perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deurslot problemen op de dag voor mijn vakantie. :-( Fijn dat het dezelfde dag nog kon worden opgelost. \r\nSuper service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Need I say more!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer volvowaardige manier van service verlening

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben er al jaren klant en ze bieden continu een goede service. Knap werk. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vaklui met verstand van zaken opgebied van Volvo \r\nGoede en snelle service tegen nette tarieven

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende ervaring, reparaties altijd prima uitgevoerd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke en zeer snelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 4 maal een Volvo bij PG aangeschaft en in onderhoud gehad en al 12 jaar en tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht en al langere tijd kom ik hier heel graag voor service of advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meer dan 12 jaar klant van PG Auto\'s, 4 Volvo\'s gekocht, nu een lease auto maar de cabrio en boodschappen auto blijven komen bij PG.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf dat in overleg met de klant alleen de dingen doet die nodig zijn en daarbij oog heeft voor de klant.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een snelle en zo\'n voordelig mogelijke wijze is mijn auto hersteld van schade. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Je Volvo is hier in goede handen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het probleem met onze Volvo is super snel en goed opgelost. Erg blij met de service van PG.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service. Vlak voor onze vakantie kwamen een paar lastige problemen met onze trouwe Volvo 940 boven water. Geen probleem voor PG auto\'s ondanks de drukte toch onze auto gemaak, zodat wij toch onze reis naar Frankrijk kunnen maken! Dank is groot!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, staan altijd voor je klaar en hebben overal een oplossing voor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Volvo dealer, vriendelijk en vakkundig

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbare Volvo specialist. Personeel en eigenaren kennen de Volvo’s door en door. Zijn ook echte Volvo liefhebbers. Heb er al verschillende Volvo’s gekocht die ze ook altijd prima hebben onderhouden. Hoop nog vele jaren van hun diensten gebruik te kunnen maken.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne communicatie en een eerlijke, van tevoren afgesproken prijs. Kreeg voor een kleine vergoeding een nette leenauto mee. (Volvo V50)

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht