• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werkelijk iedere werknemer vriendelijk en bekwaam. Zal zeer zeker deze garage aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gastvrije en relaxte gasten, die je geweldig ontvangen en zorgen voor een nette en correcte afhandeling met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Keep up the good work

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service, prima geholpen. Absoluut \r\neen aanrader om de auto te brengen voor onderhoud en reparaties.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig bedrijf, goede occassion gekocht. Apk keuring van tweede auto werd uitgevoerd en kon er op wachten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een leuke zoektocht naar een perfecte Seat Leon FR, ben ik uit gekomen bij Occasion center Maastricht, 200km van mijn woonplaats. Ik heb contact gehad voor informatie over de Leon, en kreeg zelfs op zaterdag avond gelijk nog antwoord terug.\r\n\r\nProefrit gemaakt, ik was zeer tevreden! Het was druk maar Ricardo nam de tijd voor me, en liet zelfs nog trots de mooie nieuwe werkplaats zien.\r\n\r\nDe Leon was geimporteerd en moest nog even wachten op het kenteken. Dat duurde helaas wat langer dan verwacht ivm een misverstand bij de belastingdienst…\r\n\r\nUiteindelijk werd er door Ricardo aangeboden de Leon voor mijn deur (200km verder op!!) af te leveren als service dat ik zo lang moest wachten!\r\n\r\nDat is pas service!\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk personeel, een groot plezier om bij occasion center maastricht een auto te kopen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbaar en een goede service

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2e keer auto (Audi A3) gekocht. Top hoe alles is afgehandeld, afspraken worden nauwkeurig nagekomen. Jullie zijn goed bezig, goed concept. Zeer maar ook zeer tevreden. Bedank voorjullie geweldige service.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel fijne service en advies gehad bij Occasion Center Maastricht bij de aanschaf van een occasion. Zeer aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en prettig geholpen. Tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren mijn Grande Punto mogen op halen. Zeer nette auto. Rijdt goed en klinkt goed. Ben super geholpen. OCM laat je alle tijd nemen om de auto te bekijken. Na de test rit nog even op de brug gehad. Hier bleek een klein speld punt gaatje in de oliepan te zitten wat een beetje olie liet lekken. Wel veel roest dus deze werd gewoon nog vervangen. OCM is wat mij betreft een aanrader. OCM bedankt!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed Occasion Center waar je op een persoonlijke vriendelijke manier goed en snel geholpen wordt. Service staat voorop !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Vriendelijk en proffesioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een Ford Street Ka gekocht van 2004, zonder garantie. Deze met ondersteuning van dit bedrijf ingevoerd naar Belgie. Na de aflevering bleek de airco niet voor 100% te functioneren. Omdat we de auto zonder garantie gekocht hadden hebben wij zelf de airco laten herstellen. Wij hebben dit wel achteraf gemeld bij Occasion Center Maastricht. Na overleg hebben ze besloten, ondanks dat er geen garantie verstrek was, maar heel kort na de aflevering het probleem met de airco was ontstaan om toch achteraf de door ons gemaakte kosten te vergoeden.\r\nDaarom een vertrouwd adres met een goede service.

Oosterbroekweg 17

6247BN Gronsveld