goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een zeer leuke ervaring en heeft me goed geholpen bijbetaling halen van mijn rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring met rijschool expert!! Als je voor expertise gaat dan moet je Emrah als rij instructeur nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal geweldig deze rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord TOP!!!\r\nNajib is een goeie instructeur. Hij houdt van aanpakken en heeft veel geduld.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed! Een profesionele rijschool met goed materiaal en vriendelijke werknemers. De instructeur nam goed de tijd om dingen uit te leggen, om je fouten te laten maken en vooral een goed leerproces te doorlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke, goede, vriendelijke, flexibele rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en proffesioneel. Voelde me erg op me gemak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende Rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kritische rijschool waardoor je goed leert rijden! Betrokken, persoonlijk en vriendelijk personeel.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed administratie. Beste beste beste instructeur (Suliman). 110% tevereden. Beveel aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerst in 1x mijn scooter rijbewijs gehaald, daarna ook in 1x nog mijn autorijbewijs. Allebei de keren bij Boyd gereden, superleuk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Expert is zoals de naam al zegt een Expert. Dankzij een ervaren rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs gehaald!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool die goed kan uitleggen! Ondanks dat ik een keer ben gezakt voor AVD, de tweede keer toch gehaald. Van alle instructeurs les hebben vond ik fijn omdat ze allemaal andere aandachtspunten gaven en op een andere manier uitleg gaven, wat mij uiteindelijk alleen maar ten goede is gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was de winnaar van de FB actie, en ik kan zeggen, wat een TOP rijschool. De Instructeur heeft mij binnen 1 maand geholpen om mijn rijbewijs te halen. Ik ben heel blij met de manier van les geven en ik kon ook rijden wanneer het mij uitkwam, wat helemaal perfect was, aangezien ik nog een student ben. Zeker een aanrader voor het snel behalen van je rijbewijs. \r\n\r\nNogmaals Bedankt Nordin en Rijschool Expert!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier 36 rijlessen gehad van Zozik Mizouri! Zozik is een hele aardige en eerlijk man met héél veel geduld wat bij mij wel nodig was.. en heb in 1 keer me rijbewijs gehaald danzij de goeie uitleg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, vooral geduldig haha, overal heel tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie rijschool. Ze geven je vertrouwen, zijn kritisch EN goed. Ze streven naar perfecte en stimuleren je en ook door te zetten!\r\nze helpen je bij je angst die te overwinnen. ik ben zeer tevreden en zou ze zeker aan andere aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool expert is een super rijschool de rijleraren zijn erg vriendelijk en leggen je alles goed uit. ze nemen de tijd om jou uit te kunnen leggen wat er op punten die volgens hun niet goed gaan. ik heb afgelopen week mijn motor rijbewijs gehaald en dat heb ik te danken aan mijn instructeur. ook zit er in de shop een erg vriendelijke mevrouw die altijd in is voor een leuk praatje. ik vond het erg leuk om bij rijschool expert te rijden en raad het iedereen aan.

Pelikaanstraat 21

2312DW Leiden