Filters

8

Geduldig maar leerzaam.

Ik heb een prima tijd gehad samen met mulder, Hij legde mij stap voor stap uit wat ik moest doen en dit was zeer leerzaam. Ookal waren we het niet altijd met elkaar eens legde hij toch geduldig uit waarom hij iets dacht dat was wel fijn. Verder een top ervaring gehad en in 1x geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rij instructeur die goed luistert naar wat de leerling nodig heeft

Theo was voor mij een fijne rij instructeur die goed luisterde naar mij. Hij heeft de rijlessen naar mijn tempo aangepast want hele fijn was. Ik heb een hele fijne ervaring gehad!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam

Toen ik voor het eerst bin theo in de auto stapte gaf die mij meteen een goed gevoel en die is niet weg gegaan soms is die een beetje streng maar dat is alleen maar om jouw een goeie automobilist te maken en ik en mijn broer zijn in 1 keer bij hem geslaagd dus hij heeft het zeker goed gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer uitstekend

Na zeker 3 jaar lessen, Eindelijk me praktijk gehaald ookal werd hij me soms echt zat hij heeft het nooit aan me opgegeven en is 3 jaar lang vol met mij aan de bak geweest waar ik hem echt dankbaar voor ben want ik weet hoe irritant ik soms kan zijn en deze man heeft het gewoon 3 jaar met me uitgehouden

 • Aanbevelen? Ja
8

In 1x geslaagd!

Goed alle stappen doorlopen en alles in 1x gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele rij-instructeur die weet waar hij het over heeft

Theo is een goede rij-instructeur die je niet vertelt wat je wil horen, maar wat je soms moet horen zodat je kan groeien in je rijvaardigheid. Legt rij situaties en fouten goed en helder uit. Ik heb de lessen altijd als prettig ervaren! Aanrader voor mensen omstreek Ijsselstein

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Theo is een goede rijschoolhouder en een prima rijinstructeur. Hij heeft mij goed begeleid en heeft mij gesteund waar nodig. Een goede optie als je in de omgeving van IJsselstein een rijschool zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en leerzame lessen

Hele fijne lessen, het was gezellig en leerzaam. Hij heeft het beste met je voort, ook kwa aantal lessen en de kosten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geduldig & uitstekend alle kneepjes van het autorijden geleerd

Theo is een ontzettend enthousiaste en menselijke instructeur met veel oog voor detail. Door geduldig ervoor te zorgen dat geen één onderdeel van het rijden imperfect gaat, heb ik echt het gevoel dat ik het autorijden beheers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele goede rijschool met een instructeur met veel ervaring!

Deze rijschool raad ik zeker aan. De instructeur heeft veel ervaring en kijkt goed naar de leerling. Hierbij kijkt de instructeur naar het tempo van de leerling en maakt op basis daarvan de lessen. Hierdoor voel je je als leerling op je gemak en weet je waar je aan toe bent. Daarnaast kijkt de instructeur ook heel reëel naar wat er gedaan moet worden om je rijbewijs te halen, wat zeker zal lukken bij deze rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool met goede ondersteuning

Ik heb in deze corona periode ervoor gekozen om te gaan lessen bij de Autorijschool Mulder, en dat was een succes. Ik heb goede ondersteuning gekregen van de rijschool, waarin alles wat je moet kunnen voor je examen stap voor stap uitgelegd werd. Ik heb hierdoor ook mijn tussentijdse toets en praktijkexamen beide in 1x gehaald! De rijschool is absoluut een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne lessen

De lessen en uitleg waren helder en er werd veel gelet op de details tijdens het autorijden, hierdoor leer je goed en beheerst autorijden en ben ik in 1 keer geslaagd! Bedankt Theo !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goeie en fijne rijschool

Super goeie rijschool met een fijne sfeer, stelt je gerust als er wat fout gaat en probeert alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen. Ondanks mijn ADD is er altijd ruim de tijd genomen om me te leren om te gaan in het verkeer en als er iets fout ging nam hij ook altijd de tijd om me uit te leggen hoe ik het beter kon aanpakken. Kortom mijn ervaring met deze rijschool is uitstekend en zou hem zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijne relaxte rijinstructeur met goeie tips!

Ik heb mijn rijbewijs bij theo mulder in een keer gehaald door zijn fijne manier van lesgeven en zijn goeie tips die hij geeft voor het examen, hij was erg relax in de auto wat mij een fijn gevoel gaf en hij kon zich goed inleven in mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke en goede lessen!

Duidelijke uitleg tijdens het rijden en een goede reflectie na de lessen. Wordt goed op de examen punten gelet en tot in de puntjes klaar gemaakt voor het verkeer op de weg! Enorm leuke en leerzame tijd gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Door de directe communicatie van Theo en het RIS(rijopleiding in stappen) stappenplan vandaag geslaagd. Uitstekende begeleiding en goeie praktische tips om je te leren rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede lessen aangepast naar wat ik nodig had!

Altijd gezellige lessen waar ik goed met hem kon praten over van alles en nog wat terwijl ik stapsgewijs steeds beter leerde rijden. Hij past zijn methode goed aan naar hoe je bent en de rijstijl die bij je past. Ondanks corona, mijn rooster, werken studeren was het altijd mogelijk nog een les in te plannen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Theo heeft mij de juiste begeleiding geboden waardoor ik in één keer ben geslaagd!

Waar het soms wat lastiger ging wist Theo mij goed te ondersteunen waardoor ik meer zelfvertrouwen op de weg kreeg, wat resulteerde in het behalen van mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring, neemt de tijd voor je.

Fijn om hier te lessen, er wordt de tijd voor je genomen en je wordt goed geholpen om moeilijkheden te oefenen. Verder een aardige rij instructeur (Theo Mulder) wat de lessen ook fijner maakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg duidelijk in uitleg en vooral leerzaam

In het begin ging het allemaal wat lastig, maar verderop in de lessen ging het steeds beter. Dit kwam deels doordat ik soms even een wat stevige aanpak nodig had, en hier leerde ik dan weer van. Ik ben blij dat ik bij deze rijschool heb mogen lessen en nu net geslaagd ben!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool! Goed geholpen van begin tot eind!

Ik heb met plezier rijlessen gehad. Goede lessen gehad en geholpen met zelfstandig rijden van begin tot het eind. Zorgt voor een goed zelfvertrouwen en begeleidt je keurig naar het examen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Rijschool met lessen die gericht zijn op wat jij als persoon nodig hebt

Ik heb aardig wat lessen gehad bij autorijschool Mulder, maar ondanks dat nooit een hekel gehad aan het lessen. Dat komt omdat Theo de rijles aanpast op wat jij als persoon nodig hebt om goed en ook ontspannen te kunnen rijden. Met mijn ADHD waren er bepaalde onderdelen binnen het rijden waar ik meer moeite mee had en dus ook meer aandacht naar toe moest. Theo identificeerde deze punten en begeleide mij goed zodat ik deze onder de knie kreeg. Soms zat ik er even doorheen en dacht ik dat het mij nooit zou lukken, maar Theo heeft altijd rust en ontspannenheid in de lessen gebracht waardoor ik uiteindelijk elke les met vertrouwen kon starten. Deze manier van lesgeven heb ik als zeer prettig ervaren en heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen het rij-examen in ben gegaan! Ik kan autorijschool Mulder zeker aanraden, zeker ook voor mensen met ADHD! Theo bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige manier om te leren autorijden

Rijschool Mulder is een erg fijne rijschool om te leren autorijden. Er wordt altijd goed rekening gehouden met je. Ook zorgt Theo Mulder ervoor dat je progressie maakt op een manier die het beste bij jou past. Kortom was ik dus erg tevreden over mijn lessen bij rijschool Mulder.

 • Aanbevelen? Ja
8

niet de beste voor mij maar persoonlijk maar wel een goede rijschool

Voor mij persoonlijk was dit niet optimaal qua persoonlijkheid, maar voor de rest was het een goed ervaring bij een prima rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een hele fijne rijschool die goed kijkt naar wat jij nodig hebt en fijn vindt!

Ik vond het heel erg fijn om te lessen bij autorijschool mulder omdat Theo heel erg goed kijkt naar wat jij fijn vindt en nodig hebt. Hij neemt altijd de tijd voor je en hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en bij hem.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.