goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met SteenwijkerRijschool is erg positief. Ik vond het fijn dat je kon kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke instructeur. De rijlessen werden goed afgestemd op jou als persoon en de instructrice was erg geduldig, behulpzaam en aardig. En hing altijd een fijne sfeer in de auto en er werd enthousiast lesgegeven. Hierdoor heb ik de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren en kijk ik met een goed gevoel terug op de rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wist van te voren dat ik in de auto zenuwachtig en onrustig zou worden. José van de Wetering zorgde voor een fijne en rustige sfeer in de auto, wat ontzettend heeft geholpen. SteenwijkerRijschool is een rijschool die de lessen aanpast aan de klant. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd rijdt. De rijlessen waren erg afwisselend en leerzaam, maar ook zeker gezellig. Arend en José wisselden bij mij een paar lessen om, zodat ik alvast kon wennen aan een ander persoon naast mij in de auto. Daarnaast was het ideaal om ook eens andere inzichten te krijgen. Ik heb alle lessen als zeer prettig ervaren. De SteenwijkerRijschool is een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaringen zijn zeer positief! het was altijd gezellig, leerzaam en goede begeleiding. ik heb nog steeds veel aan alle tips en lessen van de steenwijker rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige school. Zien snel waar de knelpunten in het rijden van leerlingen zitten en pakken dit proactief aan. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Steenwijkerrijschool, erg geduldige en leuke mensen die mij zo goed mogelijk hebben geholpen tijdens het rijlessen. Ze leggen graag iets nog een keer uit als het niet duidelijk is. Ook ben ik erg goed geholpen door Arend en Jose met het behalen van mijn theorie examen. De rijschool zal ik dan ook zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, ik was erg tevreden en had na een paar maanden mijn rijbewijs al. Het zijn super goede/leuke rij-instructeurs.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk