Keurig allus voor elkaar ze doen wat zeggen en dat zeer pretig

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Ik ben er al jaren klant. Service en technische kennis zijn uitstekend. Vervangend vervoer nooit een probleem. Krijg ook goede terugkoppeling van uitgevoerde reparaties en geven ook informatie over nog kleine gebreken. Tarieven prima!

Duidelijke afstemming & meedenkend

Ik kan weer veilig op weg na APK en onderhoudsbeurt. Fijn dat ik 's ochtends werd gebeld om af te stemmen wat de kosten zouden worden en de keuze had wat ik wel of niet noodzakelijk wou laten repareren. Dezelfde dag nog kon ik mijn auto weer ophalen.

Nette prijzen, goede service

Ik kom hier al jaren, vakkundige monteurs en vriendelijk personeel.

Vriendelijke mensen en goed overleg als er extra dingen moet gebeuren .

duidelijk en volgens afspraak

Duidelijke en prima afspraken gemaakt de bus was eerder klaar dan afgesproken

Snel en kundig, goede prijs!

Nadat ik zelf de APK afspraak vergeten was, werd ik keurig en heel vriendelijk gebeld met het verzoek de auto alsnog te brengen. Binnen een uur nadat de auto alsnog gebracht was, is de auto gekeurd. Daarbij bleken remblokken en remschijven versleten. (Wat ik zelf ook al wel wist op basis van het rijgedrag). Nog geen 2 uur later zaten de nieuwe blokken en schijven op de auto en stond deze weer klaar om opgehaald te worden. Supersnelle en vriendelijke service! Top!

Prima geholpen!

Duidelijke uitleg over de aanpak van het onderhoud.

Correct en duidelijk, geen verrassingen

Correct en pproffesioneel

Goeie service

Goeie service meedenkend en vriendelijk

Altijd goede ervaringen met Menges en de Vries

Al wat jaren klant inmiddels en altijd naar goede tevredenheid.

Top zaak!

Goede service & ervaren medewerkers die kennis hebben van zaken. Eerlijk en recht door zee.

Staan altijd klaar en denken met je mee, goede service

Prettig en deskundig

Fijne garage, fijne mensen altijd vriendelijk. Zeer behulpzaam en deskundig.

Vriendelijk en vakkundig!!

Zo zouden alle garages moeten zijn!

Eerlijk. Betrouwbaar en vriendelijke verkoper .

Prima. Jij en je auto worden serieus genomen. Prettige onderhandeling zonder poespas. Zeker een aanrader.

Geweldig geholpen

,kon niet beter.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig en bovendien vriendelijke personeel

Super service

Fijn geholpen Deskundig advies met proefritten Keurig afgeleverd.

Prima garage!

Kundig, denkt mee, niet te duur. vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk goede informatie en prima vaklieden.

Ik wordt goed geïnformeerd en altijd tevreden over apk reparatie en service.

goed zo als altijd

eerlijke onderhoud, als het niet nodig is bellen en overleg ! En doen wat wel nodig is

Weer uitstekend geholpen door Menges & de Vries

Lekker vlot, duidelijk en goede service

Prima communicatie. Vlotte service. Mooi bedrijf.

Software aanpassing laten doen aan mijn gouwe ouwe Q5 hybrid. Herhaald vriendelijk en vlot contact via mail vooraf met adviezen en bespreken van de opties. Daarna vlotte afspraak gekregen en afhandeling ging soepel met daarbij ook beschikbaar vervangend vervoer. Top!! Voor herhaling vatbaar en de reis uit Amersfoort waard!!

Phileas Foggstraat 90 A

7825AM Emmen