Rijschool Expert gaat voor optimaal resultaat
De eerste keer dat ik binnenliep bij Rijschool Expert was direct heel relaxt. In de rijschool hangt voor en na de lessen een gezellige en informele sfeer, er wordt altijd even gevraagd hoe het met je gaat, wat je bezig houdt, een grapje gemaakt. Zodra je op de motor stapt, is het daarentegen tijd voor professionaliteit: in het verkeer is het belangrijk om je goed te concentreren en je doelen voor ogen te houden. Najib en Rachid nemen veilige verkeersdeelname heel serieus en daar wordt niet luchtig over gedaan. Als je merkt dat je een oefening lastig vindt en daardoor een onveilig gevoel krijgt, is er ruimte om dit aan te geven en om dit onderdeel vaker te oefenen. Er blijft individuele aandacht en de mogelijkheid om jouw zwakkere punten aan te pakken, ook al les je met een groepje. Je gaat bij deze rijschool tijdens het oefenen voor een optimaal resultaat, zodat je een examen (als de zenuwen meespelen) voldoende af kan sluiten. Hierdoor beide examens in één poging gehaald. Thanks guys, ik loop/rijd zeker nog eens langs!