Fantastisch!

Vriendelijk, duidelijk en netjes geholpen

Op een vlotte en correcte manier zaken gedaan.

Was vanuit Friesland onbekend met Menges & De Vries maar heb, als senior, kennisgemaakt met een strak ogend, down to earth, bedrijf met een breed aanbod.

Uitstekende dienstverlening met een breed assortiment aan auto’s

Toppers. Flexibel en klantgericht. Denken mee in oplossingen en zijn vakkundig.

Goed gevoel erbij

Fijn zaken gedaan en na tevredenheid behandeld.

Top service

Zeer klantvriendelijk

Alle afspraken worden nagekomen.

Toppers

Super bedrijf, denkt mee en het wordt keurig,volgens afspraak,afgeleverd Ik raad ze zeker aan!

Positief maar ook een vraagteken

Goede service tijdens onderhoudsbeurt. Wel kwam naar voren dat de achterbanden cuppen en dus lawaai maken. Dat is wel raar, dat heb ik direct na de aanschaf van de auto kenbaar gemaakt. Ik ben zelfs nog een keer terug geweest met dezelfde klacht (ik dacht toen dat de lagers misschien niet goed meer waren). Niets aan de hand was de conclusie van Menges en de Vries. Nu de garantie periode is afgelopen zijn de banden opeens gaan cuppen?

Eerlijk en vakkundig

Goede ervaring met Menges & de Vries. Altijd vakkundig en eerlijk geholpen

Geinteresseerd, meedenkend.

Doet wat er gezegd en afgesproken wordt of handelt ernaar. Ben blij en tevreden.

Voor een deskundige service

Onlangs mijn oude auto ingeruild voor een nieuwe. Goed geholpen door Anne Wim. Binnen een week stond de auto al klaar voor levering. Prijzen en inruilwaarde zijn realistisch.

Goede service en heel coulant

Al jaren een betrouwbare garage voor ons

Zoals de titel al aangeeft is Menges en de Vries al jaren een betrouwbare garage voor ons. Goed, vriendelijk en vooral kundig personeel. Ook voor de aankoop van een nieuwe of tweede hands auto kan je er prima terecht.

Afspraken allemaal nagekomen

Soepel en goed verlopen

Goed gevoel aan overgehouden,prima

Goed ontvangen en goed op de hoogte gehouden kwa kosten al met al een prima service

Uitstekende service en betrouwbaarheid!

Uitstekende service en betrouwbaarheid! Ik breng mijn auto al een tijd naar Autobedrijf Menges & de Vries en ben elke keer weer zeer tevreden. Laatst heb ik mijn auto gebracht voor een grote beurt en alles verliep vlekkeloos. Ze houden zich altijd keurig aan de afspraken en nemen echt de tijd om alles goed te controleren. Wat ik enorm waardeer is dat ze altijd netjes opbellen voordat ze iets doen wat extra kosten met zich meebrengt — je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Ook kreeg ik er een gratis APK bij, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Kortom: een betrouwbaar autobedrijf met eerlijke communicatie en uitstekende service. Ik beveel ze van harte aan!

Goed geholpen uitstekende service

Goed begeleid met de aankoop van mijn nieuwe auto

Geweldig bedrijf.

Altijd goede zaken kunnen doen en een goede service.

Duidelijk, transparant, menselijk en vriendelijk!

Vandaag een BMW X3 aangekocht en ben heel tevreden met hoe het gegaan is! Service is goed en het was snel afgehandeld. Geen rare verkoop trucjes of over jou portemonnee beslissen. Gewoon lekker normaal en menselijk!

top

goede eerlijke service gerichte verkoop, contact verloopt simpel, soepel en snel.. gewoon zo doorgaan.

mijn eerste bezoek. geen op of aanmerkingen

Alles correct afgehandeld.

zeer behulpzaam

Prettige sfeer klant vriendelijk

Doen veel voor de klant

Na drie keer toch goed gerepareerd bedankt

Fijne eerste indruk

We hebben onze t-cross een onderhoudsbeurt laten doen en gechiptuned. We zijn zeer tevreden. Zeker een alternatief voor de merkdealer.

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen