Heb een oude SAAB 900 met lastig te herstellen schade door Van Mourik laten repareren. Van Mourik heeft met een uitvoerige foto reportage laten zien hoe de (achterliggende) situatie was die niet met het blote oog te zien was. Daarna afspraken gemaakt over herstel. Het resultaat mag er wezen; mooi hersteld en ook vakkundig gespoten. Prettige communicatie gehad met eigenaar Robert en werknemers die hard er aan hebben gewerkt. Al met al zeer tevreden en aanrader.
Super zo,n service, auto werd gewoon thuis omgeruild met leenauto en binnen 3 dagen telefoon dat onze auto weer klaar was. Alles werd gewoon geregeld. Helemaal tevreden.
Kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid staan hier voorop, een echte aanrader voor herstel van je schade. Zeer tevreden over afhandeling van mijn schade! Het persoonlijke en altijd klantvriendelijke contact is waar ik bij dit bedrijf meteen aan denk; top!
Schade aan auto prima opgelost en ook paar keer terug gebeld over advies over de best mogelijke schadeafhandeling. Prima service
Dit fantastische schadeherstelbedrijf geeft de klant meer dan dat ze beloven. Ik ben hier uiterst professioneel, vakkundig en klantgericht geholpen.
Mijn auto aangereden, met flinke schade tot gevolg. Maar geweldig gerepareerd door v Mourik met een super goede service. Ben erg tevreden. BEDANKT
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen We hebben sleutels uitgewisseld Uitleg gekregen over de gratis leen auto Dat noem ik dus klant vriendelijk en kkantgericht