Via deze weg willen wij graag antwoorden op uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat U ons bedrijf op deze manier beoordeeld terwijl er bepaalde dingen nooit ter spraken zijn geweest. Allereerst is er nooit iets gezegd geweest dat wij een auto reserveren. Maar u zou er eerst thuis over na gaan denken aangezien het toch een grote uitgave is. Dus een reservering is er nooit ter spraken geweest. Er is u voor dat u naar ons toekwam duidelijk aangeven dat wij een bedrijfsuitje hadden die dag, maar u bent nooit ons bedrijf uitgekeken en bent netjes te woord gestaan. Wel heeft u aangegeven dat u maandag zou bellen als er een akkoord zou zijn. dit heeft u ook dan ook gedaan om 11:57. Helaas hadden wij in de tussentijd al een andere koper gevonden voor dit voertuig. Helaas gaf u ons geen mogelijkheid gaf om uit te spreken en uit te leggen dat wij niet aan reserveringen doen. U geeft zelf aan dat er een aanbetaling nodig is voor een reservering dit is ook inderdaad ons beleid. Er is ook nooit een grote mond geweest, er is geprobeerd u duidelijk te maken wat onze procedures zijn. Maar u het ongewenste antwoord geven is geen grote mond. Ondanks alles wensen wij u veel succes met uw zoekactie naar passen Toyota Yaris Hybride. Met vriendelijke groet Occasion Center Maastricht.
Oosterbroekweg 17
6247BN Gronsveld