prima, meedenkend

Het was allemaal vrij ontspannen. Geen snelle verkopers maar natuurlijk wilden ze net als ik een goede deal. "De toon van de muziek" was prima; rustig en ontspannen. De communicatie verliep soepel en men kwam gemaakte afspraken na. We maakten afspraken over verbeteringen aan de auto en deze zijn volgens afspraak uitgevoerd. Het was vanuit de kop van Drenthe even een stukje sturen naar Emmen maar dat was het waard.

Iedere keer hetzelfde topservice!

Top bedrijf worden altijd prima op de hoogte gehouden als er iets extra's moet gebeuren met als gevolg nooit geen verrassingen na een bezoek aan de garage.

Gewoon weer prima geholpen.

Een no-nonsens bedrijf waar klantgerichtheid voorop staat. Daarnaast straalt het bedrijf een ontspannen sfeer uit.

Goede service en bekwaam personeel

Goed en netjes behandeld en altijd meedenkend

Worden altijd goed en netjes behandeld. Met eventuele problemen denken ze altijd met je mee om tot een oplossing te komen.

Dik tevreden!

Top garage, alle problemen aan de auto werden keurig overlegd met mij als klant en vervolgens verholpen zoals het hoort!

gewoon goed, geen nonsens verhalen

goed geholpen met een update aan onze Mercedes Sprinter. is nu weer een echte Sprinter. Edwin Ott

Goed, fijne communicatie

Recentelijk hier een occation met garantie gekocht. Ik kwam er al snel achter dat de auto een olielekkage had en dat de olie op multiriem zat. Een afspraak gemaakt om hier naar te laten kijken/repararen. Er werd gegarandeerd dat ik niet stil zou komen te staan met de auto. Echter een week voor de afspraak kwam de auto stil te staan. 's Morgens contact gehad en 's middags werd een vervangende auto bij thuis afgeleverd en mijn auto weer meegenomen. Reparatie is inmiddels netjes en kostenloos uitgevoerd. Al met al zeer tevreden. Alleen jammer van die inschattingsfout of de auto stil zou komen te staan. Vandaar die 9. Anders was het een 10

Erg tevreden over de werzaaheden

Afspraak gemaakt was nog meer met de auto dan verwacht was En is ook direct de zelfde dag gerepareerd erg tevreden dat het zo snel kon

Altijd goed geholpen!

Tot nu toe altijd goed geholpen zonder de hoofdprijs te hoeven betalen, beduidend goedkoper dan de merkgarage, zeker als het om grote klussen gaat. Duidelijke en heldere communicatie en ze komen na wat er afgesproken is.

Betrouwbare partner in mobiliteit

Ik heb meerdere auto's in onderhoud. Er wordt altijd met me meegedacht en er wordt altijd gekeken naar de best betaalbare optie of naar het beste alternatief. Open en eerlijke communicatie en het wordt niet mooier gemaakt dan het soms is. Ik ben zeer tevreden over hoe ik te woord wordt gestaan bij de balie als over het geleverde werk in de werkplaats. Het enige nadeel van het laten onderhouden bij Menges & De Vries is dat ze zo goed zijn dat het daardoor steeds drukker wordt en de wachttijden oplopen.

Altijd goed, maar laatste keer teleurstellend.

Ik kom al sinds 2014 bij deze garage, maar mijn laatste ervaring was helaas erg teleurstellend. Ik maakte een afspraak om te laten kijken naar het probleem dat het raam van mijn Mini niet volledig sluit. Bij het maken van de afspraak heb ik duidelijk aangegeven dat ik de nulpuntscalibratie al had uitgevoerd en dat er waarschijnlijk verder gekeken moest worden, mogelijk door het deurpaneel te verwijderen om bij het raammechanisme te komen. Ter plaatse werd ik echter later gebeld met de mededeling dat ze een nulpuntscalibratie hadden uitgevoerd en dat dat het probleem niet was. Vervolgens vroegen ze of ik een nieuwe afspraak wilde maken, omdat het deurpaneel verwijderd moest worden en ze daar op dat moment geen tijd meer voor hadden. Dat is precies wat ik bij het maken van de afspraak al had aangegeven. Het voelt daarom alsof er niet goed naar mijn uitleg is geluisterd, en dat is erg jammer — zeker na jarenlang klant te zijn geweest. Ik hoop dat hier in de toekomst beter naar klanten wordt geluisterd, want dit was voor mij een teleurstellende ervaring.

We werden erg goed geholpen, en goed geinformeerd

Dit is eerste auto die wij bij jullie hebben gekocht. Toen ik in mijn omgeving vertelde dat ik een auto bij julie heb gekocht, hoorde ik meerdere keren alleen maar positieve berichten over jullie bedrijf. Ik denk dat dit dan ook eens leuk is om te horen. Met een vriendelijke groet, Johnny Luchtmeijer

Vriendelijk personeel

Dit is inmiddels mijn vaste garage, en voel altijd gehoord. Heb zelf nog geen onnodige kosten gehad, wat ik bij andere garages soms wel mee kreeg. Top!

prima garagebedrijf,

Natuurlijk was ik niet blij met de rekening, maar er is tegenwoordig geen goedkope garage te vinden. Menges en De Vries voeren hun taken prima volgens afspraak uit, geen klachten tot nu toe

Super vriendelijk, meedenkend.

Vriendelijk, goede prijs. Mee denken.

Hele goede service

Altijd goede communicatie en redelijke prijzen.

Goed geholpen met onze nieuwe camperbus

goed bedrijf

Fijn bedrijf goede service

Super geholpen

Mooi bedrijf super geholpen erg vriendelijk.

Efficient en eerlijk.

Van begin tot einde een no-nonsense approach. Alles goed gedocumenteerd, helder en transparant. Ontvangst is uitermate vriendelijk en beleefd.

Garage met altijd een goede service

Zal er zeker klant blijven

Positief

Goede ervaring bij inruil en aankoop nieuwe auto. Vriendelijk en ervaren personeel. Kopje koffie stond klaar. Leuk gesprek gevoerd en meedenkend over de mogelijkheden. Zeer tevreden bedankt!!!

Dik tevreden over jullie!

Ze proberen je altijd zo snel als mogelijk te helpen. Eerlijk bedrijf, die zo odig met een goed advies komen.

Duidelijke communicatie en service

Menses en de Vries maakt van te voren een afspraak met je. Ze bellen eerst met je om de service beurt met je te bespreken en wat ze gedaan hebben. Ze geven ook door of de geconstateerde mankement moet worden gemaakt bijvoorbeeld in mijn geval de ruitenwisserbladen. Ook wordt de telefoon enthousiast opgenomen en je wordt keurig te woord gestaan. Fijn bedrijf met kanjers die verstand hebben van auto’s. Zeker weer tot een volgende onderhoudsbeurt met onze witte Seat.

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen