Filters

9

doorzettend

Toen ik begon met lessen vond ik het autorijden nog spannend, vooral wisselen van rijstrook en op de snelweg rijden. Mijn instructeur moest hierom soms wel streng zijn, maar nu ik in één keer ben geslaagd ben ik toch blij dat hij dit soms was. De angst bij het autorijden is bijna helemaal verdwenen, en op de snelweg rijden vind ik nu juist geweldig. Kortom, de instructeur doet echt zijn best om alle foutjes en angsten weg te werken en ik raad Verkeersschool Easydriving zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Super chille en geduldige instructeur. Mooie duidelijke uitleg en goede voorbereiding op het examen. In een keer gehaald, zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal perfect

Ik ben super lang bezig geweest met mijn rijopleiding. Corona gehad en wel 3 verschillende rij instructeurs. Het fijne was dat Easydriving zo goed met mee dacht en flexibel was. Ugur heeft me uiteindelijk uit me “no ending cycle” gehaald en in 1x geslaagd!! Top rijschool zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Binnen één keer geslaagd door chille rijinstructeur

Ik heb Easydriving gekozen vanwege het fijne pakket wat zij aanbieden. Hierdoor kon ik rustig een tussentijdse toets doen, wat mij ook minder nerveus heeft gemaakt voor het praktijkexamen. Serkan (mijn instructeur) is een rustige en aardige man die goed uitlegt en geduldig is. Persoonlijk heb ik geen talent in rijden en had ik ook behoorlijk wat rijuren nodig, maar het was het uiteindelijk waard! Ik ga het lessen nu wel missen :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijexamen hier in 1 keer gehaald dankzij goede persoonlijke begeleiding van instucteur Redouane

Eerder bij een andere rijschool 3 keer gezakt voor mijn rijexamen. Toen deze rijschool gevonden waar ik na veel goede hulp in 1 keer mijn examen kon halen. Dankjulliewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed hele aardigen instructeur

Ik heb deze rijschool gekozen door de reviews ik heb heel goed uitleg gekregen van mijn instructeur serkan hij probeert ook altijd alles voor je tegenkom zover het kan voor zo snel mogelijk afrijden. Je kan altijd wel lachen met serkan hij is een hele goede instructeur als ik hoger als 5 sterren kon geven had ik dat gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool aan iedereen aan te raden.

Half uur geleden geslaagd dankzij goede rijinstructeur Serkan. Hij is heel geduldig en legt alles goed uit. In de auto is het altijd gezellig waardoor de rijlessen altijd leuk waren. Serkan gaat altijd ver voor zijn leerlingen qua planning ik en ik zou hem aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne lessen en leuke instructeur.

Ik heb gereden bij Ugur Terzi. In het begin vond ik rijden heel spannend, maar al snel voelde ik me op mijn gemak in de auto. Elke les had ik het heel erg naar mijn zin, omdat het goed klikte tussen Ugur en mij. Verder was het niet alleen heel leuk, maar ook echt hard werken. Af en toe zitten er momenten tussen dat ik het niet zo heel erg naar mijn zin heb, omdat er dan bepaalde dingen niet goed lukte en ik gefrustreerd werd op mezelf. Echter na dit te communiceren, liet Ugur mij weten dat dit soort dingen volkomen normaal zijn en ging hij aan de slag om een nieuw plannetje te maken qua les indeling. Na veel leuke rijlessen heb ik, dankzij Ugur, mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik heb easydrive heel erg dankbaar voor de lessen, oprecht leuke tijd en natuurlijk voor het behalen van mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede instructeur met duidelijke uitleg en goed lesplan.

Hele fijne ervaring met Redouane als instructeur. Hij gaf duidelijke uitleg en waar nodig hebben we extra tijd besteed om bepaalde punten te verbeteren. Ik heb mijn rijbewijs hierdoor in een keer kunnen halen. Daarnaast kun je altijd rekenen op een gezellige rijles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool goede instructeur

Fijne rijschool. In een keer geslaagd met goede instructeur Redouane.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top rijschool

Ik ben niet de makkelijkste en ben iemand die haarzelf in de weg zit, teveel nadenkt. Serkan heeft mij goed geholpen. Hij was streng, maar rechtvaardig en dat had ik wel nodig. Nu kan ik zeggen dat ik zelfverzekerder ben geworden en veel veiliger de weg op kan. Dit rijschool kan ik zeker aanbevelen. Dankjewel Serkan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb mijn lessen als zeer prettig ervaren bij Serkan!

Eergisteren geslaagd. En hartstikke tevreden over de lessen van Serkan. Hij is geduldig en legt alles duidelijk uit. Hij denkt ook echt met je mee en is flexibel qua planning. Goede ervaring en super blij met mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top school met een top resultaat!

Mijn rijinstructeur Serkan heeft mij altijd een vertrouwd gevoel gegeven. Vragen waren altijd welkom en communicatie was altijd goed. Ik kon leuk met hem lachen maar ook serieus aan de slag. Ik voelde me altijd thuis en keek altijd naar de lessen uit. Eerste keer ben ik gezakt, maar daarna hebben we gelijk geknald en ervoor gezorgd dat het de tweede keer lukte! Kortom, super school! Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool!!

Echt een fantastische rijschool. Ik ben inmiddels geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Serkan Sahin. Een aardige, goedlachse maar ook een waar nodig strenge leermeester. Ik ben voor alle 3 de onderdelen in 1 keer geslaagd. Ik kan een ieder deze rijschool met klem aanbevelen. En vraag naar Serkan Sahin Serkan bedankt vriend, groetjes Bert Vrolijk!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goed leerproces aangepast aan mijn tempo

Ik heb zelf erg veel moeite gehad met autorijden omdat het me angstig maakte. Gelukkig heeft mijn rij-instructeur (Serkan) mij heel erg goed geholpen door mij volledige concentratie te geven en zich aan te passen aan mijn tempo zodat ik het langzaam op kon bouwen. Vooral tijdens de Corona periode die zorgde voor veel onzekerheden was dit een ideaal leerproces. Uiteindelijk na een tweede praktijkexamen toch geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald in 2e keer. Ik ben zelf een moeilijke type en Serkan was heel geduldig met mij. Hij kon mij alles super goed uitleggen. Er was ook een gezellige sfeer in de auto. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de rijlessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele betrouwbare rijschool

Wat een fantastische rijschool! Na een slechte ervaring met een andere rijschool bij Easydriving terecht gekomen vanwege de goede recensies. Instructeur Serkan heeft mij in een klein jaar van mijn rijangst afgeholpen en mijn droom om een rijbewijs te halen weten waar te maken. Hij is flexibel, heeft enorm veel geduld, creëert een ontspannen sfeer tijdens het rijden, is streng wanneer het nodig is met als doel het beste naar boven te halen en geeft duidelijke terugkoppeling over de aandachtspunten. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en het is daarnaast altijd erg gezellig tijdens het rijden. Na een jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik kan deze rijschool en met name Serkan van harte aanbevelen! Nogmaals bedankt Serkan! Hartelijke groet Ester.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super instructeur!

Ben in één keer geslaagd, Ugur Terzi was mijn instructeur. Met geduld, humor, goede tips en adviezen heeft hij mij leren autorijden. Een aanrader, ik beveel hem van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppie

Zojuist geslaagd, voor mij was mijn broer ook hier geslaagd. altijd goede ervaringen gehad, erg geduldig en kundig, en ben heel blij met alles! Ik vind van mezelf dat ik niet de snelste leerling ben, maar toch is alles goed gegaan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzaam en professioneel

Dankzij de directe werkwijze en het eindeloze geduld van Serkan ben ik in één keer geslaagd en dat terwijl ik tegen redelijk wat problemen opliep wat betreft mijn spanning en ongeduld. Er wordt eerlijk verteld wat je mag verwachten en het examen pas aangevraagd wanneer je er echt klaar voor bent, wat erg professioneel is. Ik had zelf wat meer lessen nodig en het was voor mijzelf ook erg duidelijk waarom. Je leert de routes vantevoren goed kennen wat erg helpt tijdens het examen. Lessen kunnen goed flexibel in worden geboekt en afspraken zijn duidelijk. Thanks Serkan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool, rij instructeur is duidelijk en bereid je echt goed voor.

Ben super blij dat ik gekozen heb voor easydriving. Had in het verleden al rijlessen genomen bij een andere rijschool maar het lukte me niet om te slagen. Door de les techniek van Serkan is het mij wel gelukt. Ik vond het erg fijn dat hij de tijd nam om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Ik vond het ook altijd fijn dat hij rustig en geduldig bleef.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd

Waren hele fijne lessen, snapte er aan het begin niks van maar Serkan kan erg duidelijk uitleggen en ben nu dus in 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
9

Go for it!

Ik had al lang de droom om mijn motorrijbewijs te halen - en had wat obstakels op mijn weg ernaar toe - maar dankzij Serkan en zijn flexibiliteit is het in 1x gelukt! Door de heldere uitleg en de vriendelijke vibe tijdens de lessen ging ik me steeds zekerder voelen! Merci beaucoup!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leraar voor een tijdje, maatje voor het leven.

Top ervaring gehad bij EasyDriving. Ik heb lessen gevolgd bij Ugur. Super aardige vent met hoge normen en waarden die alles er aan doet om jou te helpen met 1 doel; je leren veilig en zelfverzekerd te rijden en je rijbewijs te halen volgens wat de CBR van je verwacht. Serieus in zijn vakgebied en na een klik gevonden te hebben kwam er al snel gezelligheid bij (serieuze Ugur kan vervolgens op de juiste momenten nog terug komen ;) ). Lessen zaten bomvol gezelligheid en goede gesprekken over letterlijk alles, hiermee creërt Ugur een fijne omgeving waar je op je gemak voelt. Dit tezamen met een hoge oplettendheid en ervaring om jou je op je fouten/zwakkere punten te wijzen en deze samen te verbeteren. Verder is hij duidelijk en rustig in zijn instructies. All in all the full package en Ugur gaat above en beyond voor je (zo is hij makkelijk bereikbaar en reageert snel en heeft hij voor mij extra tijd vrij gemaakt om tussen mijn TTT en praktijkexamen voortgang te boeken). Seni ve aileni korusun arkadaşım. Michael

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sfeer en doelgerichte lessen

Autorijlessen gevolgd bij Serkan, een erg goede en gezellige docent. Je leert daadwerkelijk wat van de lessen gezien je altijd tips en tops krijgt, en een gezellige sfeer zorgt ervoor dat je op je gemak kan lessen. De leuke lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in een keer mijn examen heb gehaald, waar ik zeer dankbaar voor ben!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd