Filters

10

Super!

In 1 x me motorrijbewijs gehaald! Ik heb mij rijlessen gevold onder begeleiding van Emrah. Prettig in omgang en legt alles erg helder uit. Een feestje om mee te rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik begon met een proefles in september 23 bij Emrah en door zijn enthousiasme en het plezier in motorrijden besloot ik ervoor te gaan. Geen dag spijt van. Emrah is een super (vrolijke) instructeur die duidelijk en gemotiveerd les geeft. Elke les was leerzaam, afwisselend en ook ontzettend leuk om te doen. AVB in 1 keer in november gehaald en nu net in januari 2024 mijn AVD in 1 keer gehaald. Zonder Emrah was dit nooit gelukt. Kortom een dikke 10.

 • Aanbevelen? Ja
9

Beste en fijnste rijschool

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Easydriving en ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. Super fijne en leerzame lessen en je voelt je ook op je gemak. Aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool, fijne hulp, duidelijke lessen.

Hele fijne rijschool, wordt goed en duidelijk les gegeven. Ik werd fijn geholpen bij vragen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Jullie nemen de tijd voor leerlingen, overall hele fijne rijschool. Bedankt voor alle lessen Serkan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Redouane is een top rijinstructeur!

Super tevreden met de rijlessen van Redouane! Hij heeft echt extra moeite gedaan om mij alles te leren. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik op alle vlakken voorbereid was voor het examen, zodat ik in 1x kon slagen. En het is gewoon een topgozer, kan met iedereen goed opschieten. Echt een aanrader als je een rijinstructeur zoekt die je goed en relaxt begeleidt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool

Ik ben vandaag voor de eerste keer gelijk geslaagd, alles te danken aan de rijschool Easydriving. Mijn lessen volgde ik bij Serkan, een hele prettige instructeur die je alles heel goed uitlegt. De routes die gereden worden kent hij goed waardoor je optimaal kan oefenen. Daarbij is hij ook een heel prettig persoon wat de rijlessen ook nog eens leuk maakte. Ik adviseer iedereen deze rijschool als ze ook snel en prettig willen slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mijn ervaring bij easydriving was heel goed mijn rij instructeur was Serkan en ik heb vanaf het begin eigenlijk een hele goeie band met hem gehad en hij heeft mij heel goed geholpen ondanks dat alles wat langer duurde omdat ik wat langer deed over mijn theorie is alles goed en soepel verlopen. Om die reden geef ik mijn ervaring ongetwijfeld 5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring had niet beter kunnen zijn.

Mijn ervaring bij Easydriving geef ik voor de volle honderd procent 5 sterren! Mijn RijInstructeur was Serkan en vanaf moment één heb ik me veilig gevoeld om te rijden in een auto dit samen met de duidelijke uitleg over alle aspecten van het rijden en ook nog eens gezelligheid heeft er bij mij voor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd. Serkan gaf mij de kennis en het vertrouwen om auto te rijden en dit was uiteindelijk terug te zien in het resultaat. Als de andere instructeurs al half zo goed zijn als Serkan dan weet ik zeker dat je bij Easydriving goed zit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Redouane is een fantastische leraar met veel passie voor zijn vak. Hij kan de verkeersregels goed en duidelijk uitleggen en we hebben ook nog heel veel gelachen. Ik ben heel erg blij met zijn kundige begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was de investering meer dan waard.

Een super rijschool! In 1 x geslaagd met Serkan als instructeur, ik kon geen betere instructeur wensen, hij bleef doorzetten om mij een rijbewijs te garanderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, 100% een aanrader

Mijn ervaring met de rijschool en de instructeur Ugur is fantastisch. Ugur is een zeer professionele, bedreven en enthousiaste leraar. De communicatie is fijn en snel. De sfeer is altijd gezellig en relaxt. Hij doet meer dan het uiterste voor zijn leerlingen en ik waardeer dat enorm. Ik zou het iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goeie ervaring, zeer tevreden

Hele fijne rijschool, ik had Serkan als rijinstructeur. Hij was heel aardig, rustig en kon goed uitleggen. Ik ben eerste keer geslaagd en zeer tevreden met mijn ervaring met deze rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldige ervaring met Easydriving en instructeur Ugur!

Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd bij Easydriving! Na een enthousiaste aanbeveling van een vriend, besloot ik om mijn rijlessen bij Easydriving te volgen. Hoewel ik aanvankelijk wat huiverig was voor rijlessen, heeft Easydriving, onder begeleiding van Ugur, al mijn zorgen weggenomen met geweldige en boeiende lessen. Ik kan met oprechtheid zeggen dat Ugur en ik een goede klik hadden, en dit resulteerde in plezierige gesprekken over hobby’s ,etc onder de rijlessen. Vooraf had ik nooit gedacht dat rijlessen zo vermakelijk konden zijn. Maar niet alleen waren de lessen vermakelijk, ze waren ook buitengewoon leerzaam. Ugur hanteert een effectieve methode die me stap voor stap hielp om mijn rijvaardigheid te verbeteren. Wat Easydriving en Ugur ook onderscheidt, is hun flexibiliteit. Ze begrijpen dat studenten een druk schema hebben, en daarom zijn ze zeer meegaand als het gaat om het inplannen van lessen en het kiezen van handige locaties voor ophaal- en afzetpunten. Dit is echt een zegen voor studenten zoals ik. Al met al kan ik alleen maar positieve dingen zeggen over Easydriving en instructeur Ugur. Ik raad hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijopleiding! Het was een fantastische ervaring dat ik iedereen gun die zijn rijbewijs wil halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik beveel deze rijschool echt aan, Emrah was mijn instructeur en ik kan mij geen betere instructeur bedenken, deze man is gewoon serieus top, hij is kalm en rechtvaardig, legt alles perfect uit, heeft onwijs veel geduld met je en luistert naar wat je zegt. Als je een fijne rijschool zoekt met fijne instructeurs die jou echt iets willen leren dan moet je deze kiezen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd weer een feestje.

Het was altijd weer leuk om weer op de motor te stappen ! Niet alleen omdat het motor rijden super leuk is, maar de lessen ook gezellig. Op een hele toegankelijke manier wordt je geleerd om lekker motor te rijden en dat met een goede portie humor. AVB en AVD in 1 keer gehaald ! Ben bij dat ik heb gekozen om te rijden bij Easydriving.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Heel goeie rijschool. Je kan op je gemak en gezellig leren auto rijden

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool!

In 1x geslaagd bij deze rijschool ik raad iedereen deze rijschool aan ze zijn flexibel met tijden en geven goed de aandacht aan de leerlingen

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en fijn

In 1x geslaagd! Top rijschool dit! Ze zijn duidelijk en kunnen goed uitleggen!

 • Aanbevelen? Ja
10

top rijschool met de juiste instellingen

Vandaag mijn examen mogen doen en geslaagd, ik had dit niet zonder Serkan kunnen doen mijn dank is groot. top rijschool alles netjes en duidelijk geregeld echt een aanrader voor ieder ander !

 • Aanbevelen? Ja
9

GEWELDIGE RIJSCHOOL!!!

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Easydriving. Ik heb bij Serkan gereden . Serkan geeft goed en heel duidelijk les. Hij is een zeer ervaren instructeur en we hebben een hele leuke tijd gehad! Ik raad deze rijschool echt aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg goed

Net geslaagd voor m’n examen! Erg fijne rijschool, ik had een geduldige, aardige rijleraar. Een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen en een geduldige instructeur

Ik heb mijn examen gehaald! Het lessen vond ik best spannend maar instructeur serkan kon hier goed mee om gaan, door geduldig te blijven en me alles vaak te laten herhalen. Hij kon goed aanvoelen wanneer ik er klaar voor was. Ik was goed voorbereid en het examen ging heel goed! Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding om je klaar te maken voor het rijexamen!

Gister heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald na mijn rijlessen bij rijinstructeur Serkan van Rijschool Easydriving. Ik kreeg Serkan van Easydriving aanbevolen van een vriend van mij. Nadat ik contact had opgenomen kon ik snel een proefles volgen en daarna meteen besloten een lespakket aan te schaffen. Het is een professionele rijschool, waar je na iedere les feedback krijgt over wat er goed en minder goed ging. Hierdoor kan je gericht werken aan het verbeteren van je rijvaardigheid. Dankzij Serkan krijg je niet alleen de nodige technische vaardigheden, maar ook het zelfvertrouwen om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Wat ik ook erg waardeer is de flexibiliteit met het inplannen van lessen. Als een bepaald moment niet uitkomt, wordt er altijd gezocht naar een oplossing. Dankzij hun professionele aanpak en vriendelijke houding kijk ik terug op een geweldige ervaring en ben ik blij dat ik mijn rijlessen bij Rijschool Easydriving heb gevolgd. Ik kan de rijschool zeker ook aan anderen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel fijne rijschool

Aan het begin van de rijlessen vond ik het idee van rijden en een rijexamen erg spannend, maar vooral dankzij Serkan is het toch gelukt. Tijdens de rijlessen ben ik heel goed begeleid en heb ik veel uitleg gekregen die me goed gerust kon stellen en ervoor zorgde dat ik me comfortabeler en zelfverzekerder op de weg kon handhaven. EasyDriving is voor iedereen die een rijbewijs wil halen zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool die je spoedig de weg op helpt.

Lessen en examens, voor de Motor A, als erg prettig ervaren. Redouane was mijn instructeur en doet dat kundig. Ik was flexibel in te plannen wat fijn is door mijn werk als zzp'er. Examens in een keer gehaald! Bedankt rijschool Easydriving en Redouane in het speciaal. Woensdag mijn rijbewijs ophalen!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag

652889187

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.