geweldig

super service, vreselijk aardige mensen

Goed en Snel

APK laten doen

Super service, betrouwbaar en vriendelijk

Super klantvriendelijk, meedenkend en eerlijk! Ik ben altijd super tevreden! Als er iets is met mijn auto ben ik altijd welkom. Ik wil nergens anders meer heen!

Prettig

Helder en duidelijk geadviseerd

Hulp en oplossingsbereid

Mijn Renegate heeft een nieuwe moter, koppeling, ontsteking en diverse andere kleinere reparaties gehad. Belangrijk nog is dat de Renegate op 330 banden onrustig op de weg is. Het zg dweilen. Door een goede analyse van Cherokee4me kon dit probleem voor een groot gedeelte opgelost worden.

Prima service en snel geholpen!

Prima service en snel geholpen!

Hoge kwaliteit en deskundigheid

Hoge kwaliteit en deskundigheid

Kennis en ervaring

De problemen met de auto zijn vakkundig opgelost.

Kom er thuis

Top! Begaan met dezelfde passie!

mooi

goed gelukt

TOPPPP

Super bedrijf met aardige mensen en je wordt goed geholpen

Altijd goed geholpen door gemotiveerd en kundig personeel

Ik word altijd goed geholpen door gemotiveerd en kundig personeel. Ze maken altijd tijd voor je.

Uitstekend; alle kennis van deze auto’s in huis!

Ik word altijd goed geholpen, voor zowel grote reparaties als kleine hulpvragen; super!

Fijn bedrijf, oplossingsgericht, je voelt dat je auto in goede handen is

Ze hebben meerdere malen oplossingen voor mijn oude auto’s bedacht en uitgevoerd waar andere garages afhaakten. Props!

Prima garage!

Altijd een vriendelijke ontvangst. En belangrijk: afspraak is afspraak! Mocht er een keer iets bijzonders zijn dan gaan Cas en z'n medewerkers heel ver om tot een goede oplossing te komen.

Hadden hier eerder moeten komen

Deskundige service met vriendelijke uitleg

Prima bedrijf Denken met je mee

Staan altijd voor je klaar, zijn klantvriendelijk en betaalbaar!

Staan altijd voor je klaar, zijn klantvriendelijk en betaalbaar!

Zeer deskundig en uitstekende service

Zeer deskundig en uitstekende service

Goed geholpen

Een positieve ervaring.

Wij zijn goed geholpen door Cas, had alle tijd voor ons. Heeft zich ook aan alle gemaakte afspraken gehouden.

klant en service gericht in een no nonsens cultuur

doen wat er afgesproken wordt

Professioneel, vriendelijk. Goed gevoel. Als ze hadden gewild hadden ze het veel duurder kunnen maken echter hebben ze eerlijkheid bewezen. Dank, Vincent.

goed en snel afgehandeld.

Goed en snel afgehandeld.

top

goede service,fijn bedrijf