persoonlijk. Hartikke leuk bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ervaring met EuropeVans,\r\nsnelle & duidelijke service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bespreking van aankoop bus

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb er kort geleden mijn tweede auto gekocht\r\nDat zegt genoeg denk ik.\r\nAardige lui goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn tevreden met Europe-Vans B.V. Na een paar kleine puntjes die opgelost zijn zijn wij nogmaals tevreden hoe dit is opgepakt en is opgelost. Weer een tevreden klant :)

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam