Goed en vriendelijk

Idem

Cherokee4me is een fijn en betrouwbaar bedrijf

Cherokee4me is een fijn en betrouwbaar bedrijf,vriendelijke en persoonlijke service.

Zoals altijd zeer tevreden!

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken mee maken.

Zoals altijd weer topservice!

Zoals altijd weer topservice!

Zoals altijd: prettig, kundig en betrouwbaar

Cherokee lovers respecteren Cherokee lovers

Vakmanschap en service

Fijne garage, specialist en denkt mee

Voertuig is goed onderhouden. Uitleg en demonstratie van monteur was zeer uitgebreid. De garage komt met goed onderbouwde adviezen, ook over verbeteringen.

Prettige mensen, goed overleg voor en tijdens de reparatie.

Gewoon zoals het hoort

Dit bedrijf is in alle aspecten super professioneel, nooit meer ergens anders heen.

Fijn en goed geholpen

Superfijn dat er is meegedacht om een probleem op te lossen op een creatieve manier met echt vakmanschap en begrip hoe de systemen werken en niet zomaar een nieuw onderdeel plaatsen. Beter voor het milieu Geeft vertrouwen in aanwezige kennis Fijn dat er nog echt monteurs zijn Garage die meedenkt met de klant Beter voor mijn portemonnee

Klopt gewoon

Je maakt een afspraak en bespreekt de werkzaamheden. Auto wordt gerepareerd en er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er is gebeurd. No nonsens.

Snel geregeld

Conform afspraak, snel geregeld, lekkere koffie

goede service

Wederom een goede service van Cas en zn mannen. Ben heel blij met jullie!

prima service!!

snel en correct geholpen

Wederom uitstekend geholpen

Goede communicatie en expertise

Bewezen experts in Jeeps

Kom al sinds ontstaan bij CAS van Cherokee4me. Ze zijn enorm gegroeid. Kennis bij Cas en Emi is verbluffend goed. Elk boutje/ moertje van de Cherokee kennen ze wel. Nu zorg dit op de volgende generaties over te brengen. Want ook wij worden ouder :-). Succes!

Erg hulpvaardig

Vriendelijk aan de telefoon, zeer bereid tot meedenken. Ondanks dat eigenlijk geen tijd toch gezorgd dat er naar mijn schade werd gekeken, zodat ik weer verder kon en voor het eind van de vakantie weer thuis kon zijn. Prima service

De klant is koning

Fijne garage waar er mee wordt gedacht over mogelijkheden en oplossingen in het belang van de klant. Persoonlijke benadering zonder poespas. Betrouwbaar en eerlijk bedrijf.

Snelle service en persoonlijke aandacht

Jeep voor onderhoudsbeurt naar Cherokee4me. Afspraak gemaakt, ‘s morgens gebracht, besproken wat gecheckt moest worden, leenauto mee, gebeld door Cherokee4me om te bespreken of alles gedaan is, gebeld dat de Jeep klaar is en opgehaald. Top! Beter kan het niet.

Deskundig, flexibel, klantvriendelijk bedrijf

Hier kun je zonder afspraak binnenkomen, ze hebben altijd wel even tijd of maken een afspraak, vooral de bereidheid om de klant goed te helpen en de deskundigheid vind ik erg belangrijk, voordeel is ook dat ze veel gebruikte onderdelen hebben.

Goede zaak

Goed geholpen door vriendelijke mensen met verstand van zaken.... Aanrader!

Heel fijn bedrijf!

Super goede service en veel verstand van de Jeep Cherokee. De medewerker zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom een heel fijn bedrijf waar wij met een gerust hart onze Cherokee naartoe brengen.

Goede sfeer en service!

Ik ga hier altijd met een glimlach weg, ook al kost het meestal geld. ;)

Top, sympathiek en kundig

Goed gewerkt!