Eerlijk, transparant, duidelijk, vriendelijk

22/8/23 een auto gekocht hier, Gesproken met Stefan,.. Helder duidelijk, no nonsens, vriendelijk. Mijn indruk, verzorgde garage, en ik heb een eerlijke indruk gekregen.

Duidelijk over en weer

Zeer prettig.hartelijk ontvangst.

Goed autobedrijf netjes en correct

Nette verkoper goede prijzen Eerlijke handel genot om zaken mee te doen

Goed geholpen

Aan te bevelen klant vriendelijk

uitstekend bedrijf

best lastige problemen, zeer deskundig opgelost.

Fijn zaken doen

De tweede auto hier gekocht, fijn adres, eerlijke behandeling, realistisch, wij komen er graag.

Allemaal heel vriendelijk en goede service

Snelle goede service en afhandeling turboproblemen

Mijn Skoda Superb 1.6 TDI (2011) had de foutcodes P0299 en P2563 Gevolg --> vermogensverlies, slecht optrekken, constant brandend motorcompartimentlampje, gloeispiraal lampje inkomend na stationair draaiend of na optrekken in de 2e, 3e, 4e of 5e versnelling met noodloop tot gevolg. Had zelf de slangen bekeken, de wastegate actuator, drukomvormer N75 en de LMM al preventief vervangen, turbo gereinigd met extreme turbocleaner in tank en met spray in de turbo zelfen injectoren met reiniger, GTL getankt, turbocleaner in tank, veel doortrekken... niets hielp. Echter, eenmaal bij Menges & de Vries hebben ze de skoda aan de rookmachine gezet en het euvel was gevonden: scheur in slang vacuum actuator. Codes uitgelezen, testrit gemaakt --> Codes weg, vermogen terug! Goede prijskwaliteitverhouding, vriendelijk, kundig en meedenkend personeel : Topbedrijf!

Fijn autobedrijf

Vandaag mijn VW Golf GTE opgehaald. Prima geholpen, vriendelijk, super service en fijne aflevering van mijn "nieuwe" auto. Kan dit bedrijf van hartexaanbevelen.

Klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je.

Vriendelijk ontvangen,nemen de tijd voor je.

Helder en duidelijk verhaal

Goede uitleg over aan te kopen auto icm duidelijke verhaal inzake inruil van onze auto beargumenteerd met voor en nadelen.

Ga al haren naar deze mannen toe,afspraak is afspraak....gewoon super voor elkaar daar...

Prima geholpen. Blij met mijn aankoop

eerlijke garage

deze garage denkt met je mee, en laten je niet onnodig extra kosten maken. top service

Eerlijk vriendelijk en professioneel!

Vriendelijk en eerlijk

Eerlijk en betrouwbare service!

Altijd top service, leveren kwaliteit voor een nette prijs! Eerlijk over de service beurten, goed overleg met de klant!

Super bedrijf

Fijn bedrijf! Goed geholpen..

Snelle en goede service! Duidelijke communicatie

Snelle en goede service! Duidelijke communicatie

Altijd goede service. Betrouwbaar en snel

Nvt

Goede service, klantvriendelijk.

Geweldig mooi

Uitstekend geholpen

Auto daar gekocht en na 1 jaar onderhouden door vakkundig personeel

Snel en goed

Onze auto moest APK-gekeurd worden. Ongeveer een uur na het brengen was de klus alweer geklaard.

Super mooi bedrijf

Ontvangst is goed, aandacht voor de klant. Servicegericht, Er kan veel in overleg. Op hun advies kun je bouwen.

Super bedrijf met duidelijke communicatie

Juiste prijs, Goede kwaliteit, Duidelijke snelle communicatie

Phileas Foggstraat 90 A