Top alles goed uitgelegd halim top gozer.
Ik was zeer tevreden met mijn rijlessen van Zozik, een hele goeie rijinstructeur. Kan goed uitleggen, kaart je fouten goed aan en komt elke keer met duidelijke verbeterpunten. Als je goed luisterd en opneemt wat er elke les wordt verteld, haal je je rijbewijs gegarandeerd!
Ik had voor Rijschool Expert bij twee verschillende rijscholen gezeten en had al vier keer examen gedaan, zonder positief resultaat. Dankzij Zozik van Rijschool Expert ben ik nu ook eindelijk geslaagd en kan ik vol vertrouwen de weg op!
Ik zou hun zeker aanbevelen voor andere mensen!
Ik zou iedereen aanraden om hier te lessen voor motor of voor de auto. De rijschool weet waar ze mee bezig zijn, goeie instructies en goeie instructeurs! Ik zeg DOEN!
Pelikaanstraat 21
2312DW Leiden