Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben gestrand in Duitsland. Daarbij zijn mijn platen en kenteken bewijs ingenomen. Onze Duitse vrienden zijn niet zo vriendelijk.in tegenstelling van Kuperus in Hilversum! Ik had een transporter nodig Ruim voor openingstijden bereikbaar Begrip voor je situatie Gelijk meedenken in oplossingen Flexibele houding Zeer vriendelijk naar de klant Een Zeer prettig bedrijf om te huren Duidelijke voorwaarden Heb je iets te huren, ga naar dit bedrijf het lijkt mij gek dat je niet ook zo een fijne ervaring zal krijgen Voor mij een gewedig bedrijf , Ben je er nog niet geweest dat heb je wat gemist Fijne mensen van Kuperus Hilversum GA ZO DOOR
29 May 2026
Ben Delsing
ZEIST
Een grote verhuisbus gehuurd. Zeer prettig in de communicatie. Meedenkend en klantgericht. Een aanrader!
23 January 2024
Joost
Veenendaal
Geweldige service, prettig en persoonlijk contact!
28 February 2022
Jorik
Hilvesum
Vandaag bus gehuurd om bankstel op te halen. Vlot geregeld, kan voor een halve dag huren wat genoeg was. Nette bus, schoon, goed onderhouden. Bijzonder vriendelijke ontvangst en afhandeling (dank je Marcel in Hilversum!). Gratis parkeerruimte voor mijn eigen auto. Aanrader, volgende keer kies ik weer voor jullie.
25 February 2022
Anjo
Hilversum
Met Kuperus is het snel geregeld! Prima en snelle communicatie. Ik huur hier eigenlijk altijd. En als je een halve dag huurt, betaal je ook maar de helft!
15 October 2020
Alexandra
Hilversum
Ons bedrijf vertrouwd altijd op Kuperus Hilversum. Altijd perfecte service, vriendelijk, meedenkend, en altijd vriendelijk.
26 September 2020
Claudia Gatland
Hilversum
Al jaren kom ik bij Kuperus voor het huren van busjes en andere voertuigen. De mensen zijn ongelooflijk behulpzaam, vriendelijk en we maken altijd een leuk praatje. De busjes zijn altijd heel schoon en rijden erg soepel. De uitleg die wordt gegeven bij het huren van een voertuig is zeer helder, waardoor je met een veilig en goed gevoel de weg op gaat. De service is ontzettend goed. Bovendien kun je het voertuig vaak de avond voor de huurdag ophalen en de ochtend na de huurdag terugbrengen, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de huurperiode. Ook de (terug)betaling van de borg gaat altijd erg soepel, en het is goed geprijsd. Kortom, een ontzettend fijn bedrijf met fijne mensen en goede service. Ik zou het iedereen aanraden!
23 August 2020
Tara
Bussum
Zie boven, in breedste zin van de zin!
15 August 2020
Marcél Majoor
Laren (n.h.)
Snelle service, kost maar een belletje en je hebt dezelfde dag al een prima busje te huur. Ik huur hier altijd vervoer. Voorwaarden zijn duidelijk en je hebt de garantie dat de busjes allemaal tip top in orde zijn.
27 June 2020
Wouter
Bussum
Als er een bus(je) moet komen dan reserveer ik altijd via Kuperus. Servicegerichte medewerkers, vriendelijk en het materiaal waarmee ze rijden is altijd keurig verzorgd! Al een paar keer een upgrade gehad, in ruimte of bv automaat ipv schakel. Tip: huur je voertuig einde dag en je hebt 'm de avond ook, dat scheelt, zeker met verhuizingen Je zou bijna denken dat ik aandelen heb in dit bedrijf, maar dit is gewoon een plaatselijk bedrijf die alle zaken goed op orde heeft!
18 May 2020
Jacob de Vries
Hilversum
Sander heeft mij uitstekend geholpen! Professioneel en zeer behulpzaam. De perfecte verhuurder, ik kom zeker terug! Voor mij geen ander bedrijf meer.
6 April 2020
Joshua
Hilversum
In een korte tijd 2 maal een busje met lift gehuurd bij Kuperus Hilversum voor een verhuizing. We worden keurig en vlot geholpen en er wordt meegedacht met de klant. De huurregels zijn duidelijk. De busjes rijden ook nog eens heel lekker.
29 February 2020
Gerda
Hilversum
We huren hier altijd. Bijzonder aardig geholpen en heel flexibel!
22 February 2020
Mischa
Hilversum
Afgelopen week een verhuizing van mijn dochter gedaan van Hilversum naar Veenendaal. Bus, 20m3, met laadlift gehuurd. Auto huren via de website ging soepel, opvragen van het kenteken ivm 'Pollers' (paaltjes voor een voetgangersgebied) die naar beneden moesten ook geen probleem. Auto's (afgelopen jaar meerdere malen een bus gehuurd) zijn altijd dik in orde. Een aanrader dus.
4 February 2020
Bart
Hilversum
Zeer klantvriendelijk geholpen en flexibel meegedacht met onze wensen. Volgende keer zeker weer naar Kuperus!
11 December 2019
Saskia
Huizen
Afgelopen weekend weer eens een verhuizing uitgevoerd met de grootste mogelijk vrachtwagen met laadlift voor B rijbewijs. De 22m3! Dit keer een bijna nieuwe wagen meegekregen en nog een automaat ook. Inclusief dekens, stangen, spanbanden, steekwagen en pianokar. We hadden de wagen voor twee dagen gereserveerd maar met alle prima spullen hebben we het in één lange dag kunnen afronden. Auto meteen zat avond ingeleverd en bij ontvangst vd factuur bleek ook nog maar één dag berekenend. Da's nog eens service.....bedankt.en.zeker tot een volgende keer. Mvg Gert-Jan
26 November 2019
Gert-Jan
Assendelft
Wanneer ik een bus nodig heb, is Kuperus altijd mijn eerste keuze. Het contact is altijd vriendelijk en persoonlijk en zij denken graag met jou mee aan mogelijke oplossingen. Kortom: Top service met een brede glimlach!
30 October 2019
John
Top service Aardige mensen Een aanrader
28 October 2019
Robert
Muiden
Ik had vorige week een (grote) bus nodig. Ik belde om 17.55 en de volgende ochtend lag alles al voor me klaar. Ik kon binnen tien minuten wegrijden. Bus was ook helemaal in orde (en schoon - dat zie je niet altijd bij andere aanbieders). Ook het inleveren ging zeer vlot. Kortom, uitstekend. Hier kom ik zeker terug.
15 October 2019
Roel
Hilversum
Zondag 1 september 2019 heb ik een busje gehuurd via Kuperus voor mijn verhuizing. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen door de twee mannelijke medewerkers en het process verliep erg voorspoedig en snel. Ik kreeg de bus met automaat, waarvoor ik niet had gevraagd maar ik was erg blij met deze "upgrade". Ik ben super tevreden met de service en zou Kuperus zeker aan anderen aanraden. Vriendelijke groet, Wim Hoopman
18 September 2019
Beveelt niet aan
15 May 2019
Trudy Van der Helm
Leiden
Geachte mevrouw Van der Helm, bedank voor het delen van uw ervaring. Wij betreuren uw ervaring en de review en deze komen op de interne agenda te staan ter bespreking! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
13 March 2019
Jeroen Veen
Hilversum
Geachte heer Veen, dank u wel voor de prettige & positieve aanbeveling en we zien u graag weer terug!
3 March 2019
Vincent Lussenburg
Denver
Geachte heer Lussenburg, wat een heerlijk begin van de week! Wij zijn blij om te lezen dat u dit zo ervaren heeft, hier doen wij het voor!
2 March 2019
Gerard Paul Jol
EEMNES
Geachte heer Jol, dank u wel voor uw mooie aanbeveling, hier worden wij blij van!
Liebergerweg 18 26
1221 JS Hilversum