10

Goede rijlessen met veel persoonlijke aandacht.

Ik heb een prettige ervaring met rijschool expert. Mo heeft mij erg goed geholpen en mij persoonlijke hulp geboden bij het halen van mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit!

Na 2 jaar rijlessen weer opgepakt bij rijschool Expert. De beste keuze die ik heb gemaakt. Dankzij Mo vandaag in één keer geslaagd! Hij is een vakbekwame rijinstructeur die goed kan uitleggen, tips geven en wijst je op je fouten op een positieve manier. Daarnaast waren de lessen leuk en vooral leerzaam. Nogmaals bedankt Mo!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sfeer in de auto

Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij rijschool Expert. Vanaf 0 heeft Fais, mijn rijinstructeur, mij leren autorijden waardoor ik nu veilig en zelfverzekerd de weg op durf. Hij vertelde me eerlijk wat er wel en niet goed ging en hij reageerde erg goed als hij merkte dat ik het spannend vond. Verder waren de afspraken tussen ons duidelijk en verliep de communicatie soepel. Dit maakte dat de sfeer in de auto ook goed was. Erg bedankt Fais en rijschool Expert! Groeten, Sanne

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Rijles gehad bij Mo. Altijd gezellig tijdens de les, geeft duidelijk advies, ziet fouten die je zelf niet hebt opgemerkt en altijd positief. Zeker aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
9

top rijschool

ik werd goed voorbereid voor wat mij te wachten stond met het examen. elke rijles was het hameren op bepaalde dingen die echt belangrijk waren. halim was een goede rij instructeur waar ik veel van geleerd heb. onderling alles goed besproken qua lessen en uiteindelijk mij het vertrouwen gegeven om te slagen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte Rijschool!

Gisteren in één keer geslaagd met maar 16 rijlessen in totaal. Rijinstructeur Halim heeft me super goed geholpen met duidelijke uitleg tijdens de lessen. Heb het altijd naar m'n zin gehad tijdens het rijden. Nogmaals bedankt Halim! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd in 10 rijlessen

Ik ben bij exepert geslaag in de eerste keer en ik had niet verwacht dat ik in 10 rijlessen mijn rijbewijs kunnen halen maar gelukkige had ik wel een rijnstructeur de beste doet om jou in een keer te kunnen slagen ik vind hun de top rijschool van leiden ik heb wel een paar lessen gekregen van andere rijscholen maar bij expert was de beste en halim was top rijnstrcteur door hem heb ik nu mijn rijbewijs echt bedankt

 • Aanbevelen? Ja
8

Het is een leuke rijschool.

Je hebt rijinstructeurs die je op je gemakt stellen, maar niet bang zijn om je op je fouten aan te spreken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super tijd gehad tijdens de rijlessen. De instructeur is erg relaxt en vakbekwaam en zorgt voor een fijn gevoel. Ik zou het zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustin de auto en op het juiste tempo leren.

Ben heel erg blij dat ik voor expert heb gekozen. Ben in een keer geslaagd en dat komt zeker vooral door de goede lessen van de instructeur. Het uiteindelijke niveau van de lessen ligt een beetje boven de moeilijkheidsgraad van het daadwerkelijke examen waardoor dit een stuk beter te doen is.

 • Aanbevelen? Ja
1

ZEER SLECHT

Dit is een zéér slechte rijschool! Ik ging voor mijn rijbewijs B. De eerste paar maanden had ik een ‘rijinstructeur’ die vaak niet op tijd was, vaak mijn vragen via de app negeerde of gewoonweg zijn afspraken niet nakwam. Vervolgens een tweede ‘rijinstructeur’ gekregen, omdat ik daarom had verzocht. Helaas was de tweede instructeur nog erger als de eerste! Hij zat tijdens de lessen te appen en te bellen en was hij de mening toegedaan, dat ik niet in staat was om te rijden op de snelweg. Sterker nog: elke keer verhief hij zijn stem tegen mij en moest ik direct de eerste afrit pakken. Achteraf gezien is dit natuurlijk absurd, want zo krijg je die vaardigheid nooit onder de knie. Elke keer kwam ik met hoofdpijn terug van rijles, dat vind ik abnormaal! Één week voor mijn afrijden verhief hij weer zijn stem tegen mij, vanwege een onbenullig meningsverschil, het is toen tot een aanvaring gekomen. Toen vertelde de tweede instructeur dat de eerste instructeur óók al problemen met mij had gehad, dit was de eerste keer dat ik hiervan hoorde. De tweede rijleraar heeft mij er toen gewoon uitgegooid! Je zult vast denken, waarom ben je bij deze rijschool 1.5 jaar gebleven als ze zo slecht zijn? Er werden talloze beloften gemaakt zoals: “over 3 lessen gaan we je praktijkexamen aanvragen”, “over 6 rijlessen gaan we je praktijkexamen aanvragen” enzovoort... Uiteraard wil je natuurlijk het liefst bij dezelfde rijschool blijven omdat je elke keer denkt, nog even en dan ga ik afrijden en het zou zonde zijn als ik er nu mee stop... Na ongeveer 1,5 jaar ben ik noodgedwongen overgestapt naar een andere rijschool. Dit bleek de beste keuze die ik kon maken, want het was een verschil van dag en nacht. Van onprofessioneel naar professioneel. Deze leraar heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2,5 maand ben geslaagd! Zo kan het dus ook! Ik zou nog een veel langere review kunnen typen, maar ik denk dat deze recensie al een behoorlijk beeld schetst van mijn ervaringen bij deze rijschool.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super goede en leerzame rijlessen

Staat altijd op tijd voor je deur!!! Geeft je vertrouwen achter het stuur en leert je veilig rijden😁👍👍

 • Aanbevelen? Ja
9

Good teaching and guidance

My instructor was good and explained things well. Recommended.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend !

Goede , fijne maar vooral leerzame lessen gehad wat heeft geholpen om meteen te slagen de eerste keer ! Superfijne rijschool en zeker aan te raden !

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Binnen enkele weken mijn motorrijbewijs kunnen behalen door de goede uitleg van zowel Najib als Rachid. Beide mannen nemen de tijd om je op de juiste manier door het examen heen te helpen. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

SIMPELWEG FANTASTISCH!

Ik heb rijlessen gevolgd bij Rijschool expert te leiden! En ik heb er een leuke ervaring aan overgehouden. Ik ben volledig klaar gestoomd voor mijn examen en heb veel praktijk en theorie tips meegekregen, tot slot in 1x mijn rijbewijs gehaald!!!! Altijd een gezellige sfeer! Zeker aan te raden! Bedankt Expert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke leerzame lessen

Vandaag was de grote dag, motorrijexamen. Najib en Rachid waren tijdens de lessen messcherp, streng en rechtvaardig. Een hele opgave voor de instructeurs omdat ik al 35 jaar auto rij en enorm eigenwijs ben. Iedere keer weer keek ik met plezier uit naar de volgende les. Uiteindelijk is het de Rijschool gelukt mij de fijne kneepjes van het motorrijden bij te brengen. Het resultaat vandaag is ... jawel het rijbewijs A gehaald. Ik zal jullie missen :-D

 • Aanbevelen? Ja
9

Geslaagd in één keer, wat wil je nog meer :)

Najib en Rachid hebben een heerlijk relaxte stijl van lesgeven. Eerlijk, open en ontspannen. Ze hebben alles door en hebben duidelijk al jaren ervaring. Na een leuke proefles aan de slag gegaan met een pakket van 25 lessen om mijn motorrijbewijs te halen en na vandaag geslaagd voor mijn A rijbewijs :D Najib, Rachid, dank jullie wel voor alle eerlijke feedback zo in mijn oortje elke keer. Maar vooral dank jullie wel voor de leuke omgang en jullie inzet, die was elke keer fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

" Mijn ervaringen over Rijschool Expert "

Beste Rijschool Expert, Dank jullie wel voor deze mooie ervaringen die ik heb geleerd tijdens mijn rijlessen namens mijn ervaringen waren de lessen altijd leuk en leerzaam! De rijinstructeur was altijd erg geduldig en het was altijd een goede sfeer daarnaast leerde ik veel over een aantal dingetjes op de weg die ik eerst niet begreep wat ik erg fijn vond. Bovendien heb ik niets meer hierop aan te merken de ervaringen waren uitstekend en raad het iedereen wel aan! TOP Ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Ik heb met plezier rijlessen gevolgd bij deze rijschool. Ze zijn streng, doelgericht maar er is zeker ook plek voor wat lol in de auto. Wel wat rijlessen achter de rug, een examen dat is verzet.. maar gelukkig in 1 keer geslaagd! DAAR DOEN WE HET VOOR!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijles en gezellige sfeer

Halim heeft mij vanaf dag 1 heel goed op weg geholpen met rijden. Ik heb mijn rijexamen in een keer gehaald door hem! Als je nog op zoek bent naar een rijschool ga vooral hier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Hele goeie lessen van Rijinstucteur Faysel, legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kan. Expert de beste rijschool van leiden zeker een aanrader !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppie

De lessen van Halim waren goed, rustige en geduldige instructeur. Mijn laatste lessen waren bij instricteur Mo en daar geldt hetzelfde voor aardige en goede instructeur! Maken altijd een gezellig praatje en zijn ook flexibel qua les tijden. Zeker een aanrader! Dankzij hun in 1 keer geslaagd ondanks super erge zenuwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

👌

Top alles goed uitgelegd halim top gozer.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden!

Ik was zeer tevreden met mijn rijlessen van Zozik, een hele goeie rijinstructeur. Kan goed uitleggen, kaart je fouten goed aan en komt elke keer met duidelijke verbeterpunten. Als je goed luisterd en opneemt wat er elke les wordt verteld, haal je je rijbewijs gegarandeerd!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina