Snelle afhandeling, eerlijke mensen

Binnen een week kon ik de scherp geprijsde Ford transit custom ophalen die naar aanleiding van mijn wensen geadviseerd werd!

Goed geholpen en de auto naar wens gevonden

Goed geholpen en de auto naar wens gevonden

Bijzonder tevreden

In november 2022 hebben wij de eerste auto bij Europe Vans aangeschaft. Wat een mooi bedrijf met een groot aanbod! Mede door de kwaliteit van de voertuigen en uitstekende en vlotte service (heel veel dank Fabian) hebben wij vorige week de 18e auto opgehaald. Wat ons betreft is Europe Vans een echte aanrader.

Zeer tevreden!

Inmiddels hebben we bij Europe-Vans naar volle tevredenheid alweer onze 4e auto aangeschaft. En niet zonder reden: fijne verkopers met verstand van zaken, goede prijs-kwaliteit verhouding van de auto's en duidelijke communicatie. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Erg tevreden over service en communicatie

Wij hebben hier een Volkswagen Crafter gekocht (particulier). Helaas waren er later wat problemen met de bus, maar dit heeft Europe Vans super goed voor ons opgelost. Wij zijn erg tevreden over de service en communicatie.

Super bedrijf

Wat een mooi en net bedrijf. Wij hadden gebeld voor een bus en werden netjes ontvangen met een bakje koffie. Kregen alle tijd om de bus te bekijken en alle vragen te stellen en kregen hier netjes antwoord op. Als wij in de toekomst weer een andere bus willen dan komen wij zeker terug bij jullie.

Uitstekende service

Wij kwamen voor een bestelauto die n.o. toch niet degene voor ons zou zijn....in overleg een andere optie genomen...alles snel in werking gezet en afgehandeld... Is de 2e keer dat wij via Europe-Vans een bedrijfswagen hebben afgenomen en in de toekomst gaan we zeker weer naar Leerdam toe...

Fijn en vlot contact, bus gekocht en zeer correct afgeleverd

Bij Europe Vans een bus gekocht. Contact met Fabian, hij verteld het complete verhaal en denkt mee. Erg vlot en correct geleverd. Aanrader!

Gewoonweg een gezond bedrijf tot in de puntjes.

Ben zelf op zoek gegaan naar een bedrijf met 5 sterren en zo ben ik terecht gekomen bij Europe-Vans. Telefonisch contact opgenomen met Fabian en gelijk een goede klik. Tot in de puntjes alles PERFECT verzorgd. Mooi gezond bedrijf en zekers 5 sterren verdient. Heb daar een mooie MB-Sprinter gekocht en rijdt als een zonnetje, thnx voor alle goede service Fabian.

Goed en snel reageren, zeer correct.

Goed bevallen, eerlijk verhaal.

Heel betrouwbaar bedrijf!

Wij hebben een VW Transporter gekocht en alles was perfect.Vriendelijk, duidelijk en keurig afgehandeld Dank je wel Fabian!

Mooie bedrijfsbus bij ze gekocht!

Fijn bedrijf, goede service. Groot aanbod om uit te kiezen. We zijn goed geholpen en konden rustig alles bekijken.

Uitstekende service ook achteraf

De heer Fabian heeft mij uitstekend geholpen met mijn bedrijfswagen had een probleempje en zeer goed geholpen met garantie 100 procent betrouwbaar en ik raad het iedereen oprecht aan !

Ga hierheen!

Op zoek naar een gebruikte Mercedes Sprinter komen we ook bij Europe Vans in Leerdam uit. Vriendelijk ontvangst en heel fijn dat je alle tijd hebt om zelf een passende auto te vinden in plaats van een verkoper die aan de hand van jouw wensen met 1 of 2 kanshebbers aankomt. Zeer vriendelijk personeel, ze nemen alle tijd en al wil je in 20 auto's kijken en rijden, alles is goed. De prijzen zijn beduidend lager dan bij collega bedrijven en de kwaliteit van de wagens is zeer goed. Zo niet dan wordt hij top gemaakt. In ons geval werd er een nieuwe ruit ingezet en een tweede sleutel besteld. APK wees uit dat alles tip top in orde was. Geen blabla, wat je ziet is wat je krijgt en eerlijkheid staat voorop. Een 10 voor het personeel en de service. Zeer klantvriendelijk én klantgericht. Ga er zeker heen. Ook de keuze is reuze.

Top bedrijf!

Frans Steketee De rit van schiedam naar Europe Vans (Leerdam) was het meer dan waard wat een enorm aanbod van bedrijfswagens ik dacht als je hier niet slaagt dan doe je het nergens ik ben dus geslaagd heb een prachtige bedrijfsbus gevonden en de service was van A tot Z perfect ik kan niet anders zeggen ik ben geholpen door Fabian een man die weet waar hij het over heeft tussentijdse telefoontjes met vragen niets was hem teveel kortom enorm tevreden echt een aanrader

eerlijke behandeling

Europe-Vans, in de persoon van Mark heeft me prima begeleid en geïnformeerd. Eerlijk en duidelijk verhaal. Als hij iets niet zeker wist, zei hij dat ook, draaide er niet omheen. Goede afspraken mee gemaakt, en hij belt terug. Ook erg fijn. En belangrijkste: auto bevalt goed!

Fabian is een fijne verkoper en meedenkend iemand,

Hij is iemand, die luistert naar de wensen van de klant. De klant staat centraal en daardoor moet het wel gek lopen, dat je niet thuis komt met je droomauto. Fabian , bedankt.

Goed geholpen

Top bedrijf.

Mensen die met je mee denken. Dingen niet mooier maken als het is. Eerlijk zaken doen. Vriendelijk en gastvrij.

Uitstekend!

Snelheid en klantvriendelijk. 2 belangrijke dingen die een bedrijf moet hebben vind ik. Bij EUROPE-VANS heb ik het alle 2 ervaren. Van A tot Z liep alles soepel en snel. Zeker een aanrader voor ondernemers die opzoek zijn naar mooie en scherp geprijsde bedrijfswagens. ~ Dakverbetering Nederland

Super!

Gebeld om een bus te bekijken en na 3 dagen was alles al geregeld en kon ik hem ophalen. Zeer goed geholpen door Mark, zeker een aanrader!

Goed bedrijf

*****

Hartelijk dank voor je hulp Fabian! hij zal meer voor je doen dan mogelijk is

Vriendelijk en goede service

Heb nu hier mijn tweede bedrijfsbus gekocht en ook nu weer een prima service en wordt vriendelijk te woord gestaan Prima auto’s voor een prima prijs Voor bedrijven of particulieren een aanrader om hier te gaan kijken naar je volgende auto Tot ziens Gr andre

Erg leuk contact, top service en hoog zakelijk niveau!

Via internet zag ik een zeer complete VW Transporter Multivan Bulli DSG met 'alles erop en eraan' en weinig kilometers. Na prettig telefonisch contact met verkoper Mark van Selm zijn we een paar dagen later in de auto gestapt om deze bus ook live te beoordelen en een proefrit te maken. Na een lange autorit kregen we een warm welkom met lekkere koffie en alle tijd om de bus goed te bekijken en een uitgebreide proefrit te maken. De bus was boven verwachting netjes, compleet en in bijna nieuwstaat. Na een korte en prettige onderhandeling waren we eigenaar van een prachtige gezinswagen waar we (hopelijk!) weer jaren mee vooruit kunnen. Hartelijk bedankt Mark en René, voor de prettige ontvangst en de goede service!

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam