Filters

10

de rijlessen waren heel erg fijn

Ik had rijles van Emrah en hij is altijd behulpzaam geweest. Hij is constructief wanneer dat nodig is en geeft complimenten wanneer dat kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik raad deze rijschool iedereen aan!

Mijn rijlessen bij Easydriving waren erg fijn. Ik heb les gehad van Ugur en hij is niet alleen professioneel, maar ook een hele fijne man om rijles van te krijgen. Hij wist precies wat ik nodig had en kon hier goed op inspelen. Daarnaast heb ik elke rijles gelachen en zijn humor zorgde ervoor dat ik nooit met tegenzin naar de rijles ging. Daarnaast zijn de afspraken goed geregeld via een app en word je van alle wijzingen via de mail op de hoogte gebracht. Dit werkt zeer prettig. Ik zou iedereen aanraden om bij Easydriving de rijopleiding te volgen. Ik ben in één keer geslaagd en dat komt door het geduld en de goede instructies van Ugur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie rijschool met geduld!

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk examen! Heb les gehad van Emrah die altijd geduldig was en mij stapje voor stapje goed op weg hielp naar mijn examen. Ik beveel de school zeker aan en vond het fijn dat ik de tijd kreeg om alles rustig onder de knie te krijgen :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Super rijschool

Super, lessen waren super fijn en ik heb echt geleerd te rijden op mijn tempo en manier!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

Hele goede rijschool, in 1 keer mijn theorie, tussentijdsetoets en praktijk examen gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en gezellige rijlessen

Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen met de geduldige, goedlachse Serkan. Ik heb veel geleerd, veel gelachen en de sfeer in de auto was lekker relaxed. Serkan kon goed inschatten wat ik nodig had en in welk tempo. Aan het eind van het traject hebben we heel doelgericht de laatste aandachtspunten aangepakt, waardoor ik uiteindelijk in één keer ben geslaagd. Serkan, bedankt voor de fijne lesjes. Je bent een topgozer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een leuke tijd gehad én in één keer m'n rijbewijs gehaald

Lessen bij Easydriving heb ik ervaren als een gezellige en veilige tijd. Tijdens de lessen oefen je eigenlijk van alles wel wat. Daardoor wordt je voor elk onderdeel van het examen goed voorbereid en heb je een zelfverzekerd gevoel tijdens het examen. Mijn instructeur, Emrah, zorgde ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde en dat het niet erg was om fouten te maken. Daarnaast was er altijd ruimte om vragen te stellen als je ergens moeite mee had. Bedankt Emrah!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Een hele fijne rijschool én instructeur. Serkan is duidelijk ervaren en goed in wat hij doet. Hij geeft duidelijke instructies en feedback, die echt zijn toegespitst op jou als persoon. Iedereen is anders en leert anders, en daar speelt hij goed op in. Hij is betrokken, zet zich 100% in en zorgt bovenal ook voor een hele gezellige, ontspannen sfeer in de auto. Serkan, onwijs bedankt voor de leerzame, maar vooral ook leuke tijd. Mede dankzij jouw inzet, geduld en vertrouwen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Van tevoren nooit gedacht dat ik m'n rijlessen nog zou gaan missen ;).

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne tijd gehad.

Ik vond de rijlessen altijd leerzaam en gestructureerd. EasyDriving neemt hun werk echt serieus. Ik zat bij Ugur. Super lieve gezellige instructeur met een geweldig snelle reactie en daarbij heel erg kalm. Voelde me altijd veilig en voel me nu ook helemaal zelfverzekerd om zelf te gaan rijden. Dus Ugur, ontzettend bedankt daarvoor en voor alle goede (levens)lessen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1x geslaagd, mede dankzij Emrah

Eindelijk de stap genomen om te gaan voor mijn motorrijbewijs. Vanaf dag 1 hele duidelijke instructies, goede lessen en vertrouwen. Zowel AVB als AVD in 1x gehaald !!! Een echte aanrader !!!!! Emrah bedankt voor de lessen !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd!

Ik ben altijd bang geweest voor autorijden, omdat ik er naar mijn idee totaal geen talent voor had, en het verkeer in Den Haag ook niet echt uitnodigde. Daarom heb ik het tot mijn 32e uitgesteld. In april heb ik eindelijk de stap durven nemen, en gelukkig kende ik al een rij-instructeur. Uğur en ik hebben bij elkaar in de klas gezeten op de middelbare school (waar hij toen mijn huiswerk Frans mocht overschrijven;-)). En wat een geluk heeft die vriendschap mij gebracht. Dankzij het geduld, vertrouwen en de goede begeleiding van Uğur is het gelukt om in 1 keer mijn rijbewijs te halen. Dat had ik nooit durven dromen! Ik ben meer dan tevreden, en raad iedereen aan om bij easydriving les te nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Ik ben super blij dat ik ben overgestapt naar EasyDriving. Hele fijne instructeur gekregen, namelijk: Ugur! Hij weet precies wat je zwakste punten zijn. Ik zou iedereen aanraden om voor EasyDriving te kiezen! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was geweldig, met een eerlijke instructeur.

Mijn instructeur heeft mij tot het maximale geholpen om mij in 1 keer te laten slagen. Ik zou deze rijschool aan iedereen in mijn buurt aanbevelen, omdat ze eerlijk en goed rijles geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Rijschool Easydriving gaat heel gestructureerd aan de slag. De rijlessen waren zeer leerzaam! Er werd op een duidelijke maar ook fijne manier uitgelegd wat er van je verwacht werd en zo werden ook de instructies aangegeven. Op die manier word je goed voorbereid op je examen. Zo ben ik in een korte tijd geslaagd voor m’n praktijkexamen. Het was een hele fijne ervaring. Zowel rij-instructeur Serkan als de rijschool zelf helemaal TOP! Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk, super duidelijk

Mijn rij ervaring bij rij instructeur Ugur was echt top altijd gezellig op de momenten dat het kon altijd een hele duidelijke uitleg en goeie feedback. Word altijd serieus genomen en naar je geluisterd als je vragen hebt. De moeite die Ugur doet om jou te brengen naar waar je moet zijn is top altijd eerlijk en zegt waar het op staat. leuke 7 maanden gehad en veel geleerd Ben super blij met deze rij ervaring en voel me veilig genoeg om zo zelf zelfstandig te gaan rijden. Ik raad jullie zeker aan om hier je rijlessen te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Nadat ik als kind een auto ongeluk heb meegemaakt was het voor mij een grote stap om te starten met mijn rijbewijs. Enorm blij dat ik voor Easy Driving heb gekozen. Ugur is een topinstructeur die op een rustige en kundige manier je alles stap voor stap leert. Uiteindelijk mijn doel bereikt: zelfverzekerd in de auto en natuurlijk mijn rijbewijs behaald! Bedankt Ugur!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Serkan heeft mij onwijs goed begeleid

In mijn eerste rijles met Serkan kreeg ik meteen het vertrouwen achter het stuur. Hij verbaasde mij onmiddellijk door zijn gebruik van verschillende technieken om mij dingen uit te leggen. Een whiteboard, maar ook hele handige metaphors hielpen mij enorm om de kijk techniek, de bijzondere verrichtingen, maar ok het normale rijgedrag heel goed te begrijpen. Het was niet alleen leerzaam, het was ook heel leuk om met Serkan in de auto te zitten. Hij zat altijd heel goed op te letten en gaf altijd hele goede opmerkingen als er wat te zeggen was. Als ik af en toe en klein foutje zou maken, zou hij ook heel gepast en reactie aan mij geven. Ik voelde me daardoor ook heel veilig, ook al was ik in een lesauto. Hij hield er ook van om leuk te kletsen als het kon. Het was daardoor ok een leuke tijd in de auto, waar ik graag leerde en me goed kon concentreren. Toen het tijd was voor mijn theorie examen heeft hij mij hele goede tips gegeven, en heeft hij mij persoonlijk ook gequizzd om zeker te zijn dat ik alle concepten een beetje kon verstaan, dat gaf me ook veel zelfvertrouwen. Het theorie heb ik in een keer gehaald. Bij mijn tussentijdsetoets bij het CBR heeft hij mij ook weer heel goed voorbereid. Ik was eigenlijk best wel nerveus, maar Serkan wist dat ik er klaar voor was, en mededanks zijn vertrouwen heb ik in mijn tussentijdsetoets mijn vrijstelling kunnen behalen. Dan uiteindelijk bij mijn praktijkexamen was ik weer nervous. Maar, door al mijn gesprekken met Serkan wist ik echt dat hij mij geen praktijkexamen liet doen als ik er nog niet klaar voor was. Ik ben ook in een keer geslaagd. Ik wil Serkan bedanken voor zijn harde werk, waardoor ik met 17 jarige leeftijd nu al mijn rijbewijs heb. Ik zou Serkan Sahin echt enorm aanraden. Dex Serkan

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt op een heldere en duidelijke wijze les gegeven in een relaxte sfeer met flexibele tijden.

Fijne lessen gehad bij deze rijschool en met name veel dank aan mijn instructeur Ugur, hij heeft er veel tijd en geduld in gestoken om me alles goed te leren en structuur in mijn rijden te krijgen. Superfijne lessen van hem gehad, heel relaxed, duidelijk. Hij heeft een directe en gestructureerde manier van les geven wat ik heel prettig vond. En de lessen konden vaak voor mij ideaal gepland worden. Daardoor kon ik in de weken voor het afrijden veel rijden wat me erg heeft geholpen. Heel veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Serkan, jij bent een topper! Na een emotionele, lange rit van een paar maanden(+) heb ik in 1x mijn rijbewijs mogen halen. De geduld en support die ik heb gekregen van mijn rijinstructeur Serkan wordt zo erg gewaardeerd! Het begin ging heel stroefjes maar we gaven de hoop niet op! Een paar tranen bij het rijden van 30km op een voorrangsweg van 50km (ik durfde niet sneller te gaan) waarbij ik nu met plezier 120km op de snelweg rijdt :D (wel na 19.00uur) Met tranen en een lach kijk ik terug op de lessen. Het was niet alleen het rijden wat Serkan mij heeft geleerd maar ook persoonlijk advies over het dagelijkse leven waarmee ik struggelde. Heel fijn om niet als een nummertje gezien te worden waarbij Serkan rekening houdt met je gemoedstoestand tijdens het rijden. Wat heel belangrijk is! Om een lang verhaal kort te maken, faalangst of onzekerheid is niet erg. Met de juiste begeleiding en jouw doorzettingsvermogen kan ook jij je rijbewijs halen! Nogmaals, bedankt Serkan! Ik ga nog geen afscheid nemen want volgend jaar zie je mij weer terug! Dan gaan we voor de motorrijbewijs! (Sorry nogmaals van de koffie die ik gemorst heb in de auto. Hoop dat de volgende leerlingen je nieuwe auto schoon houden :p)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super blij!

Hele fijne ervaring gehad bij mijn rij instructrice. Ik was in het begin heel onzeker en daar heeft zij me enorm mee geholpen. Rijbewijs in 1 keer gehaald! Heel erg bedankt :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super toffe rijschool toffe instructeur

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, snelle examen datum. Bedankt easydriving voor de moeite. En niet te vergeten een hele toffe sfeer in de auto tijdens de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn ervaren!

Fijne lessen en fijne rij instructrice Jamila!! komen hun afspraken na en zijn heel fijn in de communicatie. Zeker je geld waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd :)

Na vele rijscholen gehad te hebben, had ik eindelijk een goede gevonden. De lessen waren erg leerzaam en mijn rij instructeur Emrah was erg geduldig en stelde me vaak op me gemak. Door zijn fijne manier van les geven, heb ik het kunnen presteren om in een keer te slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

De moeite waard

Vandaag eindelijk mijn praktijkexamen gehaald :) na ongeveer 1,5 jaar dit kwam vooral door corona. Ik kan helaas niet hoger dan een 5 geven. Serkan ik ben je heel dankbaar, je bent een top rij instructeur, met onze discussies(vooral aan mijn kant) maar ook zeker leuke gesprekken die we hebben gevoerd ben je altijd door blijven gaan voor mij en stond je klaar voor me als instructeur maar ook als persoon. Nogmaals bedankt met alles wat je me hebt geleerd en me zo over de eindstreep hebt kunnen helpen. Easydriving is zeker een goede rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool die er is

Ondanks corona en daardoor veel uitstel toch in één keer geslaagd. Vanaf de eerste les op mijn gemak gevoeld bij deze rijschool. Er wordt goed geobserveerd welke punten meer aandacht vereisen om je zonder problemen door het examen te krijgen. Mijn toegewezen instructeur, Serkan, was ook heel betrokken bij het hele proces. Hij heeft in alle opzichten meegedacht, of het nou gaat om lessen vooruit plannen of het behalen van een theorie-examen. Met inplannen van de lessen zijn ze bij Easydriving ook flexibel dus er kan ook geschoven worden als een afspraak door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan als de situatie het toe laat. Kortom; top rijschool die ik iedereen aan zou raden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd