Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en de betrouwbare service. Het team combineert behulpzaamheid met heldere informatie. De algehele ervaring kenmerkt zich door snelle afhandeling en betrouwbaarheid.
Fijn bedrijf
7 June 2026
Eduard
Someren
Zijn goed geholpen konden meteen een proefrit maken op basis van goed vetrouwen. Fijne communicatie, klant vriendelijk, en goed advies bij aanvullende vragen. Al met al een hele fijne vetrouwde ervaring gehad bij Kusters auto’s
15 May 2026
Bjorn
Someren
Heel erg tevreden over de goede service van Kusters Auto's Vandaag mijn 5de gekochte auto opgehaald bij Peter en Anita, wat een fijne mensen... Super blij met mijn aankoop...hopelijk weer net zoveel jaren rijplezier als met mijn vorige auto...heel fijn bedrijf...bedankt
18 April 2026
Marianne
Someren
Fijn contact, auto ziet er super uit.
27 March 2026
Mike & Wilma
Someren
Een warm welkom, ik kreeg veel informatie, ook waar ik niet om had gevraagd. Het afhandelen van de betaling en de papieren was zeer snel gedaan en makkelijk.
10 March 2026
Sjoerd
Someren
Ik heb een aangename ervaring gehad met Peter. Hij is heel oprecht en betrouwbaar. De auto moest nog een beurtje krijgen en hij heeft mij goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen!
16 February 2026
Daniël
Sint Anthonis
Al meerdere auto's bij Kusters Auto's gekocht en iedere keer weer helemaal tevreden. Peter en Anita zijn altijd behulpzaam. Fijn dat als je geen verstand van auto's hebt zoals ik, je bij een bedrijf terecht kunt dat eerlijk en betrouwbaar is.
14 December 2025
Ankie
Someren
Hartelijk dank voor de fijne service, de eerlijke prijs en de warme ontvangst. Een betrouwbare verkoper waar je met een gerust hart een auto koopt — en de lekkere koffie maakte het helemaal af!
18 November 2025
Marc
Gewoon een goed verkoper
Kees
Eersel
Na veel pech met onze vorige auto hebben we bij garage Kusters een Kia XCeed gekocht waar we zeer tevreden over zijn. Een betrouwbare garage en zeer klantvriendelijk. Fijne mensen die je rustig te woord staan en meedenken. De geboden service is top. Geen spijt van onze aankoop!
Paul
Weert
Wij zijn hier uitermate goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden die wij hadden. Dit heeft bij ons een verrassende maar zeer goede keus tot gevolg gehad. Dankzij Kusters Auto's een mooie stap gezet richting een zorgeloze toekomst.
Fam.Toonen
Someren
Je voelt je als klant op je gemak als je binnen kijkt naar een bepaalde auto. Het gemoedelijke vind ik zelf belangrijk. Daarnaast staan ze altijd voor je klaar ook al is de garantie voorbij.
Henrie Jeuken
Someren
Zeer vriendelijk en goed behandeld Zeker een aanrader
Harry
Someren
Duidelijk een ondernemer met expertise, die zich bovendien buitengewoon inzet om ons als cliënten tegemoet te komen, door mee te denken en excellente service te verlenen. Geen poeha, geen schone schijn, maar gewoon eerlijk, open en eenvoudig.
11 August 2025
Oswald
Deurne
Onlangs mijn toyota bij Kusters auto's gekocht en ik ben zeer tevreden. Geen gladde verkooppraatjes die wel op andere plekken wel kregen maar goed advies en super vriendelijk . Ik kan het iedereen aanraden! Vriendelijke groet Sandra Rullens
9 August 2025
Sandra
Waalwijk
Fijne leuke mensen altijd tijd voor je, ook de service is super, in 1 woord, geweldig.
9 August 2025
Gert
Deurne
Peter en Anita zijn fijne mensen en betrouwbaar. Komen afspraken na en helpen je zoeken naar een voor jou geschikte auto.
13 July 2025
Peter
Someren
Fijne en vriendelijke mensen met verstand van zaken
28 June 2025
H.
Asten
Mijn ervaring is positief. Proef kunnen rijden en ons zelf rustig de tijd geven voor onze keuze. Meteen actie ondernomen toen we nog bij de auto iets erbij wilden. De gemaakte afspraken op tijd nagekomen.
20 June 2025
Francien
Someren
Goede service, fijne ontvangst en communicatie, altijd betrouwbaar bij Kusters Auto's. Met een super goed gevoel onze aankoop gedaan!
24 May 2025
Iris
SOMEREN
Zeer goed geholpen door de familie Kusters, de waakhond in de showrooom is even schrikken maar blijkt net zo vriendelijk te zijn als de eigenaar. Prachtige auto gekocht, alles werd super netjes geregeld, rijden er met veel plezier in.
20 May 2025
Heidi
Alphen
Ik had bij Kusters een Renault Megane gezien en na een afspraak te hebben gemaakt, ben ik naar Someren gereden. De ontvangst was eerder vriendschappelijk dan zakelijk. Geen opdringerige verkoper met gladde praatjes dus. Na de proefrit heb ik gelijk een goede deal kunnen sluiten en een paar dagen later kon ik mijn nieuwe auto ophalen. Ook de administratieve afhandeling was ontspannen en duidelijk. Ik kan garage Kusters van harte aanbevelen!
10 May 2025
Geert
Roermond
Afgelopen weekend heb ik mijn auto bij Kusters Auto opgehaald. Peter heeft me op een prettige en ongedwongen manier geholpen. In overleg zijn er nog wat zaken aangepast en hierbij werd totaal niet moeilijk gedaan. Peter nogmaals dank voor de prettige manier van zaken doen.
6 May 2025
Jeroen
Sevenum
Fijne mensen, duidelijk, denken met je mee. Dus super klantvriendelijk.
8 April 2025
Jeffery
Sint hubert
Goede service. Duidelijke uitleg. Goede afspraken kunnen maken. We werden snel geholpen en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen! Ik kon mijn nieuwe auto na een week ophalen en de inruil was ook zo geregeld!
11 February 2025
Manuela
Rosmalen
Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.
Randweg 17 a
5711DJ Someren