Filters

10

Uitstekende service

Ontzettend goede instructeurs met veel aandacht voor het leerproces en een focus op kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppppieee

Echt een top rijschool, heb in 1 keer me rijbewijs gehaald bij serkan. De rijlessen met hem samen waren gezellig en leerzaam. Hij weet je op te leiden in combinatie met gezelligheid. Ben erg tevreden over mijn keuze bij deze rijschool en zou het de rest ook zeer aanraden om hier te gaan lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne instructeur - goede lessen

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen! De rijlessen met Serkan waren gezellig waar het kon, maar ook serieus en duidelijk waar nodig. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede lessen gehad van instructeur Serkan

Nadat ik gedemotiveerd was geraakt na lessen bij een andere rijschool heb ik het weer opgepakt met Serkan. Goede leraar, heel goede feedback gekregen en hij is super positief ingesteld. Hij begreep wat er speelde en wist me op een persoonlijke manier echt weer te helpen geloven dat het ging lukken. En nu heb ik m’n rijbewijs! Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaring!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met rijinstructeur Serkan! Tijdens mijn proefles voelde ik me meteen op mijn gemak en dat is door de lessen heen niet veranderd. Serkan legt alles duidelijk uit, blijft geduldig en herhaalt relevante informatie zo vaak als je het nodig hebt. Hij heeft gezorgd dat ik zelfvertrouwen in mijn rijvaardigheden opbouwde en zelfs in een keer kon slagen! Daarnaast is hij ook gewoon een gezellig iemand :) een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel leuk !

Leren met Serkan is echt een leuke ervaring, hij is geduldig een grappig en maakt de lessen leuker! Tijdens de lessen geeft hij ook altijd goeie tips !

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne manier van rijles krijgen!

Serkan is een hele rustige, fijne instructeur. Ik heb altijd met een hoop lol en vertrouwen kunnen rijden dankzij de duidelijke uitleg. Opbouwend naar het AVD-examen precies de goeie tips gehad en fijne routes gereden. Mocht je op zoek zijn naar een rijschool zou ik Easydriving zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, soepel in planning, en prijs.

Na een proefles motor bij Emrah was ik om. Eerst mijn theorie halen. Na dat gedaan weer contact gezocht om te gaan lessen. Dat was allemaal zo geregeld. Emrah moest met mij veel geduld hebben, ging in het begin niet zo snel. Maar hij hield vol en ik ook. Wat tegenslag gehad. Vallen elleboog breken, maar toch terug komen. Sneeuw op examen dag, AVB examen afgelast voor niets daar heen. Maar week later wel examen halen, in 1x. Nu vandaag mijn AVD examen gehaald ook in 1x. Emrah heeft veel geduld , legt alles rustig en duidelijk uit, luisterd naar wat je vraagt. Motiveerde ook als het wat minder gaat. De les planning is heel flexibel. De lessen waren ook gezellig, leuk. Wil je je motor rijbewijs gaan halen moet je bij hem zijn. Vandaag

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijlessen

Eind vorig jaar gestart met motorrijlessen en allebei de examens in 1x gehaald door mijn rijlessen te volgen bij Emrah! Super goede instructeur, waar je ook een leuk grapje mee kan maken ;) Dus als je twijfelt om te gaan beginnen. Gewoon doen, daar krijg je geen spijt van!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig en fijne rijschool

Easy driving is een fijne rijschool met een goede instructeur! Met heel veel gelach en gezelligheid mijn rijbewijs gehaald met gezonde spanning. Eigenlijk hoefde ik me nergens zorgen om te maken, dit omdat serkan mij geweldig heeft voorbereid voor het examen! Dus als je twijfelt bij welke rijschool je moet beginnen voor je motor rijbewijs zou ik persoonlijk zeker Easy Driving adviseren!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en fijn

Hele fijne instructeur en in één keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

helemaal top!

Ugur was mijn rij instructeur, hele aardige man! met heeeeel veel geduld! (: de rijlessen waren top!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijinstructeur met veel geduld

Easydriving is een uitstekende rijschool waar ik in één keer ben geslaagd voor mijn rijexamen. Mijn ervaring met de rijinstructeur was fantastisch; hij was altijd vriendelijk en geduldig, wat mijn leerproces enorm heeft verbeterd. Ik zou Easydriving zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hard werken, geduld hebben en vertrouwen in jezelf en in je instructeur dan komt het helemaal goed

Leren autorijden was voor mij pittig omdat ik het best spannend vond en altijd veel aan mezelf twijfelde. Mijn rij-instructeur Ugur had echter erg veel geduld en hielp me om mijn zelfvertrouwen achter het stuur op te bouwen. Veel oefenen en goede lesplannen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik in één keer mijn praktijkexamen heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top verkeersschool en in 1x geslaagd dankzij Ugur!

Wat een geweldige ervaring bij Easydriving met instructeur Ugur! Ik ben namelijk in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me op mijn gemak. Ugur's enthousiasme en expertise maakten elke les plezierig en leerzaam. Bovendien was er een echte klik tussen Ugur en mij, waardoor de lessen voelden als tijd doorbrengen met een vriend. Zijn flexibiliteit met planning maakte het gemakkelijk om lessen in te passen in mijn drukke schema. Ik kan Easydriving en Ugur niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een top rijopleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerste x geslaagd mede dankzij Redouane

Hij geeft aandachtig les neemt goed alle examenroutes door en geeft je handige tips

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Serkan! In het begin was ik heel zenuwachtig in de auto, maar door het geduld en de humor van Serkan voelde ik mij helemaal op mijn gemak, en kreeg ik alle ruimte die ik nodig had om rustig te wennen aan het autorijden. Hij voelt goed aan wat je nodig hebt, waardoor je rijles krijgt op maat! Zeker aanbevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik zou Easydriving zeker aanraden. Mijn rijlesinstructeur is Serkan, ik ben hier altijd blij mee geweest. Hij gaf mij alle mogelijke informatie en kennis en natuurlijk alles over het rijden, zo ben ik dan ook in 1x geslaagd! Hiernaast vond ik het altijd leuk en gezellig met hem in de auto. Als je in 1x wilt slagen moet je hier zijn! 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Aanbevelen? Ja
10

De lessen met Serkan waren altijd leerzaam en gezellig, zeker een aanrader!!

Dankzij Serkan ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen van Serkan waren altijd leerzaam en gezellig. Serkan heeft veel geduld en zijn uitleg was altijd duidelijk. Zeker een aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Serkan is een topper

Dankzij Serkan en zijn leerzame en gezellige lessen ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dat is na een jarenlange schakelfobie een droom die uitkomt. Serkan heeft veel geduld, maakt het lessen leuk en is flexibel met plannen. Jammer dat ik de gezelligheid moet missen, maar nu is er wel weer een plekje vrij voor een nieuwe leerling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een goede ervaring.

Rijschool easydriving is zeker een aanrader voor het halen van je rijbewijs!! Ik had als rijinstructeur Serkan. Hij gaf goede uitleg en wist eventuele fouten goed op te vangen. Dit gaf mij vertrouwen. Erg blij met de ervaringen bij easydriving en natuuuurlijk ook met mijn rijbewijs!! :))

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste lessen ooit!

Ik heb bij Easydriving recent mijn motorrijbewijs behaald! Ik heb geweldige ondersteuning gehad en passende hulp om de puntjes op de I te zetten. Ik wil instructeur Serkan van harte bedanken voor de lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Als je in één keer wilt slagen

In één keer geslaagd voor mijn auto-examen dankzij Redouane (en Serkan als invaller ;)). Ik vertrek over een paar weken, maar Redouane heeft alles er aan gedaan om mij te laten vertrekken met mijn rijbewijs. Enorm goede rijinstructeur die veel ervaring heeft, soms wat streng is, maar bovenal er voor jou is. Wat dat betreft is hij enorm dedicated om je te laten slagen! Mocht je een rijschool zoeken, en als je deze review hebt gelezen, dan kun je stoppen met die zoektocht. Hier moet je zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Altijd erg fijne rijlessen gehad, alles wordt rustig uitgelegd maar wel op een zeer duidelijke manier wat erg fijn werkt. Aardige rijinstructeurs en een fijne auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top school, en in 1 x geslaagd voor allebij de examens. AANRADER

De lessen gaan lekker vlot en het word goed uitgelegd hoe je alles moet doen. Heel prettig en comfortabel in omgang. Kan niet anders zeggen dan dat dit een aanrader is!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag

652889187

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.