Top personeel, vriendelijk, eerlijk, transparant en goede service

Nette zaak, geven goede en duidelijke uitleg. Komen afspraken na.

Goed en vriendelijk

Vriendelijk en correct geholpen.

Goed,

Goede communicatie. En netjes werk afgeleverd.

Snel en vakkundig geregeld

Top service! Vriendelijk en professioneel. Bij Menges & De Vries komen ze hun afspraken na en worden problemen aan de auto keurig opgelost.

Zeer goede autogarage

Vakkundig en vriendelijke mensen Weten waar over ze praten. Auto werd netjes afgeleverd, inclusief een doos heerlijke chocolade, ondanks dat het een gebruikte auto betrof. Inclusief halve tank vol benzine. Kan deze garage ten zeerste aanbevelen..

Belofte maakt…………

Op 22 maart 2020 review geschreven over aankoop van up, met de belofte na een aantal maanden nog een review te schrijven. Toen was bij dit bedrijf alles erg netjes voor elkaar, maar hoe tevreden zijn we nu over de up. De reviews die ik nu lees zijn nog steeds zeer positief en dat ben ik ook over de up. De up zag er toen erg netjes uit leek goed te lopen , beste mensen hij bevalt prima: heerlijk wagentje ,Rijd als een trein, mijn dochter is er erg blij mee; dus mengen en de vries verkoopt niet alleen mooie maar ook goede auto’s , top. Grt HO

Super snel mijn probleem opgelost!

Probleem zeer snel opgelost en tijdens het wachten kunnen lunchen.

Geweldige service

Reparatie viel nog in garantie, zonder enige discussie kosteloos hersteld en gratis vervangend vervoer. We komen daar al jaren en altijd vriendelijke mensen, goede kwaliteit en uitstekende service!!!

Super service!

Goed geholpen door Menges en de Vries!

Goede betrouwbare garage

Goede persoonlijke service en alles gaat in goed overleg

Ook al was de reparatie groter dan verwacht, over de afhandeling ben ik zeer tevreden.

Op advies van mijn zoon ben ik voor het eerst bij Menges & De Vries. De verstuivers van mijn Subaru Forester Diesel moesten vervangen worden en dit was meer werk dan ik had verwacht. De ontvangst was vriendelijk en tijdens de werkzaamheden werd ik naar tevredenheid op de hoogte gehouden. Ook over wat het zou gaan kosten. Degenen die ik sprak kwamen bij mij sympathiek en empathisch over. Waarvoor mijn dank.

Ik ben super goed geholpen!

Vriendelijk personeel, goeie service!

Goede autobedrijf

Zeer goed behandeld tot nu toe

geweldige service

super service , ben zeer tevreden

Menges komt afspraken na en overlegt goed voor er wordt uitgevoerd.

Eén maal gepland dan wordt dat nagekomen. Voor reparatie altijd overleg. Reparaties worden goed uitgevoerd. Techneuten met oog voor de klant!

Zoals altijd uitstekend

Een eerlijk bedrijf waar klanten eerlijk worden behandeld zo als het hoort. Ik kom hier al jaren en ben altijd eerlijk behandeld en daarom heb ik dus geen klagen. Dit is één van de weinige garages die ik op hun woord vertrouw. Misschien niet de goedkoopste garage maar ik betaal liever meer maar goed geholpen wordt met goede service etc. Dan minder betalen en je zelf moeten afvragen ben ik wel eerlijk/goed geholpen. Ga zo door Team Menges & de Vries.

mijn ervaring is dat we bij jullie nog als een klant wordt behandeld

als je er binnen komt geeft het direct een goed gevoel en het ziet er ook super mooi schoon uit niet opdringerig even rustig rond gekeken daarna uitstekend en prettig geholpen

Uitstekende service

Goede en snelle service!

Hele enthousiaste mensen met kennis van zaken

Heb de daar de auto ingeruild je wordt op je netjes behandeld en nemen alle tijd om samen met jouw de bediening van de auto door, op elke vraag krijg je keurig antwoord, alles wordt je uitgebreid uitgelegd

Perfecte service

Altijd zeer goede service!

Goede service. Goede duidelijke afspraken met hun te maken geen verrassingen bij ophalen van de auto.

Iedere keer weer goed geholpen

Altijd vriendelijk, duidelijk, plezierig en waar voor je geld

Zeer vriendelijk en net bedrijf

Je word warm welkom geheten en geholpen, geen opdringerig gedrag en zijn gewoon hun zelf.

Eindelijk een garage met hart en gevoel voor hun klanten

Eerlijk verhaal, geen praatjes en onzin verhalen. Kwaliteit in reparaties ( indien noodzakelijk) en schitterende auto’s in de verkoop. Vriendelijk personeel, zowel in de werkplaats als aan de balie.

vlot gehandeld. Komen afspraken na.

Leuke vlotte aankoop van mijn auto.

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen