Prima vakmanschap van Dhr Jan Willem !

Zie boven

Goede service! Vriendelijke mensen!

Een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt! En dat ook nakomt!

Zeer klant vriendelijk en eerlijk en goed advies.

Mijn huidige auto hier gekocht en zeer goed en vriendelijk geholpen. Ook met het toelichten van de status en history van de auto. Zeer nette en professionele afhandeling.

Trekhaak en remmen voor laten plaatsen

Zoals gewoonlijk duidelijk en goed geholpen en een telefoontje voor vervanging met prijsopgave remmen Trekhaak netjes geplaatst en remmen ook dus tevreden klant.

goed geregeld

reparatie prima uitgevoerd

Vriendelijk en servicegericht

Betrouwbaar- afspraak is afspraak Goed3 prijs / kwaliteitsverhouding

erg fijn en goed

Vooraf een heldere afspraak gemaakt, een prima en afgetankte ruilauto aangeboden. Tijdens de dag gebeld met specifieke aandachts- en beslispunten en helderheid over de kosten. Koffie bij afhalen en een klantenbindend praatje. Meegereden bij de "standaard" proefrit en toen ik zelf weer mocht in mn V70, ontdekte ik dat hij weer geweldig en soepel reed.

Snelle en goede service

Ik ben nu een aantal keer bij PG geweest. Ondanks dat ik mijn S80 niet daar gekocht heb, zijn ze erg servicegericht. Heldere prijsopgave en snel geholpen. Werkplaats met verstand van zaken, alles ademt Volvo. Ik kan PG aanbevelen.

Perfecte service

prima service, betrouwbaar advies, garage waar je ook je volgende auto wil kiezen.

Zoals altijd netjes en snel geholpen

Zoals altijd netjes en snel geholpen, zeer klantvriendelijk.

Als je zegt,m'n volvo rijd voor geen meter! Dan breng je hem naar pg auto's en hij rijd weer beter

Goede service En je word netjes en goed geholpen.

Super geholpen probleem opgelost koffie staat altijd klaar en een leen auto super bedankt

Even langs gegaan de auto maakte een raar geluid De koffie staat altijd klaar Probleem de banden Kreeg een leen auto mee En binnen een uurtje alles ik Oke Super bedankt

Goeie gasten, die mannen van PG

Denken mee met reparatie/onderhoudsplannen. Goede kwaliteit, geen verrassingen. Wel zo prettig!

oke

oke

onduidelijke klacht meteen verholpen

Vreemd geluid aan de auto. Kon meteen even langs komen. Gelukkig bleek het een klein defect. Goed en snel geholpen.

Ik kon snel terecht, en de auto is weer gemaakt voor een schappelijke prijs.

Prima verzorgd

Goede aflevering en service

Deskundige en prettige garagist

Deze keer voor een kleine reparatie naar PG auto’s geweest. Vriendelijke mensen, en deskundige monteurs. Klaar terwijl ik kon wachten.

Prma

Goed en vriendelijk geholpen, niet duurder als nodig was. En snel gemaakt.

Prima!

Problemen met de airco! Vlotte diagnose, direct een prijsopgaaf, snelle afspraak en vervolgens reparatie volgens plan naar volle tevredenheid.

Imponerend!

Terug van weg geweest: heel fijn om weer bij PG terug te zijn als klant; geeft een goed gevoel (warm bad). Er wordt tijd voor je vrij gemaakt, echt naar je geluisterd en bovendien een fantastische auto gekocht. Hele fijne, volledige en attente service!

Fijn bedrijf

Vlot, accuraat en vriendelijk

Een goede garage

Denken met de klant mee

Goed endeskundig en eerlijk

Mijn Volvo Is bij PG in goede handen. Zij zorgen er voor dat ik jaar in jaar uit in een betrouwbare auto rijd. Ik heb de Volvo ook bij hen gekocht, net als de vorige. Gewoon goed en eerlijk, voor een redelijke prijs. Gelukkig zijn ze er nog, garages als PG die je blind kan vertrouwen. Eigenaren en personeel zijn toegewijde Volvo liefhebbers met liefde voor het vak. Hans Kakes

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht