Filters

10

De beste rijschool!

Ik heb de lessen altijd als zeer prettig en zeer professioneel ervaren. Ik had Rabah als instructeur en zonder zijn expertise was het mij nooit gelukt om te slagen. Zijn manier van lesgeven zou een voorbeeld moeten zijn voor elke rijinstructeur. Klasse! Expert is verder altijd goed te bereiken, fijne mensen en een goede prijsverhouding. Expert; bedankt! Rabah, je bent een held. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool en de beste intructeur

Top rijschool en een top instructeur! Bedankt Fais voor de mooie leerzame lessen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg behulpzaam en nuttige lessen!

Zowel mijn instructeur als de mensen op het kantoor van Expert waren erg vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige Rijschool

Ik heb een super ervaring gehad bij Expert. Goede klantgerichte service, goed opgeleide en vriendelijke instructeurs. Door hun ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en leuke Rijschool!

Mijn auto, aanhanger en recent mijn motorrijbewijs gehaald. Ik ben iedere keer graag terug gekomen bij Expert! Een leuke en goede rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt Danny!

Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Danny. Hij is ontzettend geduldig, houdt van een grapje en leert je meer dan alleen bepaalde trucjes op een examen reproduceren. We hebben leuke tripjes met de auto gemaakt en hij heeft ervoor gezorgd dat ik elke keer weer met plezier de auto instapte. Ik heb vertrouwen in mijn eigen rijkunsten gekregen en kan niet wachten totdat ik mijn eigen auto heb. Dank je wel Danny!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een enorm gezellige en leerzame periode gehad

De afgelopen tijd heb ik het erg naar mijn zin gehad in de auto bij Rabah. Er was ruimte voor een grapje hier en daar, maar puntje bij paaltje nam hij de lessen heel serieus. Fijne attitude, humor en vooral het plezier in het rijden leren ervaren door Rabah. Dankjewel voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top ervaring

Nu bijna een jaar geleden begonnen met rijlessen bij Abdel. Een hele leuke, gezellige maar ook een hele goede instructeur! Fijn dat ik nu mijn rijbewijs heb maar ergens ga ik de lessen ook wel missen. Heel veel ervaring op gedaan en In 1 keer geslaagd voor mijn examen. Expert is 100% een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het zit hem in de naam, het zijn experts op het gebied van rijles geven

Voordat ik was aangesloten bij Expert had ik een aantal lessen gevolgd van een andere rijschool. Echter kwam ik er snel genoeg achter dat het tempo en de manier van lesgeven mij niet goed lag. Na de overstap naar Expert ben ik in iets meer dan een maand geslaagd voor zowel mijn AVB als AVD. Even ter vergelijking, de rijschool waar ik hiervoor zat had ik al bijna 2 maanden les zonder dat er een examen ingepland was en kreeg ik ook geen indicatie van hoelang het ongeveer zal duren voor mijn eerste examen. Gelukkig zijn de experts bij rijschool Expert uitermate goed (en gezellig) in hun werk, waardoor beide examens in 1 keer gelukt zijn. Mijn dank is groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen van een fijne instructeur

Ik heb mijn rijlessen met Abdel erg prettig ervaren! Hij schat goed in op welke manier je het beste leert, laat ruimte voor je eigen groei en heeft me perfect voorbereid op het examen. Ik heb het in een keer gehaald en voel me nu comfortabel op de weg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Najib en Rachid gaven tijdens de moterrijlessen op een hele fijne manier instructie en gaven mij vertrouwen! Vanuit het kantoor regelde Sven altijd zonder problemen het inplannen van de lessen en examens. Bedankt Team Rijschool Expert!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend !!! Ervaring !!! Danny is Super hulpzaam !!!

Alleen Positief !!!! In een keer gehaald ......... Danny neemt zijn tijd om alles duidelijk uitteleggen en is altijd positief. Bedankt voor de mooie ervaring !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige, leerzame en leuke rijlessen die aansluiten op jouw behoefte.

Zelf heb ik afgelopen vrijdag mijn rijbewijs in 1x gehaald na de rijlessen van Rabah. Een sympathieke, gezellige en onwijs vriendelijke man. Daarnaast weet hij precies wat hij aan het doen is en wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk je examen in te gaan. De lessen sluiten erg aan op jouw wensen en behoeften. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, zowel via whatsapp als in het echt. De lessen waren echt leerzaam, maar daarentegen ook erg leuk en gezellig. Als je opzoek bent naar een goede rijschool/instructeur ben je hier zeker op het goede adres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Credits naar Fais voor het snel behalen van mijn auto rijbewijs. Expert is een top rijschool met vakkundige en geduldige rijinstructeurs, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Super goede rijschool met onwijs goede leraren en planning. En ook nog ontzettend vriendelijk tegenover iedereen, echt top Bedankt voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, professionele, gezellige rijschool

Niet alleen ik maar ook mijn 2 zonen hebben hier hun auto/motorrijbewijs gehaald en wij zijn echt zeer tevreden . Najib en Rachid zijn zeer professionele, vriendelijke, geduldige rijinstructeurs. Er hangt een zeer gemoedelijke , gezellige sfeer waar iedereen zich gelijk thuis voelt. Najib en Rachid bedankt voor de goede fijne lessen, waardoor ik mijn AVB en AVD van het motorrijbewijs allebei in 1 keer heb gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool!

Van begin tot eind een positieve ervaring met deze rijschool. Najib en Rachid zijn allebei ervaren, vriendelijke en geduldige instructeurs. Niet te vergeten dat Sven, de planningmeester, mij elke keer uit de brand wist te helpen als er iets in mijn agenda tussenkwam. Daarnaast zijn het simpelweg toffe gasten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rust, (vooruit-)kijken en gezelligheid

Als eerste wil ik zeggen dat team Expert echt toppers zijn. De mensen die ik heb gesproken en gezien, doen hun werk met liefde en plezier. Ook mijn rijinstructeur Rabah heeft hart voor het vak. Hij kijkt naar wat passend is bij jou en liet mij zelf nadenken wat ik het beste kon doen in elke situatie. Bij mij was dit rust en (vooruit-) kijken, afwisselend met gezellige gesprekken en muziek. Door Rabah voelde ik mij tijdens de rijlessen en nu na het behalen van mijn rijbewijs, zeker op de weg. Hij geeft tips en adviezen en zorgt dat je vertrouwen heb in jezelf. Ben jij op zoek naar een rijschool die kennis heeft op het gebied van auto/motor/scooter rijden, dan is rijschool Expert de beste keuze. Ze zijn experts op dit gebied en staan klaar als je ze nodig heb. Team Expert en Rabah bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen die gedreven zijn mij te laten slagen!!

Als eind veertiger werd het tijd voor mijn motorrijbewijs. De heren van rijschool Expert hebben mij daarbij uitstekend geholpen. Ondanks mijn eigenwijsheid, grote mond en dat ik afgeleid was vanwege mijn werk, bleven ze geduldig en af en toe streng zodat ik met marge gemakkelijk het rijbewijs kon halen. Heren nogmaals bedankt..!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool! Zowel AVB als AVD in een keer gehaald!

Top instructeurs die weten waar ze het over hebben en het ook duidelijk kunnen uitleggen wat je wanneer moet doen. Ik heb het als heel fijn ervaren om hier mijn motor rijbewijs te kunnen behalen. En niet geheel onbelangrijk alles in een keer!! Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeurs en begeleiding

Hele goede ervaring met de instructeurs en de rijschool. Ik heb goede uitleg en adviezen gekregen! Zeker een aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool!

Rijschool Expert was mij aangeraden en ik zou ze ook zeker aanraden! Najib en Rachid zijn super goede instructeurs, ze hebben mij geholpen mijn rijbewijs in een keer te halen! Professioneel, vriendelijk, grappig en heel geduldig! Heel erg bedankt voor alle fijne lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ervaren en deskundig rijinstructeursteam.

Na jaren van uitstel en twijfel, kwam het moment om de knoop door te hakken nabij. Na genoeg zoekwerk, kwam ik uit bij motorrijschool Expert Leiden. Ik heb met nul rijervaring op de motor, professioneel, deskundig, efficiënt en doelmatig motorrijlessen gehad van vooral motorinstructeur Rachid, maar ook Najib en moet eerlijk erkennen dat zij alle lof en credits verdienen vanwege de boven genoemde criteria. Met als resultaat, in één keer geslaagd voor beide praktijk examens. Rijschool Expert bedankt. Jullie zijn TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Kundige instructeurs

Mijn motorrijbewijs had al jaren ik al maar ik had geen rij ervaring. Met een paar lessen zakte de angst en kreeg ik ook plezier in het rijden. De instructeurs hebben goede vakkennis en weten adviezen op maat te geven. Ze zijn kritisch maar dat bevordert de progressie. Let op: rijlessen zijn 2 uur en daarmee zijn het dus ook 2 lessen in 1x :) Heren bedankt voor de leerzame en gezellige lessen, ik hoop jullie snel op eigen motor eens tegen te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Ik als 61 jarige zonder enige ervaring behalve mijn fiets heb binnen 5mnd mijn motor rijbewijs gehaald dat is toch fantastisch dus aan een ieder die twijfels heeft ga gerust naar motorrijschool EXPERT in Leiden en hun slepen je er gegarandeerd doorheen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd