perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en goede rij-instructeur (ik had Najib), erg ervaren en probeert je echt de kunst van het motorrijden te leren. Ben in 1X geslaagd voor beide examens en zou het echt iedereen aanraden. Zijn andere collega\'s zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. Voorts zijn de motoren nieuw en dat maakt het lessen ook aangenaam :)!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en zeer gezellige rijschool!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn motorrijbewijs bij expert gehaald.\r\nIk kom zelf uit Den Haag maar heb bij expert met veel plezier mn lessen gevolgd.\r\nStreng maar rechtvaardig lijkt het motto hier en met succes !! In 1 keer geslaagd !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren en geduldige instructeurs. Schatten alles goed in. In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en leerzame lessen gehad bij expert, heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoi, na het halen van mijn theorie ben ik naar expert gegaan. Dat is bij mij om de hoek. Ik had haast dus ze vroegen meteen mijn examen aan. Toen heb ik ongeveer 2 maanden gelest met Zozik, rustige instructeur die graag wil dat iedereen in een keer slaagt. Ik ben ook in een keer geslaagd. Er werd serieus les gegeven, maar het was ook gewoon leuk om te rijden. ik deed lessen van twee uur waardoor ik het snel onder de knie had. Bedankt. Tot volgende keer als ik op de motor ga. Groeten Simon

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De beste rijschool! Top personeel, leuke en super leerzame lessen! Ik volg met plezier mijn lessen. Duimpje omhoog voor Rijschool Expert👍🏻

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Expert is een zeer goede rijschool. Er werkt vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen. Voor mijn motorrijbewijs heb ik les gehad van Najib. Hij is een zeer kundig instructeur. Hij ziet van ver wat je goed of fout doet en begeleidt je op de manier die je op dat moment nodig hebt; Scherp om puntjes op de i te zetten, maar rustig als je een niet lekker in je les zit. Kortom: top rijschool, aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very helpful and honest instructor. I am happy that lessons are available in English. I passed my test on the first try!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke mensen en er wordt goed lesgegeven!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 18 lessen bij 1 persoon hebben gelopen waarbij ik pas na 14lessen begon te schakelen.. voel me in de zeik genomen. Blij dat ik nu andere rij instucteur heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs, goede uitleg en om die reden geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Najib ontgaat niets tijdens de motorrijles. Hij is scherp en daarom gewoon de beste instructeur die je kunt wensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed , goeie rijinstructeur en erg aardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een kleine rijschool dus als je binnenkomt heb je gelijk met iedereen contact. Hele aardige mensen, goede rijlessen. Kom er graag terug

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en uiterst bekwaam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met Rijschool Expert. Een topteam. De instructeurs waren streng maar vakkundig - wat alleen maar goed is als je veilig moet leren motorrijden. Met een goede mix van kritiek, humor en tips wisten ze de lastigste oefeningen te leren. De office manager was altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Pelikaanstraat 21

2312DW Leiden