perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met de goede opleiding van de motor rij-instructeur. Duidelijk, erg klantvriendelijk en ik heb elke rit met veel plezier gereden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was al een tijd op zoek naar een goede rijschool. De eerste proefles was het meteen raak! Heel veel leuke en leerzame lessen gehad. Heb geen enkel moment getwijfeld en ben zeer tevreden over het resultaat! In 1x geslaagd, bedankt easydriving!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde snel mijn motorrijbewijs halen. Ondanks de drukke planning heb ik toch binnen anderhalve maand mijn rijbewijs in de pocket en kan ik hier van de zomer nog van genieten. Met een goeie dosis humor zijn mij de technieken geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Easydriving is zeker een aanrader. De instructeur maakt altijd tijd voor je, is direct en duidelijk. Hij past de lessen op jou aan. Zodat je goed voorbereidt ben op het examen. Ik heb bij verschillende rijscholen gelest en heb toch het meest van easydriving geleerd. Ik ben Ridouane erg dankbaar met het helpen van het behalen van mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs behaald bij deze verkeersschool. Rij instructeur was tijdens mijn rijlessen mijn beste vriend. Erg gezellig maar boven al ook goede kwaliteit. Complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en kwalitatief top! ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de manier van les geven

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik raad meneer Reduan aan geeft goeie informatie en goed les

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leerzame lessen gehad !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergoede, leerzame motorijlessen gehad. In 1 X geslaagd! Waar voor je geld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met rijschool Easydriving was fantastisch. In 1x geslaagd en een aangename ervaring! Mijn instructeur was Redouan, een aardige en geduldige man. Hij legt alles stapsgewijs en duidelijk uit, waardoor je gestructureerd leert autorijden. Ook al doe je het voor de tiende keer fout, hij zal het je graag nog een keer uitleggen. Je kunt altijd rekenen op goede, opbouwende kritiek, waardoor je de fout in de toekomst kunt voorkomen. De lessen waren hierdoor productief en ook gezellig: lekker gelachen, maar het ook goed geleerd. Je kan er bij autorijschool Easydriving volgens mij altijd op vertrouwen dat je goed voorbereid je examen in gaat, zonder onnodige lessen te rijden. Kortom, ik vind Easydriving een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring gehad! Super veel geleerd! En nog ook eens mijn rijbewijs in 1 x gehaald. Begeleiding was top! Een aanrader voor iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige maar toch serieuze instructeur. Heel fijn tijdens het rijden. hierdoor leer makkelijker om te gaan met geluiden uit je omgeving, zoals dat iemand tegen je praat. Bij een fout wordt je niet meteen met de grond gelijk gemaakt, maar evalueer je je fout, wat er mis ging, waar het mis ging en hoe je het kan voorkomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende leraar, netjes op tijd, geduldig maar wel opbouwend kritisch. Dankzij Redouane heb ik mijn rijbewijs snel gehaald!

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag