Vriendelijke, snelle, duidelijke service

Mijn eerste ervaring met Occasion Center Maastricht. Bij aankomst werd ik meteen aangesproken door een medewerker waar ik mee geholpen kon worden. Ik kwam voor apk en kleine beurt en ik had ervoor gekozen om te blijven wachten. Er werd meteen aan de slag gegaan en ik kon in de prettige wachtruimte gedurende de apk en beurt rustig werken. Alle monteurs die binnen kwamen zeiden allemaal netjes goedendag. Nadat alles gereed was werd er duidelijk uitleg gegeven over wat er goed was en wat nog aandacht behoeft. Er werd goed advies gegeven en (gelukkig) geen commercieel praatje opgehangen. Al met al ben ik dus heel erg tevreden!

Prima communicatie

Eerste bezoek aan deze garage, hebben tijd voor de klant en luisteren.

Top bedrijf!

Kom hier al jaren. Wordt altijd fijn geholpen tegen een nette prijs. Kundig en vriendelijk personeel.

Netjes conform afspraak alles uitgevoerd

Afspraak gemaakt, gelijk een ruilauto ontvangen wat voor zakelijke gebruikers wel een pluspunt is. duidelijk aangegeven wat vervangen diende te worden.

7jaar geleden mijn ford fiestagekocht...altijd correct behandeld...betrouwbare garage

Zeer vriendelijk

Leveren altijd goed werk af. Nooit problemen. Houden zich altijd aan hun afspraak.

5 sterren

5 sterren

goeie service

Goed geholpen en op alles een antwordt gekregen

Goeie service

Nette en zeer goede service.

Helpen goed, communiceren goed en werken netjes.

Prima garage met goede en betaalbare service

Ik vind dit een hele fijne garage, snelle service, betrouwbaar en betaalbaar.

Vriendelijke bediening Uitleg Lokatie

Heel goed

Alles is goed geregeld allemaal Prijs/kwaliteit verhouding is ook fijn

Vriendelijk personeel en super goede service!

twee keer een super geslaagde zoek opdracht. Een Mazda 3 voor mij zelf en een Mazda voor een collega. Allebei super tevreden!

altijd correct en vakkundig

altijd correct en vakkundig en vriendelijk petsoneel.

Vakkundig, snel en niet duur

Excellent service

Booked my date and time online, you can see at a glance which dates have availability and what times you can pick from, quick and easy to do.

super

Vakmanschap van de bovenste plank tegen een schappelijke prijs. Daarbij een prima service en vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen

Zo als altijd goed geholpen

goed geholpen

alles doen om je perfect te helpen

Goede ervaring

Auto gekeurd, beurt gedaan. Goede prijs, afspraken nagekomen.

Altijd goed geholpen

Een bedrijf waar je je als klant nog koning voelt!

Top garage

Eerlijke prijzen, goede service en vriendelijk personeel

perfecte service

altijd vriendelijk en behulpzaam