perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klant vriendelijk, luisteren naar de wensen en handelen daar naar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gastvrij onthaal, er wordt alle tijd genomen en absoluut geen druk uitgeoefend. Ook de service achteraf is zeer goed. Er bleken nog wat kleinigheidjes aan de auto te zijn. Peter en Anita zijn heel betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring! Heel klantvriendelijk, eerlijk en ze hebben volledig aan mijn wensen voldaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam eerlijk en duidelijk over tijdens het verkoop van de auto en tijdens de gesprekken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, persoonlijk bedrijf

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen en meer gedaan dan standaard is.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs mijn auto daar gekocht , erg leuke open en vriendelijke mensen . Zeer gastvrij met een lekker kopje koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een superzaak!!Peter en Anita bedankt voor de service en kwaliteit groetjes Nico

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn bedrijf.\r\nScherp geprijsd, en keurig afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meerdere auto\'s gekocht bij deze onderneming. Je wordt iedere vriendelijke en goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe/gebruikte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige eigenaren, vriendelijk en fijn geholpen. Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een nieuwe auto gekocht bij een fantastisch bedrijf. Zeer klant vriendelijk. Je weet wat je koopt. Bij mijn auto zaten nog wat flinke krassen en helaas werkte de navigatie nog niet. Maar dit werd binnen een week geregeld en alles werkt en is mooi overgespoten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super goede ervaring met autobedrijf Kusters! Auto snel op kunnen halen en erg vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles verliep netjes en duidelijk volgens afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldige ervaring. Peter en Anita zijn twee leuke, professionele, gedreven personen die de klant goed aanvoelen. Hierdoor voel je je direct thuis. Een echte aanrader voor een ieder die op een ontspannen manier een goede auto willen kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was de eerste keer dat we bij dit bedrijf waren en hebben meteen een auto gekocht. Goede service, klantvriendelijk en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e ervaring was meteen doorslaggevend.\r\nWe hadden de auto gezien zoals ie eruit zag ongepoetst.\r\nVandaag de rav opgehaald, en toppie !!! zag er schitterend uit.\r\nZeer vriendelijk ontvangen.\r\nGewoon in mijn ogen een top bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van VW Caddy een probleem met de elektrische ramen en nog een kleinigheidje, de auto werd zelfs bij ons thuis opgehaald en na enkele dagen kregen we bericht, dat hetgeen kapot was, gemaakt was. dit alles viel nog onder de garantie, erg fijn! en super service! dank jullie wel autobedrijf Kusters (Peter en Anita) nu genieten wij van de VW Caddy

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service! \r\nPeter staat altijd klaar en heeft ons super geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik tevreden! Goed advies en zeer behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen om zaken mee te doen, eerlijk, vriendelijk en heel klantgericht. Mijn volgende auto ga ik weer daar halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben van alle kanten goed informeert en goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer sympathieke behandeling door Anita en Peter! Doen hun uiterste best om klant het naar de zin te maken.

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.