goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Erg goeie persoonlijke service, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf. Aardige mensen en ze beschikken over hele nette auto\'s. Wat ik wel gek vond is dat ik zelf naar het postkantoor moest om de auto over te schrijven. Ik vind dat een autobedrijf een dergelijke service in huis moet hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd lastig om een tweedehands auto te kopen. Bij RH Automotive heb ik een youngtimer gekocht die zeer netjes werd opgeleverd. Ben zeer tevreden over de geleverde service. Kreeg hem APK gekeurd mee met nieuwe banden. Tot nu toe rijdt de auto heerlijk en kan ik iedereen deze dealer aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief!\r\n\r\nAuto gekocht zonder garantie, echter zaten er een paar kleine puntjes aan wat roy alsnog netjes onder garantie heeft behandeld! Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1,5 maand geleden een Volkswagen Polo Bluemotion (2010) bij dit bedrijf gekocht. Erg plezierig en correct geholpen. Bij elke auto lag een keurige omschrijving van het onderhoud en de kilometers. Uiteindelijk ben ik blij dat ik vanuit Brabant hierheen ben gereden. Ik kreeg nadat ik de betaling per bank over had gemaakt de dag daarna direct een bevestiging van ontvangst van de verkoper. Erg professioneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste kontakt met RH-Automotive heb ik het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben.\r\n\r\nOndanks een paar kritische vragen van mijn zijde alsmede een wat langere periode om te besluiten de aankoop te doen is Roy altijd geduldig en vriendelijk gebleven.\r\n\r\nHij heeft mooie auto\'s staan voor een eerlijke prijs en mijn ervaring is dat je er altijd uit komt met Roy.\r\n\r\nZou zeker weer een andere auto bij hem komen als de tijd daar is.

Hoofdweg 7 A

3646 AX Waverveen