perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool waar je goeie afspraken mee kan maken. Contact liep altijd soepel en snel. De instructeur Dennis is kundig en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Een rijschool die heel erg gefocust is op persoonlijke begeleiding en je echt goed helpt als student.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke Instrukteur geeft duidelijk aan wat en hoe je iets moet doen.\r\nIk ben met álles dan ook in één keer geslaagd!\r\nZeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een topper van een rij instructeur is dit zeg! Mijn complimenten voor de manier van lesgeven, nog nooit zo goed les gekregen! Rij instructeur kreeg zelfs complimenten van de examinator van het cbr. Ik heb mijn motor rijbewijs binnen 6 weken gehaald en ook nog alles in 1 keer gehaald. Ik had binnen no time een afspraak voor avb en avd.Stop met zoeken naar een rijschool en ga lessen bij Easydriving! Respect en ga zo door met lesgeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 5 mei begonnen bij easydrinving 9 mei heb me rijbewijs gehaald echt veel geleerd in een korte tijd met name door een hele goeie rij instructeur veel opgestoken en voor dat ik het wist had me motorrijbewijs raad iedereen aan om hier te lessen succes en nogmaals bedank ik easydrinving voor een mooi ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen gehad met easydriving.nl redouane is een topinstructeur die je laat voelen en merken wat je fout doet en ziet alles zelfs als je een vinger te weinig aan je rem of koppeling hebt of licht uit balans zit hij ziet het gelijk en stuurt je als geen ander de goede kant op heb bij meerdere rijscholen gereden maar.easydriving is echt de place 2 be allebei de praktijkexamens in 1x dat zegt genoeg lijkt mij groeten walter brekelmans

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde snel mijn motorrijbewijs om in de zomer lekker rond te rijden. Diverse rijscholen gevraagd en de benodigde tijd varieerde van 3 tot 6 maanden, tot ik bij rijschool Easydriving kwam, ik kon meteen beginnen. De lessen waren zeer leerzaam en binnen 1! week had ik mijn rijbewijs op zak, ben er gewoon van geschrokken, en dat voor minder dan €1.000,- Bedankt Rijschool Easydriving!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was dat de rijinstructeur mij op mijn gemak heeft gesteld en daarvan heb ik veel geleerd in inzicht en onder controle houden van het voertuig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kan niks anders zeggen dan dat ik een fijne tijd heb gehad.vriendelijke rij-instructeur,vakkundig,communicatie goed en positief zijn is een streven van deze rij-school.\r\nRedouan bedankt voor je lessen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring met deze rijschool.\r\nDe instructeur is erg vriendelijk en leg alle dingen goed uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze rijschool met Redouane leuke tijd gehad goede uitleg over de regels en gebruik van motor verkeers deelneming,dit is een aanrader.\r\nRedouane namens Maup enJaap (vader en zoon)nogmaals hartelijk bedankt .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf en ook een fijne instructeur. Was meerdere malen gezakt bij een andere rijschool, maar nadat ik was overgestapt op deze rijschool heb ik meteen mn rijbewijs gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij deze rijschool mijn motorrijbewijs gehaald. De instructeur (Redouane) is een enorm gezellige kerel die echt oog voor detail heeft bij rijvaardigheid. Af en toe een beetje streng, maar hierdoor bereid hij jou wel optimaal voor op jouw examens. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool en rijinstructeur is spontaan, gedreven in zijn van en dat motiveert mij als leerling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald en ik raad iedereen aan om zijn/haar rijbewijs hier ook te halen!! Ik had een top instructeur die veel geduld had en mij het motorrijden in een korte tijd heeft geleerd. Geen oplichterspraktijken door je meer lessen aan te smeren dan nodig en hele goede begeleiding. Een goede & eerlijke rijschool! Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald vind ik het jammer dat ik daar weg ben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan lof voor deze rijschool. Instructeur (Redouane) weet waar hij het over heeft en is relaxed in de omgang. Als het niet goed gaat bespreekt hij dit meteen en op duidelijke wijze, desnoods 20x. Hij neemt echt de tijd voor je en het bewijs ligt hem in de slagingspercentage van deze rijschool. Materiaal waar je op lest is ook prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hij is echt een topper echt iemand die met jou en echt zijn werk bezig is om het jou te leren hoe het moet hij ziet echt alles en hij geeft je echt goeien uit leg en al snap je het wel maar gaat het niet goed naar zijn zin of hoe het moet dan moet het beter en dan zegt hij ook waar het op staat echt een topper bedankt man voor het behalen van mijn motorrijbewijs 👍👌👍👌👍👌👊👊

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige en fijne rijschool. Duidelijk in communicatie, en professioneel met lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zelf begonnen met een proefles motorrijden en heb heel de rijopleiding gevolgd bij Easydriving. Je rijdt hier met goed materiaal onder leiding van een vriendelijke en vakkundige instructeur die duidelijke en nuttige tips levert waardoor je snel leert.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede begeleiding tijdens de lessen! Daarnaast goede transparantie over de voortgang van de cursus zonder \"eventuele addertjes onder het gras\". \r\n\r\nIk heb mijn motorlessen als bijzonder leuk en leerzaam ervaren dankzij de goede opbouw van de cursus en de openheid van de instructeur! \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een enorme ervaring kwa lesgeven. Ik raad het aan iedereen aan om hier te starten met een auto of motorrijbewijs.\r\nZeer vriendelijke en meelevende instructeur. Geeft je hele goede tips en tops. Je kan alles vragen en op alles krijg je een antwoord. \r\nIk ben zelf begonnen bij een ander rijschool, maar mocht, na een introductieles, meedoen met de AVD lessen. Ik vind het jammer dat ik niet meteen hier ben gestart met mijn AVB lessen.\r\n\r\nEen echte aanrader voor iedereen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam het tegen op fb en heb een proef les genomen en toen door gegaan met me rijbewijs a Redouane heeft het me super uitgelegd en daar door in 1 x geslaagd

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag