perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en zeer klantvriendelijk. Mijn auto was onderweg naar huis kapot gegaan. De volgende dag had ik hem weer vroeg nodig. EJ de Rooy gebeld en de monteur is op mij blijven wachten en heeft de reparatie gelijk uitgevoerd. Wat een super service!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Doen net dat beetje extra voor hun klanten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom er ieder jaar om mijn auto te laten keuren/repareren. Altijd netjes en correct geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze auto moest gerepareerd worden. De service was prima, we kregen een leenauto en alle afspraken zijn nagekomen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werk al jaren samen met dit bedrijf op zakelijke basis. De service is uitstekend en de prijzen zijn zeer concurrerend. Ik hoop nog jaren zaken te kunnen doen met dit autobedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel te woord gestaan en eerlijk advies gekregen. Tevreden met de aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik tevreden over mijn aankoop. Ik heb hier een prachtige Opel Astra station gekocht. De service is super, de verkoper Riekus heeft de tijd voor me genomen en alles duidelijk uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke open benadering, goede uitleg, privacy wordt gewaarborgd, al met al goede ervaring. Gemaakte afspraken worden nagekomen, alle na te vragen dingen, worden netjes mondeling of per mail doorgegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service staat altijd klaar een telefoontje je kan direct langs komen . als het gelijk verholpen kan worden helpen ze je gelijk .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk geholpen. We wilden nog wat eten met betrekking tot de file waar we in zouden rijden en mooie tip voor een restaurantje gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn BMW X3 3.0i gekocht. Het was een erg dure auto, en ik ben erg goed geïnformeerd en geadviseerd door de verkoper tijdens het gehele proces, van proefrit tot aflevering. Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact en de service die dit bedrijf levert. Ook na de aanschaf had ik nog een aantal vraagjes en puntjes welke direct beantwoord en opgelost werden. Twijfel niet en heb vertrouwen in deze jongens!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sympathieke mensen met hart voor het bedrijf en de mens. Oprecht, betrouwbaar, eerlijk, helder en transparant.

Griendstraat 29

2921 LA Krimpen aan de ijssel