👌

Top alles goed uitgelegd halim top gozer.

Zeer tevreden!

Ik was zeer tevreden met mijn rijlessen van Zozik, een hele goeie rijinstructeur. Kan goed uitleggen, kaart je fouten goed aan en komt elke keer met duidelijke verbeterpunten. Als je goed luisterd en opneemt wat er elke les wordt verteld, haal je je rijbewijs gegarandeerd!

Vijfmaal is scheepsrecht!

Ik had voor Rijschool Expert bij twee verschillende rijscholen gezeten en had al vier keer examen gedaan, zonder positief resultaat. Dankzij Zozik van Rijschool Expert ben ik nu ook eindelijk geslaagd en kan ik vol vertrouwen de weg op!

In 1x geslaagd met behulp van een expert rij-instructeur.

Ik zou hun zeker aanbevelen voor andere mensen!

Geweldige rijschool

Ik zou iedereen aanraden om hier te lessen voor motor of voor de auto. De rijschool weet waar ze mee bezig zijn, goeie instructies en goeie instructeurs! Ik zeg DOEN!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelden zo\'n slechte rijschool meegemaakt. De positieve reviews gaan voornamelijk over de auto lessen. Motor rijlessen bij Expert zijn een drama. Hieronder paar voorbeelden:\r\n\r\n1. Er is amper persoonlijke aandacht aangezien je de ene keer een Najib als instructeur krijgt, de andere keer een Rashid en nog een andere keer bijvoorbeeld eentje die er tijdelijk werkt. Hierdoor is er ook amper inzicht in je voorgang en wat je al wel en niet gedaan hebt. Zo moest ik na 10 lessen mn instructeurs er op wijzen dat ik een aantal oefeningen voor het examen wat ik een week later had uberhaupt nog nooit gedaan had.\r\n\r\n2. Bij het uitzoeken van je motorkleding is het altijd vechten om de juiste maat aangezien het spul wat ze hebben hangen simpelweg beperkt is en zwaar verouderd.\r\n\r\n3. Lestijden worden soms zomaar zonder overleg ineens gewijzigd zonder dat ze het je uberhaupt laten weten.\r\n\r\n4. Motorrijlessen voor het AVD examen (verkeersdeelname) kennen totaal geen structuur of opbouw (zoals bijvoorbeeld een RIS opleiding dit wel heeft). Je gaat gewoon steeds een rondje rijden en moet alles maar in 1x goed doen. \r\n\r\n3. Dan hebben we nog Najib, note bene de eigenaar die het goede voorbeeld zou moeten geven, Deze man zit tijdens de oefeningen de godganse tijd alleen maar op z\'n telefoon, is enorm ongeduldig, opvliegend en zal het ook nooit toegeven als hij er zelf een keer naast zit. \r\n\r\n4. Nadat ik had aangegeven te willen vertrekken naar een andere rijschool werd er gelijk even als stok tussen de deur een examen zonder datum ingepland bij het CBR om te voorkomen dat ik op korte termijn elders examen kan afleggen. Dit geeft maar weer eens aan hoe deze rijschool te werk gaat. \r\n\r\nKort samengevat; betaal misschien paar euro meer maar bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie en kies voor een fatsoenlijke rijschool. Het gezegde luidt niet voor niets: pay peanuts, get monkeys.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rij inspecteur en heb me rijbewijs in 20 lessen gehaald bij Halim , was wel streng maar dat was nodig \r\nZeker goede rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles gevolgd bij Halim. Was altijd erg geduldig en legde alles altijd goed uit en vond het niet erg om het een tweede keer uit te leggen. Is ook streng op de momenten waar het moet, wat altijd wel prettig was. Was ook altijd gezellig in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positief. Duidelijke instructeur (Halim) die erg flexibel was en gelijk wilde meedenken hoe we het konden laten werken dat ik mijn rijbewijs snel kon halen. Hij heeft veel geduld en legt erg duidelijk uit en is een vrolijke instructeur, top als je zoveel tijd in de auto zit! Ook maakt hij je op je gemak en legt dingen goed uit zodat je zo goed mogelijk voorbereid richting het examen gaat. Wat ik top vond is dat ik met een andere instructeur kon oefenen en ook proefexamen kon doen, zodat je ook een andere visie krijgt en diversere feedback. In een keer geslaagd wat zeker door de aanpak van hen kwam! Thanks

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super blij met deze rijschool! In een keer mijn rijbewijs gehaald en super tevreden geweest met mijn instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gevolgd bij Halim. Hij legt de lat hoog, wat ik als prettig heb ervaren. Tijdens het examen stond ik daardoor niet voor onaangename verrassingen. \r\nDaarnaast vindt hij het belangrijk dat de leerling zaken goed begrijpt. Hij doet daarom zijn best om goed uit te leggen. Dat heeft mij uiteindelijk geholpen om snel mijn rijbewijs te halen.\r\nDank Halim!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd! Dank je wel Halim voor alle leuke en leerzame lessen. Ook een les gevolgd bij Mo, heel relaxed en leerzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele fijne rijschool. Halim was heel relaxed en kon goed aanvoelen welke methoden het beste voor mij werkten. Daarnaast heeft hij me veel vertrouwen gegeven in het rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf nog nooit auto gereden en in 1 keer geslaagd alles hier geleerd Bedankt Halim!;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I passed my practice exam the 1st time!!! Thanks to Halim who has been patient, contact, positive and most important, he knows exactly what his doing and so, I PASSED ;) \r\nI advise Expert not only for the driving classes but also they were fast and helpful with the information, etc. \r\nThank you so much again Halim and colleagues.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Rijschool! Niet voor niets EXPERT!\r\n30 lessen gereden bij Eazy en in 1x geslaagd.\r\nKundige en geduldige instructeur.\r\nLegt alles goed uit en blijft altijd rustig .\r\nHet is gezellig om met hem te lessen maar zeker ook op een leerzame manier.\r\nIk zou zeggen doen! Niet twijfelen beste rijschool. Nogmaals super bedankt en ik kom zeker terug voor mijn motor rijbewijs.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergoede rijlessen gekregen van Eazy. Geslaagd met complimenten van de examinator, kan ook niet anders met Eazy.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super bedrijf met een hele goeie service en top personeel zeker een aanrader!! \r\nHeel erg bedankt eazy ik ga weer vroemmmmm🏎💨\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles gevolgd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer mijn rijbewijs voor de motor gehaald door de top instructeurs waar ik les van heb gekregen. Ze waren altijd goed gestemd en gaven altijd de juiste aanwijzingen en tips waar je iets aan had. Ik kan het zeker aan raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorlessen gevolgd bij Expert. Binnen twee maanden en voor ongeveer €1400 euro in één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Onder begeleiding van Najib en Rachid is het een plezier om te leren motorrijden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle onderdelen van het motorrijbewijs in 1x gehaald! Najib is een relaxte en gezellige instructeur met een oog voor detail! Ook 2x les gehad van Rashid, ook hij is een fijne instructeur is direct ziet wat je wel en niet goed doet! Kortom, een zeer fijne rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Mijn instructeur was Mohammed. Ik vond het best spannend om aan mijn rijlessen te beginnen, maar na de eerste rijles viel het me heel erg mee. Onwijs leuke lessen, we hebben ook veel gelachen, dat vind ik ook belangrijk. Mohammed was wel een beetje streng (dat was soms ook nodig), maar daarom heb ik wel in 28 lessen van 1,5 uur mijn rijbewijs gehaald. Ik ging met een goed gevoel mijn examen in.

Pelikaanstraat 21

2312DW Leiden