perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Toyota Starlet rijdt nog super dankzij deze heren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als wagenparkbeheerder ben ik erg content met de service en manier van.\r\neerlijke prijzen en prettig personeel.\r\nEen goede partner in mobiliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nu voor de eerste keer geweest en zeer tevreden met dit bedrijf werd goed geholpen en vriendelijke mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een geweldig bedrijf een aanbeveling\r\nzeer goed op alle fronten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed no nonsens bedrijf met een afspraak is afspraak en service mentaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele plezierige ontspannen sfeer, Vakmanschap en nog tijd en aandacht voor de klant !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn vriend heeft zijn privé en bedrijfsauto in onderhoud bij Koopman en Immink, mijn auto is bij een andere garage voorzien van een nieuwe distributie toen de auto retour kwam bleef ik met een vervelende tik zitten die er eerder niet was.... Na een paar maal terug te zijn geweest bleef deze garage me van het kastje naar de muur sturen..... Op advies van mijn vriend naar Koopman en Immink geweest, die al snel wisten wat er loos was met de auto, zij hebben de schade binnen een uur herkent EN hersteld..... Hier ben ik ontzettend dankbaar voor... Koopman en immink... Zoals beloofd.... Gebak volgt!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service 100%\r\nFijn en zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel\r\nEn prima kwaliteit

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Behulpzaam en gastvrij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn in 2017 in HHW komen wonen en hebben in autobedrijf Koopman Immink een betrouwbare partner gevonden voor het onderhoud aan onze Fiat 500 uit 2008. Vriendelijke,deskundige en service/klantgerichte houding van alle personeelsleden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn uitermate tevreden hebben 6 auto’s in onderhoud bij dit bedrijf naar volle tevredenheid namens JKB service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk - tijd voor klanten - kundig - makkelijke haal/breng service ( Ursem ).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kees Immink heeft ons goed geholpen met de aanschaf van een gebruikte auto.\r\nWij zijn al jaren klant bij dit bedrijf en heel tevreden over het onderhoud van onze auto door onze vaste monteur Rob, maar alle medewerkers doen hun best voor je.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en deskundige mensen met prima service, ik ga niet meer terug naar de merkdealer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel enthousiast en erg klantvriendelijk
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al meerdere keren mijn auto, die ik daar ook heb aangeschaft, een grote of kleine beurt gegeven. Altijd prima kwaliteit en service gekregen , onlangs een tweede bedrijfsauto elders gekocht waar iets aan mankeerde, koopman en immink kwam de auto kosteloos ophalen en hebben alle reparaties vakkundig hersteld en tevens de auto kosteloos aan een technisch onderzoek onderworpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima uitleg, duidelijke communicatie, men besteed tijd en zorg aan de klant!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Albert Soncklaan 4