goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu toe goed hoor heel klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Communicatie via mail en whatsapp duidelijk. Bij vragen is ook altijd iemand telefonisch te bereiken. Je voelt dat er hart voor de zaak is. Ook een service dat we een leenauto kregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel behulpzaam en vriendelijk goede service en ze staan altijd voor je klaar als er iets mis is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met die bedrijf. Ik had mijn budget achtergelaten en een omschrijving van het soort auto waar ik naar op zoek was. Paar weken later werd ik gebeld, dat hij zoiets had gevonden en dat ik kon komen kijken. De keuze was verder geheel vrijblijvend, en na aanschaf kreeg ik ook nog 3 maanden garantie plus een nette afleverbeurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en meedenken met de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en vriendelijke service. Gekochte auto was niet meteen beschikbaar, in de tussentijd kosteloos gebruik mogen maken van een leen auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Peter & Anita zijn op zoek gegaan voor een andere auto voor ons. Hoewel het budget vrij krap was & het daardoor langer duurde toch onze droom auto gevonden die achteraf bleek extra opties te hebben die we niet hadden verwacht. We zijn perfect op de hoogte gehouden en het geduld is meer dan beloond. We zijn meer dan goed geholpen & hoeven niet te kijken naar een ander auto bedrijf. Eerlijk & betrouwbaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben de auto pas,maar zover wij kunnen beoordelen is het een goed bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een occasie wagen aangeschaft! Professioneel advies gehad bij de aanschaf en een vlotte afhandeling van de verkoop en inruil van de oude wagen! Zeer tevreden en ze zullen mij zeker terug zien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, goede service en een ruim aanbod.\r\nVoor elk wat wils.\r\nSuperblij met mijn VW Polo.\r\nMijn volgende auto (VW GTI of R) haal ik hier!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige garage, geen mannen in kostuums maar nog een echte gezellige brabantse sfeer waar het ectpaar met passie auto\'s verkoopt en dat merk je.\r\nAanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Professionele kennis met aandacht voor de klant. En een super gave auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt naar je geluisterd, goed advies gegeven, en afspraken worden keurig na gekomen.\r\nFijn dat ze bereid zijn om ook in de avonduren voor hun klanten er te zijn !!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn autobedrijf waar je als klant netjes op de hoogte wordt gehouden van de invoering van je gekochte auto en de gemaakte afspraken na komt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proefrit mogen maken na sluitingstijd, leenauto gekregen en altijd bereikbaar (zelfs na sluitingstijd).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren op zoek naar een jonge, ruime gezinswagen. Na een tijdje internet in de gaten te hebben gehouden, wekte een occasion bij Kusters auto\'s onze interesse. Direct een mail gestuurd en ondanks dat Koningsdag was, ontvingen we diezelfde dag nog antwoord. De dag erop direct een afspraak gemaakt voor een proefrit diezelfde dag. Prettig ontvangen door Peter en Anita in een nette showroom. Zij kwamen op ons eerlijk, open, betrouwbaar en persoonlijk over. Uiteindelijk tot een deal gekomen en vandaag auto opgehaald waarbij alles duidelijk werd uitgelegd. Tot op heden zijn we uiterst tevreden over Kusters auto\'s en onze nieuwe auto.

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.