Je wordt vriendelijk en snel geholpen

Zeer vakkundig

Zeer klant vriendelijk

Geweldige service

Mooi bedrijf met hele goede service! Vakbekwame medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Ook bij problemen word er heel snel geschakeld zodat wij als bedrijf snel door kunnen. Ga zo door mannen!!!

Vriendelijk , betrouwbaar kundig en goed geholpen.

Na een occasion gezien te hebben op Face book en kenbaar gemaakt dat we interesse hadden heeft een fijne snelle mail en app communicatie plaats gevonden. Goede duidelijke afspraken gemaakt. Goede en inlevingsvermogen vanwege de afstand 300 km. Prettig ontvangst. Goede afwikkeling en mooie koop! Zeer tevreden klant. En mooi flesje wijn als extra attentie gaat zeker smaken.

Wat een geweldige ontvangst en service

Op een telefoontje van ons werd direct onze gewenste auto voor een dag vastgehouden. We kregen echt de tijs om de auto goed na te kijken en er in te rijden en kleine euvels worden gratis opgelost. Super!

Heel goed geholpen

De advertentie was compleet, erg fijn. Vervolgens contact gehad vis Whatsapp over de inruil van onze oude auto. Dat was ook erg prettig. Toen we een deal sloten deden zij hun best de auto zo snel mogelijk af te leveren: diezelfde middag al! Inclusief de afgesproken onderhoudsbeurt en APK. Bij het ophalen was er alle tijd voor mij. En het gesprek was verder prettig. Aanrader!

Ik ben goed geholpen.

De service was weer goed. De jongens staan altijd direct voor je klaar.

super

we zijn super geholpen en een heel goede uitleg en ervaring. alles was top

Gewoon goed en vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goede service.

Aardig en deskundig personeel. Reparaties worden vooraf doorgesproken en goed afgehandeld.

Super goeie zaak

Vriendelijk en vlot erg behulpzaam denken met je mee nette en goeie zaak

Prima APK en advies.

Vriendelijk en meedenken

Mijn eerste ervaring met dit garage bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.

Zeer tevreden en klantvriendelijke medewerkers

Wij zijn erg vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een mooie occasion. De medewerkers nemen de tijd en het voelt erg prettig aan. We zijn erg blij met de auto!

Goede service en makkelijk telefonisch bereikbaar!

Ik ben er 3x geweest voor 2 opties voor mijn auto. Het is netjes en snel gemonteerd voor het wachten kreeg ik een leen auto beschikbaar. Zodat je daar niet perse 4 uur hoeft te wachten maar gewoon zelf je gang kan gaan terwijl ze het monteren. Over de service was ik zeer tevreden ze zijn telefonisch, en zelfs whatssapp beschikbaar. Alles bij elkaar opgeteld een dikke 10!

prettig, vlot en gemoedelijk

Wij werden erg prettig geholpen. Direct duidelijk in alles, vlot, en lekker gemoedelijk.

Eerlijk en goede service.

Goede service en betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

super geholpen

er is altijd een oplossing te regelen

gevoel is voldoende

Het was een lastige klus omdat het om een stroomstoring ging. De uren die hier ingestoken moeten worden vallen altijd tegen dus dan de rekening ook.

Gewoon goed

Makkelijk duidelijk en komen afspraak na

Vriendelijke en goede ontvangst in deze tijd

We konden direct terecht voor een proefrit. Zaak ziet er netjes en verzorgd uit.

Altijd ook goed geholpen.

Een uitstekend bedrijf waar service en kwaliteit nog de standaard is.

Een uitstekend bedrijf waar service en kwaliteit nog de standaard is, iets waar de grote dealerbedrijven jaloers op kunnen zijn.

Leuke vakkundig, geïnteresseerd personeel

Een occasion gekocht bij Menges & De Vries. In een woord top! Nette advertentie waarin alles goed was beschreven. Ook de foto's waren zeer netjes en duidelijk. Bij de bezichtiging werd ik zeer vriendelijk ontvangen en de auto stond buiten al netjes klaar voor de proefrit. De auto was precies zoals beschreven in de advertentie. Top! Zonder twijfel gekocht!

Prima service!

Afgehandeld zoals van te voren afgesproken.

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen