Goed geholpen, betaalbare oplossing

Ik had mijn uitlaat er half afliggen en ik was bang dat ik een compleet nieuwe nodighad wat mij +/- 300 zou gaan kosten. Gelukkig kwamen ze met een reparatieoplossing wat veeeel goedkoper uitpakte! Snell en superservice! Ik zou hier volgende x absoluut nog een keer naartoe gaan.

Altijd goede en correcte service. Duidelijke prijs afspraken van tevoren. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Bedrijf is netjes zowel de receptie/showroom als de garage en vriendelijke medewerkers.

mijn ervaring was geweldig vriendelijk ontvangen goede uitleg goeie service

heel prettig en super goed

Goede service, deskundigven klantvriendelijk

Prettige, rustige, fijne manier van auto kopen.

Moesten wegens omstandigheden een andere auto. Hoge instap gewenst. We hadden 2 auto's gezien. Kregen uitgebreid uitleg, mochten van alles uit proberen. Past de rolstoel bv. Kregen advies op een rustige, niet opdringerige manier. Testrit. Tijd om te beslissen. Nadien nog telefonisch overleg. Gegevens auto meegekeken in computer. Auto gekocht. Ook na de koop nog geholpen. Op een prettige manier. Niet dat er iets stuk was, maar ik deed zelf iets verkeerd. Rustig uitleg gekregen. Met de uitnodiging dat ik terug kon komen als het niet opgelost was, dan zouden ze de auto nog nakijken, doormeten. Dikke pluim

Uitstekende service!

Wordt altijd keurig en vlot geholpen!

Goed.

We zijn goed geholpen .en een goeie uitleg.

1e reparatieafspraak prima!

geen 2e kans voor een 1e indruk! verschil van dag en nacht na deze gespecialiseerde ingreep, ook het verdere contact na 1e aanvraag is prima verlopen. gewoon zoals het moet. ik ben er met een brede lach op mijn gezicht weggereden!!

Hele vriendelijke mensen

goede service

begeleiding in aanschaf nieuwe auto, ook meedenken, goed resultaat, tevreden.

Geweldige service

Op zaterdag gekeken naar een auto, we konden gelijk een proefrit maken. Dat was geen enkel probleem S'avonds gebeld dat we de auto gingen kopen. We konden hem de week erop op zaterdag ophalen. Toen werden we woensdag al gebeld dat de auto klaar stond. En hebben we hem donderdag opgehaald. Echt geweldige service en hele aardige mensen.

Super tevreden,zeer klant vriendelijke medewerkers

Alles 100% afgehandeld zoals afgesproken,verkopers maar ook monteurs super vriendelijk en kundig

Alles goed in overleg.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.

Mooi bedrijf super service

Mooi bedrijf super service

Altijd goed

Altijd goed, en anders overleg altijd mogelijk

Zeer correcte service en perfecte afwikkeling bij inruil en koop nieuwe auto!

Ik ben zeer tevreden over Menges en de Vries. Vanwege de afstand na een inleidend telefoongesprek voornamelijk contact gehad via Whatsapp. Heel netjes, correct en zorgvuldig is de deal afgehandeld. Mijn inruil werd reëel getaxeerd en de nieuwe auto voldoet aan alle verwachtingen. Complimenten aan Stefan en zijn team!

Prima bedrijfspartner

Prima partner voor het onderhoud van onze bedrijfswagens, flexibel in de planning en snelle service als het nodig is. Daarbij is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer netjes.

Zeer vriendelijk personeel. Nette garage en een goede communicatie.

zeer tevreden

Goede en duidelijke service. Nette prijzen.

Keurig

Snel en heel netjes geholpen.

vriendelijke ontvangst , snel klaar, nette zaak, prima kwaliteit prijs verhouding ik zou zeggen houden zo

Zeer fijn bedrijf.

Mooi en zeer professioneel bedrijf . Nemen alle tijd voor vragen en uitleg . Ben zeer tevreden en zeker een aanrader.

Goed geholpen aan een occasion.

Een prettig contact, behulpzame medewerkers en duidelijke prijzen.

Leuk bedrijf, vriendelijke mensen, nette auto’s

Vandaag naar een Lexus IS300h gaan kijken bij hun, ben vriendelijk geholpen en de auto voldeed aan alle verwachtingen.

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen