Klantvriendelijk, meelevend, meedenkend

Vriendelijk, deskundig en betrokken

Ik heb elders een andere Volvo gekocht. Bij PG waar ik mijn vorige Volvo's in onderhoud had kocht ik een set gebruikte winterbanden. Tegelijk werd mij aangeboden dat de eerste monteur wel even onder de motorkap wilde kijken. Gewoon service! Bedankt

Dit is een vakkundige garage met fijn personeel!

Perfect!

Duidelijk

Wordt altijd goed geholpen.

Zeer behulpzaam en snelle service

Elders een jonge 2e hands V70 gekocht, voordat ik deze opgehaald heb op vrijdag eerst langs PG om een set winterwielen te zoeken. Een mooie set uitgezocht, auto opgehaald bij verkoper, terug naar PG, en gelijk de wielen gewisseld die al klaar lagen in de werkplaats. Dus, gewoon top!

Geweldige autodealer/garage die altijd voor je klaarstaan!!

Auto keuring, reparatie, nieuwe ruitenwissers, allemaal zo gedaan!

Directe hulp bij problemen

Ik kon direct terecht. Weer fijn geholpen. Auto werkt weer goed.

Is goed

Is prima. Ik mis alleen wel informatie.

Ik werd netjes geholpen

We zijn netjes geholpen door pg auto's gr.

De enorme passie voor Volvo's is als klant goed merkbaar!

Niet alle auto's zijn Volvo, maar alle Volvo's zijn wel auto. Maar bij PG zijn alle auto's Volvo. Daar hebben ze dus echt verstand van dit merk.

Prima en snel geholpen.

Prima en snel geholpen, monteurs die weten wat ze doen.

Afspraak

Het eerder genoemde motor lampje blijft branden. Ik wil sowieso langskomen omdat de auto zeker op de grote weg, naar rechts trekt. Vr,gr

Wederom prima!

Dit jaar voor de keuring. Goed van tevoren geïnformeerd over de te verwachten kosten. Fijne sympathieke P en G

Prima!!

Snelle en vakkundige service door zeer vriendelijke toegewijde mensen.

Excellent service. Very professional

The only Garage who was able to find the problem with my car. They also provided a detailed list of possible problems that I might encounter in the future.I am very happy with the service and highly recommend it for Volvo owners.

• Would you recommend us? Yes

Ik ben vakkundig en prettig geholpen en dus zeer tevreden met onze nieuwe tweedehands V70!

Gert-Jan van PG Auto's heeft mij zeer prettig en efficiënt geholpen met de deal van de door ons gekochte Volvo V70. Ik heb onze oude auto ingeruild en we zijn tot een reëele prijs gekomen voor de nieuwe auto. Na een korte rondleiding door de werkplaats ben ik erg onder de indruk van hoe efficiënt en netjes daar gewerkt wordt. De aflevering was perfect geregeld en ik kreeg zelfs nog een bosje bloemen mee... :). Onze nieuwe auto is een plaatje en we zijn er héél blij mee. Eén nadeel: Papendrecht is zo'n roteind van Oostzaan vandaan, dat ik helaas het normale onderhoud dichter bij huis zal moeten laten uitvoeren..... vind ik echt jammer! Bedankt, Jeroen.

netjes gebeld met kosten indicatie

auto wordt goed onderhouden door vaklieden. vervangende auto ook goed geregeld. graag op zoek gaan naar Youngtimer op gas.

altijd goed; snel en efficient

reparaties snel klaar; geen flauwe kul. daarnaast eerlijke oplossingen; ook als dat betekent dat het minder werk is.

Ze maken waar wat ze met je afspreken.

Netjes, kundig, professioneel en duidelijk!

1e ervaring met PG Auto's: snel contact via telefoon en e-mail, snel een afspraak kunnen maken (actief benaderd door PG Auto's dat een eerder bezoekmoment ook mogelijk was). Qua kennis en kunde (technisch) een hele goede en betrouwbare indruk achter gelaten.

Wat een plezierig bedrijf

Fijne enthousiaste mensen met liefde voor het merk Volvo. Na een rondleiding in het bedrijf heb ik besloten na de aanschaf van mijn XC90 ook de service door hun te laten uitvoeren. Ook al woon ik op 50 km afstand, kies ik er toch voor de service bij PGauto's te laten uitvoeren. Voelt erg vertrouwd aan!!

Wat een service! En wat denken ze mee

Ze helpen werkelijk met alles. Ze denken mee, helpen met vervoer. Nette en eerlijke prijsopgave. Geen afwijkingen zonder eerst een belletje. Echt 100% genieten.

Heel snel geholpen voor een reparatie, top!

Prima Volvo onderhoud adres

Zoals altijd ouderwetse service!

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht