snelle afhandeling (uitnodiging en oplossing) van de storing

Na een telefonische melding van de storing kon ik de middag erop meteen komen. De aard van het probleem werd snel vastgesteld en na mijn fiat meteen verholpen. Ik kon dezelfde middag de auto herstelde en wel weer meenemen, uiteraard na betaling van de rekening.

Gewoon oke!

Korte lijnen, goede service, goede kwaliteit, correcte communicatie, Gewoon goed dus!

Teleurstellende houding

Inhoudelijk en qua service prima geholpen, echter door een administratieve fout een andere factuur gekregen dan vooraf afgesproken. Na dit bespreekbaar te hebben gemaakt kreeg ik een zeer teleurstellende en alles behalve klantgerichte reactie terug, erg jammer.

Prima en snel

Prima voor elkaar en snel

Niet voor niets al jaren klant

Uitzonderlijk goede service!

Ik was na wat technische problemen in het weekend, waardoor er met de auto niet verder kon worden gereden, aangenaam verrast door de snelle reparatie, nadat de auto op maandag door het bergingsbedrijf was afgeleverd. Daarnaast ook nog eens de service te worden opgehaald bij het inleverpunt van het vervangend vervoer en nog een attentie vanwege het nieuwe jaar. Helemaal top!

goede service en een eerlijk advies.

voor de eerste keer de auto alten repareren. zeer goed advies eerlijk en prijs concurerend.

Uitstekende service

Snelle service

Geen poespas. Gewoon goed advies en service.

Goed geadviseerd. Snelle levering en service. Top!

Prima geholpen, snelle service

Prima geholpen, snelle service.

vriendelijke en betrouwbaar

Vriendelijke service en een betrouwbare garage

Prettige en deskundige garage

Mijn eerste ervaring met PG Auto's is zeer positief, echt een klantvriendelijk bedrijf! Kwam hier als "onbekende klant" binnen met een storing aan mijn Volvo, er werd meteen goed meegedacht en aan een snelle oplossing gewerkt. Mijn complimenten!

Goede kwaliteit, maar een uur wachten op bandenwissel is wat lang

Zeer betrouwbare loyale garage! Goede kwaliteit!

Weinig over te zeggen. gewoon superservice. Klantvriendelijk etc.

Prima geholpen door PG

Mijn ervaringen met PG auto's zijn prima.

Uitstekend bedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je een gewaardeerde klant!

Beurt correct uitgevoerd

Ook nu weer goede ervaringen. Telefonisch geïnformeerd over uit te voeren werkzaamheden + meteen prijsopgave. Leenauto tegen billijke vergoeding.

Aan te bevelen wanneer je graag kwaliteit en service wilt hebben

Misschien aan de dure kant. Maar perfecte service en reparatie. Dus wat is duur....

Prettig

Zoals altijd wordt auto goed verzorgd, prettig contact

Supersnelle en uitstekende service bij een onverwachte reparatie

Bij een onverwacht defect aan de auto wordt er goed meegedacht en aan een snelle oplossing gewerkt.

Prettige garage

Prettig als er overleg is over de reparaties bij een beurt/apk

Goed geregeld hoor

Een correcte uitvoering van de geplande werkzaamheden.

Het aanvullend advies, m.b.t. het vervangen van de distributieriem, ter harte genomen en is inmiddels plaatsgevonden. Professionele benadering om motorische storingen te voorkomen.

Duidelijke communicatie en afspraken over de onkosten en afspraken omtrent grote beurt.

Vriendelijk geholpen

Juiste info ,en altijd op tijd voor de afspraken

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht