Filters

10

Top rijschool

Hele goeie rijschool Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool expert en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, en goede communicatie van instructeur (Faisal) zeker een aanrader voor mensen in Leiden of omgeving Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent!

I was able to get my driving license during the pandemic and at 37 weeks pregnant and I credit Rijschool Expert (and Zozik specifically) with this achievement! Zozik was always patient during our lessons and excellent at pointing out areas I could improve. He has a calm manner that puts you at ease - which was important for me as I had a previous driving instructor who would yell if I made a mistake (which was not very effective!) Thank you Zozik and Rijschool Expert for your support! I'm so grateful that I am able to go on adventures in the car with our little girl.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer te vreden!

Ben terecht gekomen bij expert door een hele goede vriend van mij! Hierdoor heb ik geen van te voren research gedaan omtrent rijscholen! Echter kan ik achteraf wel rijschool Expert aanraden aangezien je gewoon goed en veilig leert motor rijden! En dat is naast een leuke sfeer en gezelligheid toch het belangrijkste!! Ik wil het team rijschool expert nogmaals bedanken voor deze toffen lessen Julian

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste Rijschool

Beste Rijschool !, Ik heb heel erg veel genoten van de lessen en het uitleg tijdens het rijden van mijn instructeur (Rabah). Begin van mij rijlessen had ik veel moeite met het kijken want op het gegeven moment echt te lang duurde voordat ik dit kon, de instructeur had hier nog steeds geduld mee en was altijd positief dat ik het kon . en ja hoor ik ben in 1 x geslaagd met het motivatie van me instructeur. Heel erg bedankt en zeker een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede individuele hulp en coaching!

Goed en fijn contact met de school! Lessen konden altijd snel en op fijne tijden gepland worden. Daarnaast hele fijne lessen waarbij je zelfverzekerd wordt over het rijden. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top rijschool!

Ik ben in 1x geslaagd dankzij Mo! Het is een goede rijschool, waarbij er echt tijd voor je wordt vrijgemaakt en er per individu wordt gekeken om zo het beste resultaat te behalen. Al met al ben ik erg tevreden en raad ik iedereen aan om hier zijn/haar rijbewijs te halen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring en 100% succes

Deze mannen weten uitstekend hoe ze instructie moeten geven en altijd met een goed humeur en alle aandacht erbij. Hun standaard is hoger dan die van de CBR examinatoren dus als zij vinden dat je er klaar voor bent kan je er gerust van zijn dat je het kan halen. Najib en Rachid bedankt voor de fun en begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goeie rijschool

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald bij rijschool expert en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, communicatie en gezellige vibe tijdens de lessen.. zeker een aanrader voor mensen in Leiden of omgeving

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Dank aan Najib en Rashid voor de leuke en leerzame lessen. Heb ervan genoten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heb het er ontzettend naar mijn zin gehad! Top kwaliteit lessen en ook nog eens erg betrokken!

Je bent niet langer bezig dan nodig, ze kijken heel goed naar wat je nodig hebt en passen zich daarnaar aan. Ongelofelijk aardige en goede instructeurs! Najib Rachid bedankt! Groetjes, Niels en Albert

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional instructors and organized school!

I passed my motorbike exam with Rijschool Expert. The instructors, Najib and Rashid, are very experienced, they pay attention to how the ride goes and give useful feedback during and after the lesson. A big plus is that Najib speaks very good English. Before and after the driving lessons there is always the chance to ask your questions and get good input to help with the learning. The school is organized very well and it is possible to plan the lessons ahead in the calendar and that is useful for people with a busy agenda. I came from a different driving school that is also in Leiden area, and I can say that Rijschool Expert operates at high standards. If you live in the Leiden area and you want to get your motorbike driving license, this is the school to be in!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en vriendelijk.

Deze rijschool is enorm goed bereikbaar en reageert snel, ook doen ze hun best om je zo snel mogelijk in te plannen (bij mij meer dan een maand eerder dan afgesproken). De receptioniste doet echt haar best voor je en maakt het een aangename ervaring. Ook zijn de instructeurs vriendelijk en geven ze goeie feedback, soms wat heftig maar werkt wel. Het enige minpuntje is dat één instructeur wel veel bezig was op zijn mobiel waardoor het soms onpersoonlijk was, maar het was niet zo hinderlijk dat het vervelend was. Dus over het algemeen, goed georganiseerd, vriendelijk, duidelijk en snel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijlessen

Top rijlessen! Het was altijd gezellig en leerzaam. Abdel is een goede rijinstructeur, ik heb veel van hem geleerd en ik kan nu veilig de weg op. Ik kan Rijschool Expert zeker aan iedereen aanraden. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbaar en vertrouwd

Voor jonge mensen kan ik de motorrijlessen aanraden; maar ook voor de oudere generatie (waartoe ik behoor) is dit een goed adres. De instructeurs zijn serieus met hun vak bezig en kunnen jongeren stimuleren; maar ze zijn ook in staat ouderen te begeleiden tot het behalen van het rijbewijs. Mannen bedankt. vr. gr. Kees, Leiderdorp

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!!!

Fantastische ervaring: erg goede en ook erg gezellige instructeurs die je heel goed begeleiden. In 1x geslaagd dankzij deze toppers! Voor goede lessen en begeleiding ben je bij expert ZEKER aan het goede adres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toprijschool!

Erg fijne rijschool met goede instructeurs. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd

In een keer geslaagd. De les was top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Op een tempo dat ik prettig vond snel mijn rijbewijs kunnen halen! De instructeurs zijn onwijs gezellig en vriendelijk, maar tegelijkertijd ook streng en leiden je doeltreffend op tot een veilige motorrijder. Daarnaast zijn de motoren zeer goed onderhouden en zien ze er mooi uit. Ik heb de lessen dan ook als erg leuk en leerzaam ervaren en zal zeker terug komen om over 2 jaar mijn rijbewijs A te halen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg veel begrip en geduld tijdens het lessen met als einddoel resultaat!

Ik heb mijn rijlessen als ontzettend leuk ervaren. Mijn instructeur Rabah was erg geduldig, duidelijk en gezellig ,maar ook gericht op resultaat! Naast wat nodig was voor mijn rijbewijs heeft hij mij ook geleerd veilig en met zelfvertrouwen het verkeer in te gaan. Ik kan dan ook met veel plezier en voldoening terugkijken op m'n lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Strak georganiseerd! Waar voor je Money!

In 1 keer geslaagd!!

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, goed en veilig leren rijden

Een goede rijschool en goede instructeurs. Een goede ervaring en ik heb goed leren rijden bij Expert. Daarnaast zijn het goede voertuigen en ben ik zeer te Vreden op de manier van les geven!!

 • Aanbevelen? Ja
9

GEWELDIG

Rijden bij rijschool expert was een fijne ervaring. Top rij instructeur dikke so naar Fais. Ondanks Corona heb ik hier goed leren rijden en mijn rijbewijs kunnen halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Dankzij mo heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen. Een top instructeur die mij de juiste technieken heeft geleerd. Tijdens de lessen een fijne sfeer. Zeker een aanrader! Bedankt mo en rijschool expert!

 • Aanbevelen? Ja
10

een betere rij opleiding had ik me niet kunnen wensen

Rabah heeft mij in slechts 22 lesuren volledig geleerd hoe ik het best mijn rijbewijs kon halen en dat is gelukt. in 1 keer !!! ontzettend bedankt Expert en vooral Rabah in het bijzonder !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd!

Op dinsdag mijn scooter theorie gehaald, na één berichtje gelijk een afspraak voor praktijk op de donderdag en vrijdag! Binnen 1 week je rijbewijs halen, kan bij Expert!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd