goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weinig onderhandelingsruimte maar de Volvo V70 werd keurig afgeleverd. Kreeg zonder te vragen o.a. een paar nieuwe remschijven en blokken.Dat geeft een goed gevoel. In komende periode van 6 maanden (garantie) moet blijken of de waardering die ik Hennes geef ook waargemaakt gaat worden. Ik ga uit van wel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open en eerlijk naar de klant met goede afspraken en verrassende service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als makelaar ben ik van mening dat er door de verkoper wat weinig onderhandeling ruimte geboden wordt. Echter ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en klant kennis van Joost. Toppertje! De volgende V 90 koop ik ook bij Joost.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word er prima geholpen\r\nBij aanschaf\r\nEn bij garantie\r\nEn bij onderhoud\r\nZeer prijs vriendelijk en deskundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al ruim 20 jaar klant van Hennes en heb zeer goede ervaring met het bedrijf; attent en meewerkend in de wensen van de klant, zowel bij aankoop als bij onderhoud van een gekochte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige voorlichting bij de aanschaf van een auto

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service, nette afhandeling, maar helaas betaal je daar ook voor, het zijn goede betrouwbare auto\'s met een flink prijskaartje. Je krijgt er gelukkig veel voor terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer Volvo-kundig personeel en een prachtig assortissement Volvo-occassions

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht.\r\nGarantie werk laten uitvoeren.\r\nMijn neef naar Hennes verwezen en ook deze heeft een Volvo gekocht.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aankomst was er geen sprake van een ontvangst, na ca 15 minuten wachten was er contact met het verzoek om nog even te wachten. Op een andere locatie stond de auto die ik graag wilde zien. De communicatie is stug, met weinig mogelijkheden in de zin van opties op een gebruikte auto. ( andere velgen, een spoiler ) De auto was prima dus daar is niets mis mee. Na de auto te hebben gekocht een afspraak gemaakt om deze te komen ophalen, inclusief een tijdstip. \r\nHet is dan jammer als je op het afgesproken tijdstip aankomt je niet wordt ontvangen. Daarnaast waren er beschadigde velgen gemonteerd, een aluminium plaatje in de deurgreep bleek achteraf niet vervangen. Ook heb ik mijn twijfels of de beloofde oxygen behandeling daadwerkelijk is uitgevoerd.\r\n\r\nConclusie is dat er prima auto\'\'s te koop worden aangeboden, maar dat er in ontvangst, communicatie en accuratesse in de oplevering nog veel te verbeteren valt. \r\n\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben keurig geholpen en behandeld, veel vertrouwen na gesprekken over en weer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer te vreden
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onzen Hennes kwam bij mij betrouwbaar en zeer deskundig over. Dat heeft mij doen besluiten om bij Hennes een Volvo S-8o occasion te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig ontvangen, betrouwbaar bedrijf en goede aankoop gedaan. Aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De nog vrij korte ervaring met het bedrijf is beslist positief : prettig, deskundig, no-nonsens en met passie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen afspraken goed na.

Nieuwe Mollenhutseweg 50

6533 HJ Nijmegen