goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service; Heel vriendelijk en open

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij dit bedrijf tot nu toe prima geholpen.\r\nHeb de auto pas 2 dagen. Dus verder kan ik nog niet veel zeggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ging kijken voor een 2e handse auto. Mocht gelijk een testrit maken. Uitstekend geholpen, goede communicatie achteraf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is goed te bespreken onder het genot van een lekker kopje koffie, Of je nu 2 of 5 keer terug komt,ze zijn altijd vriendelijk en luisteren serieus naar je. Problemen worden zonder meer verholpen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit zijn echt vakmensen. Geven goed advies en denken met je mee. Ze komen al hun afspraken na en onderhouden goed contact met je. Een echte aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met de aankoop van mijn eerste auto en daarom weer terug gegaan voor de tweede. Natuurlijk wederom goed geholpen en geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben voor het eerst hier een auto gekocht. We wisten wat we wilden, en zij hebben voor ons een auto gevonden. Hele prettige omgang.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige een enorm gastvrije service bij Kusters Auto\'s! Voor de aanschaf van onze Ford zijn we bij Peter en Anita geweest. Ze nemen alle tijd voor je, denken mee en zijn eerlijk in advies. We zijn erg blij met onze auto, die voldoet aan onze wensen en zo goed als nieuw opgeleverd is. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig vriendelijk en gastvrij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Kusters Auto\'s nemen ze de tijd voor je, luisteren ze naar wat je nodig hebt en zoekt. Vroegen goed door naar wat voor auto ik nodig had - en waarom. Namen de tijd voor mij en gaven mij de tijd om goed na te denken over mijn aanschaf. \r\n\r\nAuto is netjes afgeleverd, recentelijk nagekeken, helemaal opgeknapt én, sneller dan verwacht. Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezien de goede ervaringen in het verleden wederom in verband met gezinsuitbreiding gevraagd of ze mee willen zoeken naar een gepaste gezinsauto en we ze hebben een auto gevonden die voldoet aan al onze wensen en ook nog eens binnen ons budget. Gezien onze eerdere ervaringen weten we dat het met de service en klantgericht helemaal goed zit bij Peter en Anita. Kortom een betrouwbaar bedrijf, ze denken mee en zijn enorm gastvrij. Voor de volgende auto is dit weer het eerste autobedrijf waar we naartoe gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn renault Twingo opgehaald. Mijn wensen kenbaar gemaakt, en binnen een week hadden ze hem gevonden. Super blij met mijn mooie auto. Carkit mooi ingebouwd. Goede service, goed advies, goede uitleg. Ze namen echt de tijd voor je. Fijn bedrijf waar ze in ieder geval weten hoe je met klanten om hoort te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Kusters Auto’s is uitstekend te noemen. Ik heb een auto gekocht en deze werd geleverd alsof de auto splinternieuw is, echt perfect! Goede sfeer, betrouwbaar en persoonlijke service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht. Goed en vertrouwd gevoel. Dingen die niet goed waren werden vooraf gemeld en zijn volgens afspraak keurig netjes opgelost. Zeker aan te raden !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn dik tevreden,goede service, klantvriendelijk,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het importeren van een auto uit Duitsland ben ik op een uitstekende wijze door Kusters Auto\'s ondersteund.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn en klein bedrijfje dat de tijd neemt voor hun klanten. Je bent niet zo maar een klant.\r\nLeuke auto bij hun gekocht en de oude ingeruild. \r\nNiet dat het op korte termijn nodig is maar we zouden zeker weer een kijkje nemen als we weer een auto zoeken. Auto\'s die ze aanbieden zijn netjes en voor een redelijke eerlijke prijs. \r\nDeze mensen steken veel tijd, plezier en energie in hun bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is hier tot de puntjes geregeld.Ben erg tevreden hoe je hier behandeld word.Verders zeer tevreden met de nieuwe aankoop en inruil van oude auto.Van ons een dikke duim omhoog.Gaan hier zeker terugkomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijke mensen, betrouwbaar, en ook eerlijk\r\nJe weet tenminste wat je koopt, goede service en aflevering\r\nKortom een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiaste mensen die de klant vriendelijk te woord staan en willen helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige mensen in de omgang. Klantvriendelijkheid staat bij hen bovenaan. De auto is conform afspraak en netjes afgeleverd. Kortom een fijn bedrijf dat ik kan aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig geholpen met het uitzoeken van een gebruikte auto.\r\nHier wordt sevice en meedenken met hoofdletters gescheven !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al voor de 2e keer een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. \r\nZeer persoonlijke aandacht voor je als klant.\r\nGoed en professioneel advies. Keurige aflevering van de auto. Wij zijn tevreden klanten.\r\n

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.