voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service! Snelle reactie! Eerlijk bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben onze auto gekocht bij Kusters Auto\'s! \r\nWe werden ontzettend vriendelijk geholpen! Ze hebben gekeken naar onze wensen en zijn opzoek gegaan naar en juiste auto! Een fantastische service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en handelen daar naar. De overdracht van de auto verloopt perfect wat betreft de afhandeling op papier/mail maar ook de uitleg van de auto. We hebben veel vertrouwen in onze aanschaf en zullen zeker de volgende keer weer naar Kusters terugkeren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben samen een geschikte auto gezocht en gevonden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, en heel vriendelijk behandeld door Anita en Peter. Ze denken echt met je mee. Hele fijne auto gekocht waarmee ik met veel vertrouwen de weg op ga.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de tweede keer ontzettend prettig samengewerkt met autobedrijf Kusters. Aan de hand van een zoekopdracht hebben Anita en Peter met succes een Volkswagen Golf kunnen importeren. De auto voldoet weer helemaal aan mijn wensen. Door eerlijk advies heb ik een auto gekocht met een gunstigste kilometerstand, een goede onderhoudsstatus en voor een prima aanschafprijs. Daarnaast hebben Anita en Peter me ontzettend goed geholpen door in de tussentijd een leenauto ten dienste te stellen. Dit typeert de goede service die autobedrijf Kusters naast het verkopen van betrouwbare auto’s, nastreeft. \r\n\r\nIk kan dus iedereen aanraden om een samenwerking aan te gaan met autobedrijf Kusters!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen door Anita en Peter!\r\nZe namen alle tijd om ons te helpen met de aankoop van de auto.\r\nTijdens het proces zijn we goed op de hoogte gehouden(communicatie zelfs via whatsapp) .\r\nEerlijk advies en In alles correct!\r\nNogmaals bedankt Anita en Peter voor de mooie Opel Insignia!!\r\nGroetjes Uit Budel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gevonden op internet, meteen gaan kijken naar een voor mij nieuwe auto.\r\nPeter en Anita Kusters geven je een vertrouwd en gerust gevoel.\r\nGeen verkoop trucs maar een eerlijke scherpe prijs met goede service, en een door ons gewaardeerde klantvriendelijkheid.\r\nEcht een aanrader!\r\nHartelijk dank voor deze fijne ervaring, en een geweldige eerlijke auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben echt fantastisch geholpen en zeer tevreden met mijn aankoop.\r\nDe persoonlijke aandacht en de tijd die ze voor jou als klant nemen is echt top.\r\nBedankt voor de geweldige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de service en begeleiding bij het traject van de aanschaf van mijn nieuwe auto. Deskundig, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn enige tijd op zoek geweest naar een fijne degelijke gezinsauto, waar we achterin 3 kinderzitjes konden plaatsen. Omdat het best moeilijk was om in de regio te kunnen slagen, zijn we naar Peter en Anita gegaan. Hele vriendelijke en eerlijke mensen als je het mij vraagt. Vanaf het moment dat je binnen komt, voel je je direct thuis en word je gastvrij ontvangen. En super fijn dat Peter en Anita echt de tijd voor je nemen. Je krijgt al snel de indruk dat het niet om snelle verkoop gaat en dat is heel fijn. Peter en Anita zijn mensen die echt naar je wensen luisteren, maar tegelijkertijd ook eerlijk aangeven als ze ergens niet achter staan. Peter en Anita zijn gaan zoeken en voor ons werd de opdracht betreft merk, steeds duidelijker. Het zou een Ford S max moeten gaan worden. Na even samen te hebben gezocht, hebben we een mooie S max gevonden die nu zoveel mogelijk aan onze wensen voldoet. Omdat deze verder weg stond, hebben Peter en Anita deze voor ons gehaald. Helemaal top! We zijn er erg blij mee. Peter en Anita, bedankt voor alles!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij plotseling geen vervoer meer te hebben zijn we op zoek gegaan naar een andere auto en we zijn bij kusters auto\'s uitgekomen. Ze hebben meteen vervangend vervoer geregeld tot het moment dat we met de gekochte auto de deur uit zijn gegaan. Je mag ze altijd bellen/appen/mailen, ze staan echt voor je klaar! Uitstekende service 😍

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier werken mensen met een passie voor het vak. Geweldige service voor de klanten. Zelden zo\'n goed gevoel gehad bij een autohandelaar. Hier heb je niet t idee dat ze je wat aansmeren voor te veel geld. Ze zijn echt pas tevreden als jij dat bent. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superleuk service vriendelijk komen afspraak na al 2 auto\'s van gekocht naar volle tevredenheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede mooie auto\'s en n top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke mensen die doen wat ze zeggen. !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Zeer klantvriendelijk en super service. We zijn super goed geholpen bij het aanschaffen van een auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met een goed gevoel een auto gekocht bij Peter en Anita.\r\nVoor mijn auto kreeg ik ook een redelijk bedrag terug zodat we het gauw eens waren.Deze mensen zijn prettig in omgang.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf. Auto super afgeleverd en zelfs een week een leen auto mee gehad. Goede service en zeker een aanrader om eens langs te gaan als u een betaalbare en eerlijke auto wilt.

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.