Filters

10

Kon niet beter

Rijles van Rabah is een voorrecht. Deskundige instructeur waar je veel mee kan lachen! Hij weet precies wanneer je klaar bent om af te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk en altijd naar me zin gehad

Na een hele lange tijd toch de stap gemaakt om te beginnen aan mijn motorrijbewijs. Zo ben ik uit gekomen bij rijschool Expert. Daar heb ik les gekregen van Rachid en Najib met veel plezier. Ze waren erg duidelijk en doelgericht zodat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Bij deze raad ik een ander ook aan om voor deze rijschool te kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool!

Rijschool Expert is een uitstekende rijschool. Najib en Rashid geven heel goed les: zij zijn kritisch maar dat zorgt er wel voor dat je prima voorbereid bent op de examens. Ze zijn geduldig en vriendelijk maar nemen niet genoegen met minder. Ondanks het feit dat ik op latere leeftijd ben begonnen met motorrijden, hebben zij ervoor gezorgd dat ik zowel voor mijn AVB als mijn AVD in een keer geslaagd ben. Najib, Rashid: jullie zijn geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Erg genoten van alle rijlessen. Was erg gezellig en ik heb heel snel ontzettend veel geleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool!

Erg goede rijschool met een super gezellige en open sfeer! De instructeurs hebben duidelijk veel ervaring en begeleiden je erg goed, ook als je -zoals ik- niet eerst je autorijbewijs haalt voor je aan motor begint. Je krijgt heel accuraat veel nuttige tips en ze voelen je goed aan. Ik heb er met veel plezier en vertrouwen gereden en heb dan ook in één keer m'n examen kunnen halen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Fijne instructeurs die zorgen voor goede, duidelijke motorlessen in een leuke sfeer. Elke keer weer zin om naartoe te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool: snel leren rijden, leuke instructeurs

In mei ben ik begonnen met lessen voor mijn motorrijbewijs (A). Vanwege mijn werk kon ik altijd alleen maar 's avonds, maar dat was geen probleem want ik kon ingepland worden voor avondlessen van 19 tot 21 uur. Ik had afwisselend lessen van Najib en Rachid en dat was altijd lachen. Ze leggen het allemaal goed uit, laten je met een vertrouwd gevoel de weg op gaan en maken de lessen altijd gezellig. Ging er elke keer met plezier heen! Wat ik top vond aan de rijschool is dat deze in het centrum zit, waardoor je naar de verschillende oefenterreinen telkens 10-20 minuten moet rijden. Hierdoor doe je tijdens je AVB lessen al veel wegervaring op. Afgelopen week, precies 3 maanden na mijn eerste les, moest ik examen doen en ben ik - natuurlijk - geslaagd. Najib en Rachid, bedankt vrienden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Hele gezellige en aardige rij-instructeurs die tegelijkertijd streng genoeg zijn om je alsmaar beter te laten rijden. Wat ik vooral fijn vond is de persoonlijke aanpak. Najib en Rashid zijn erg goed in uitleggen en begeleiden en dat komt vooral omdat ze heel snel door hebben wat wel en niet voor je werkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijschool in Leiden!

Rabah is een fijne instructeur die je op je gemak laat voelen. Hij geeft goede tips en houdt je voortgang goed bij. Een expert bij expert!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super Rijschool dat me in één keer heeft doen slagen!

Rijschool Expert biedt goede kwalitatieve rijlessen. Rij-instructeur Rabah had precies door hoe ik reed en waar ik aan toe was. Zeer fijne communicatie, waardoor ik op een hele relaxte manier in één keer geslaagd ben! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool!

Na ongeveer 18 lessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de fijne en leuke lessen bij expert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel afrijden onder goede begeleiding

Binnen 4 maanden mijn motorrijbewijs behaald dankzij de goede lessen van rijschool expert !

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke en goede rijschool

Ben altijd met plezier naar motorrijles gegaan, met deze twee rij-instructeurs waren de lessen altijd leerzaam en gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool om je motor rijbewijs te halen

Het is echt te zien dat Najib en Rashid met plezier lesgeven. Soms wat streng wanneer dat moet, maar altijd met een lach. Ze nemen ook de dingen die bij de voorgaande les wat minder lekker gingen mee en steken daar extra tijd en moeite in bij de opvolgende les, totdat het goed gaat. Dit gaat altijd gepaard met de nodige tips en uitleg op een leuke manier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijinstructeurs

Goed gelest en prima hulp vanuit de rijinstructeur waardoor ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald. Wel te weinig info gekregen over de gezondheidsverklaring waardoor ik langer heb moeten wachten op het afrijden

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en aardig team dat zich 200% voor jou inzet.

Goede instructeurs die duidelijk uitleg geven en de tijd nemen om je te helpen. De lessen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. Ook het ondersteunende team zet zich goed voor in je de beste service te geven. De motoren waarop je les krijgt zijn in goede (nieuwe) staat en fijn om mee te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een echte aanrader!

Na mijn proefles was ik direct overtuigd. Dit is de juiste rijschool om mijn motorrijbewijs te halen. Beide instructeurs geven een goede uitleg en weten per persoon de juiste aanpak te vinden. Nu lekker genieten van het rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

super

super fijne hulp gehad en duidelijke uitleg zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Mijn ervaring was erg goed de rijlessen leerde ik goed wat ik moest doen en ook waar ik op moest letten, en ik voelde me goed voorbereid voor mijn examens bij deze rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Superbe!

Heel fijne rijschool, betrokken personeel en uistekende instructeurs met hart voor de zaak. Dankzij Mo en Rabah heb ik besluitvaardig en rustig leren rijden. Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede lessen & topinstructeur

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Nordin, goede sfeer tijdens de lessen en tips waar je iets aan hebt. Ik kan het dus vanuit mijn ervaring ook echt aanbevelen aan iedereen die rijlessen wilt nemen. Communicatie is ook top. En aan Nordin, bedankt voor de lessen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne en persoonlijke rijlessen

Deze week bij Expert mijn rijbewijs gehaald! Erg tevreden over deze rijschool en met name mijn instructeur Bas. Hij was altijd erg duidelijk in zijn uitleg en communiceerde goed voor het inplannen van rijlessen. Op een hele relaxte manier mijn rijbewijs kunnen halen waarbij het altijd gezellig was in de auto met Bas. Kan het aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en duidelijk les gegeven!

Heel snel mijn motor rijbewijs gehaald door behulp van Najib en Rashid. Leuk, goed en duidelijk les gegeven. Ze zijn een beetje streng en altijd wat verbeter puntjes te geven waardoor je veel leert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Hele goeie rijschool Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool expert en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, en goede communicatie van instructeur (Faisal) zeker een aanrader voor mensen in Leiden of omgeving Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent!

I was able to get my driving license during the pandemic and at 37 weeks pregnant and I credit Rijschool Expert (and Zozik specifically) with this achievement! Zozik was always patient during our lessons and excellent at pointing out areas I could improve. He has a calm manner that puts you at ease - which was important for me as I had a previous driving instructor who would yell if I made a mistake (which was not very effective!) Thank you Zozik and Rijschool Expert for your support! I'm so grateful that I am able to go on adventures in the car with our little girl.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd