Klantvriendelijk en service staan op de 1e plaats. Je word heel warm ontvangen, ook met kinderen van harte welkom. Ze nemen alle tijd voor je, dringen niets op. Kortom een bedrijf om trots op te zijn.

De eigenaren zijn klantvriendelijk en bieden goede service. Ze nemen de tijd voor je en zijn betrouwbaar. Ze denken met je mee en geven je alle ruimte om geen overhaaste beslissing te nemen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe auto.

Spontaan, eerlijk, betrokken en vertrouwen

Er is goed omgegaan met onze wensen, de betrokkenheid was prima en wij hebben er alle vertrouwen in een prima auto gekocht te hebben.

Geweldige, persoonlijke en ouderwetse service

We zijn door de eigenaren heel erg goed geholpen, ze waren vriendelijk, eerlijk en niet opdringerig,,ze willen mensen iets verkopen waar ze zelf maar ook wij als klant achter staan, ze dachten met ons mee en ze gaven ons rustig de tijd om een beslissing te nemen met de nodige service erbij.

Wij zijn heel tevreden en positief over de manier waarop wij geholpen zijn. We hebben een zoekopdracht gedaan. Ze hebben hun uiterste best gedaan en een prachtige auto voor ons gevonden. Klantvriendelijkheid en de tijd voor je nemen staat zeker bij Peter en Anita voorop. Een warm en gezellig ontvangst! Goede service.

Professioneel met uitstekende service

Professioneel bedrijf met uitstekende service. Zeer klantvriendelijke mensen die hun best doen jou de juiste auto te verkopen omdat die bij je past, niet omdat ze willen verkopen. Staat je auto er niet tussen, gaan ze voor je opzoek! Peter en Anita, ga zo door!!

Kusters Auto's is een prima bedrijf waar de klant nog koning is.

Bij Kusters Auto's word je goed geholpen en word er ruim de tijd voor een klant genomen zodat ze weten wat de wensen van de klant zijn en ze daar aan kunnen voldoen.

Super bedrijf

30 seconden is te kort! Anita & Peter, geweldige mensen!

We zijn heel tevreden met onze auto die we bij de garage hebben gekocht

Een heel hartelijk ontvangst door Peter en Anita , Goede uitleg van de auto die we hebben gekocht. Aflevering van de auto prima alles in orde van de garage volgens afspraak top.

Super service !

Peter en Anita, Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de geweldige service: ben ontzettend blij met mijn nieuwe autootje!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kende ze persoonlijk al em wilde ook daar mn auto kopen..was al even op zoek naar iets anders en eindelijk een hele mooie ingevoerde kia sportage gevonden .....ingevoerd vanuit duitsland en getipt door Anita die altijd op uiterste allertheid staat......ze wist immers dat ik enorm tevreden was over mn vorige kia sportage....dank hiervoor

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk, persoonlijk en deskundig advies!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2e keer een auto gekocht bij Kusters Auto\'s. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Weer super tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg een mooie prijs voor de auto en dat incl. de winterbandenset ipv lage prijs en dan nog eens extra bijbetalen voor accessoires. Dit kwam oprecht op mij over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super nette mensen en een super service
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn contact met zowel Peter als Anita. Ze houden je netjes op de hoogte, zijn zorgvuldig en denken mee. Zeer positief ervaren. Wil je een andere auto, dan moet je hier zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de service. Terwijl wij een proefritje maakten met de auto, werden onze kinderen vermaakt met een mooie kleurplaat. Eerlijk bedrijf, erg klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste contact hebben we een heel goed gevoel overgehouden aan Kusters Autos. Na proefrit de \'gebreken\' besproken en die werden beter opgelost dan afgesproken. 3 banden verwisseld ipv 1. Ook waterpomp vervangen terwijl het eigenlijk niet echt nodig was. Ze denken in het belang van de klant. Niet in eigen belang.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en weet echt wat mensen beweegt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had de auto online gezien. Ik had smorgens gebeld en kreeg een heel vriendelijke man aan de lijn. Dat gaf me al een goed gevoel. Bij de ontmoeting werd dit gevoel alleen maar versterkt. We hebben dezelfde dag nog het besluit genomen om de auto te kopen. De week erop stond de auto klaar voor ons. Contact met zijn vrouw was ook heel fijn en deskundig. Het was best een rit vanuit heerlen maar ik zou m de volgende x zo weer doen! Bedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn heel tevreden en positief over de manier waarop wij geholpen zijn. Het contact verliep prettig, was vriendelijk, duidelijk en correct. Bij vragen wordt adequaat geantwoord. De auto die we hier gekocht hebben wij pas bevalt ons uitstekend. Aanrader !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, meedenkend, duidelijk en eerlijke afspraken!

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.