Top service en klantvriendelijkheid

Eerlijk en schoon bedrijf.

Zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf bedrijf en super schoon. En de koffie smaakt prima.

Altijd op een nette manier geholpen en alles wordt netjes afgehandeld

Klantvriendelijk mooi bedrijf

Snelle bediening en goede Service

Super flexibel en behulpzaam.

Ik kwam er 4 dagen voor de datum van verloop achter dat mijn auto voor de apk moest. Op het laatste moment hebben Menges en de Vries een plekje voor me gecreëerd en als altijd ben ik vriendelijk en goed geholpen.

Ik werd prima geholpen bedankt

ook voor een kleine reparatie , twee lampen vervangen, werd ik direct geholpen.

hier word ik blij van garage

zeer behulpzaam, eerlijk bedrijf, leuke bekwame werknemers hoog serviceniveau. denken met je mee

Top service

Vriendelijk ontvangen, en goed geholpen.

Kwaliteit en service 10+

Altijd super vriendelijk , goede service . Fijn bedrijf .

Goede kwaliteit en service

Klant vriendelijke

Goed en duidelijk

Duidelijk, betaalbaar, helder, top

Gewoon top service.

Goed ontvangen en heel goed geholpen

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf ben vriendelijk geholpen en alles is ook erg goed geregeld zou er in de toekomst zonder twijfel weer me auto willen kopen

Zoals altijd, uitstekend geholpen!

Zeer klantvriendelijk

Ondanks het niet volledig uit kunnen voeren, van de vooraf besproken werkzaamheden, zeer tevreden....

Altijd goed

Super goede garage!

Top Service

Prijs is prijs bij Menges & De Vries. Top!

De APK keuring laten uitvoeren. Snel en tegen goede prijs. Ga zo door.

Vriendelijke, en behulpzaam

Dit is mijn eerste keer bij deze garage en is goed bevallen

Uitstekende garage

We zijn prima geholpen, fijne sfeer in de showroom ondanks de Corona. Klein probleempje werd gelijk opgelost.

Helder en transparant. Betrouwbaar.

Altijd ruimte voor overleg. Heldere afspraken.

Top service

Mijn auto maakt al een geruime tijd een klapperend geluid onder de motorkap. Dit aangegeven en er zijn reparaties uitgevoerd. Vooraf werd er gebeld over de kosten. Helaas bleek later toen ik de auto terug had dat het klapperend geluid nog steeds aanwezig was. Stefan Menges gaf aan dit heel erg vervelend te vinden en de auto graag nogmaals te willen repareren. Dit is ook gedaan, ik kreeg kosteloos een leenauto mee, en na de reparatie mocht ik de auto meenemen om eerst eens goed te kijken of ik tevreden was. De auto is perfect gerepareerd, en toen ik dat telefonisch doorgaf bleek dat ik deze reparatie ook niet hoef te betalen. Top service dus en 5 sterren dik verdiend. Tot de volgende keer ;-)

Goed. Vriendelijk. Behulpzaam

Goed geholpen. Erg vriendelijk. Morgen mijn auto ophalen. Heb er zin in.

Goed geholpen

Goed bedrijf