goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel fijn autobedrijf. Goed geholpen en daardoor een mooie Volvo xc60 gekocht met heel veel extra’s.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel plezierig, ontspannen en ter zake kundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima geholpen en alles keurig volgens afspraak. Bedankt heren
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen naar mijn zoektocht voor een Nieuwe Volvo. !

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e 3 jaar goed, daarna half jaar veel gedoe met auto, onjuiste diagnose, dure reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en prettig. De bali/buro mag wel aangepast worden aan de huidige tijd! Maakt rommelige en onprofessionele indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, service niveau zeer hoog!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb daar in sept 2017 een Volvo V-70 T gekocht. Prima auto tegen een redelijke prijs. Eind 2017 was er een piep te horen bij intrappen ven het koppelingspedaal. Deze is tijdens de garantie (januari 2018)gemaakt. Het was verholpen. Met name was. In mei 2018 deze weer daar gebracht met hetzelfde euvel.\r\nGarantie e.d. was allang verlopen. Zij hebben deze uit Coulance gemaakt. Ook de servicewagen kreeg ik gratis mee.Waar zie je dat nog. Voor mij een topbedrijf.

slechter dan verwacht

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebeld met werkplaats. Nogal nors te woord gestaan. Kon mij niet helpen en dacht verder ook niet met me mee. Jammer denk niet dat ik de volgende Hennes als eerste bel.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met Hennes. Zeer vriendelijk en heel erg behulpzaam. Na aflevering hadden we nog wat extra vragen en wensen en die werden allemaal heel erg snel en vriendelijk opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne mensen, ze doen wat ze zeggen, no nonsense. daar houden we van.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima no-nonsense bedrijf met prima auto\'s en dito service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede prijs en kwaliteitsverhouding met inruil en aanschaf auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede zaak, aflevering van auto had iets uitgebreider gemogen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, meedenken over de vraag voor een nieuwe auto en prettige interactie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was op zoek naar een Volvo XC90 met een V8 bij voorkeur op gas. Henes had er twee staan, helaas was er eentje vlak voor mijn neus verkocht. Het beschikbare model had niet mijn voorkeur en nadat ik er in gereden had al helemaal niet de auto trok naar rechts en reed anders dan ik verwachte. UIteindelijk werd mij verzekerd dat de auto helemaal weer als nieuw zou zijn bij aflevering. Besloten om het toch maar te doen. Ondertussen zijn we bijna 10.000 km verder en de auto loopt als een zonnetje en ben ik extreem tevreden over de manier waarop de auot is afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk , deskundigen en klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Periode is tekort om daar feitelijk iets over te kunnen zeggen. 2 a 3 maal contact gehad mbt aankoop auto.\r\nTot zover tot volle tevredenheid

Nieuwe Mollenhutseweg 50

6533 HJ Nijmegen