Ik wordt behandeld zoals ik wil!

Ga zo door!

Zeer tevreden.

Keurig geholpen, alle kleine onderhoud dingen die ik had doorgegeven keurig opgelost. Dit tegen een zeer redelijke prijs.

Werkplaats

Zeer goed Vakmanschap

Top en vlot geholpen, fantastisch.

Dit is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Ik ben prima en zeer vlot geholpen met de aanschaf van een ander voertuig.

Top service met een vriendelijk personeel

Bedrijfsbus weer tip top in orde na een geote beurt 👍🏻

Snel en correct geholpen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel en correct geholpen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geduldig, kundig, ontspannen en zeer vriendelijk geholpen.

Zeer prettige ervaring bij deze zaak waar wij kwamen voor de aanschaf van een occasion. Geen 'gepush' of gladde verkooppraatjes. Gewoon geduldig en vriendelijk antwoord op onze vragen. In overleg zijn we tot een goede deal gekomen waar beide partijen met een goed gevoel achterblijven (of wegrijden ;-) ).

Wij, Leo en Ria werden netjes ontvangen en kregen direct koffie aangeboden. Daarna werden de papieren formaliteiten afgewerkt en na het ontvangen van ons kadootje zijn we in de auto geinformeerd over de bediening van de Opel Corsa. Na thuiskomst en het bekijken van het interieur bleek dat de auto niet helemaal schoon was overgedragen voor al onder de zittingen, maar verder was de auto schoon. Met Vriendelijke Groeten Leo en Ria Binnemars

Top bedrijf. Zeker een aanrader!

We hebben een nieuwere auto gekocht en onze oude ingeruild. Duidelijke afspraken, zeer goede communicatie. Wij zijn heel erg tevreden!

Zeer vriendelijke service

De locatie is zeer netjes met een mooie showroom. Het personeel is heel vriendelijk en helpen je graag. Ik ben blij dat ik hier mijn auto heb gekocht.

Gastvrij vriendelijke en goede service.

zeer goede ervaring met dit bedrijf

100% klantvriendelijk en betrouwbaar autobedrijf

Auto laten tunen. Snelle en korrekte afhandeling. Veertig pk erbij en auto is nu erg snel en reageert erg vlot op het gaspedaal. Op verzoek kreeg ik een keurige leenauto mee. Prima service.

Prettig en professioneel geholpen

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Top en goede snelle service

Goed autobedrijf. Heel klantvriendelijk. En altijd goede service.

Zoals al jaren weer een betrouwbare en fantastisch werk verricht

Netjes gebeld met de aandachtspunten wat later of gelijk gerepareerd kan worden. Een goede service

Eerlijk en betrouwbaar

Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk verhaal.

Goed geholpen

Je wordt er serieus genomen.

zeer vriendelijk mensen en goede servers.

Ze denken mee naar oplossingen en gaan heel netjes om met je auto. Ze overleggen alles keurig netjes.

Prima geholpen door deze garage. Houden je goed op de hoogte over de vorderingen en denken met je mee.

goed bedrijf.

vanmorgen banden laten verwisselen,snel en heel goed gedaan.

Snelle en goede services

Zijn eerlijk, doen hun werk vlot en snel.

Keurige zaak!

Werd vlot geholpen waardoor ik snel een deal met Menges & De Vries had om een mooie Audi Q2 te kopen. Aflevering van de Audi kon in overleg en was prima verzorgd.

Gemoedelijk en dienstbaar

Een mooie samenwerking

Goede service en vriendelijk personeel

Monteurs met ervaring en passie voor auto’s!

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen