Zeer correct!

Professionele en volgens de afspraken uitgevoerd reparatie!

goed en vertrouwd

Wij zijn voor de eerste keer geweest ,de ontvangst, uitleg van de monteur gaf een vertrouwd gevoel

Het is dat we gaan emigreren ....

Eerlijk advies, denken met je mee, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede service en niet geheel onbelangrijk ze hebben ook humor! Dus een auto kopen was in tegenstelling tot vorige aankopen nu een stuk aangenamer!

Nette ontvangst en keurige afhandeling

Na aankomst de de werkzaamheden besproken, gebeld dat er geen extra werk nodig was en dat de auto weer kon worden opgehaald. De auto was ook nog even uitgezogen. Keurig werk.

Prima, professioneel en klantvriendelijk

Tot op heden is het contact met PG vriendelijk, rustig en zoals boven beschreven. Een aandachtspunt is wellicht de kennis en kunde betreffende de toenemende electronica in de huidige en toekomstige auto's.

Hèt betrouwbare adres voor je Volvo!

Een no-nonsense bedrijf, wat ouderwetse kwaliteit levert voor een prettige prijs. Vergeet de glimmende dealer en breng hier je auto. Ze zijn realistisch en vriendelijk. Bovendien denken ze goed met je mee. Zeer aanbevolen, ben er al 12 jaar klant.

Alsof je je auto bij de Volvo dealer koopt, maar dan beter.

Zeer prettige mensen en dito auto’s en aflevering.

Topservice

Klantvriendelijke specialisten die altijd klaar staan.

heb nog maar een eerste contact gehad, maar de ontvangst was prettig

Super goed

Super goede service en klantvriendelijk

Correct

Aanbevelen moet ja zijn.

Prima!

Onze Volvo 240 ers zijn er in onderhoud. En naar volle tevredenheid! Aan te bevelen voor oudere maar ook jonge Volvo’s. Volvo vakmensen!

Zeer prettige service

Zoals altijd was service top. Daarnaast kon ik door omstandigheden de auto niet tijdig ophalen. De leenauto kon ik blijven gebruiken tot de volgende dag.

Buitentemperatuur weergave klopt niet.

Van de week werkte de buitentemperatuur weergave even niet naar behoren, hup effen langs bij PG auto's, voor een afspraak, wat afspraak ik werd gelijk geholpen, een monteur nam hem gelijk onder handen, en loste het probleem gelijk op, terwijl ik genoot van een lekker bakje Koffie. Klasse mannen. Vriendelijke groet, Theo.

Vriendelijk, vakkundig en servicegericht

Mooi bedrijf, nette showroom en boven alles: vriendelijk, vakkundig en servicegericht personeel dat altijd voor je klaar staat, persoonlijk de tijd voor je neemt en er alles aan doet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kortom: een prettig bedrijf waar we met plezier een mooie Volvo V40 CC hebben gekocht en waar we onze auto met vertrouwen in onderhoud hebben. Petje af!

Vriendelijk,denken mee en goede service

Na een aanrijding net voor de vakantie is deze netjes gerepareerd. Hierbij werd door hun meegedacht om de kosten te beperken en de wagen toch weer netjes te krijgen. Topservice Wagen werd in vakantie thuis afgeleverd zodat we na de vakantie de auto weer konden gebruiken. Zeer te spreken over de afhandeling

Staan direct voor je klaar met oplossingen!!

Had een technisch mankement met mijn auto. Dit betreffende onderdeel hadden ze zelf niet op voorraad, maar ze hebben er toch voor gezorgd dat dit nieuwe onderdeel in hun bezit kwam zodat mijn auto diezelfde middag weer kon rijden. Mijn ervaring is dat ik hier terug blijf komen!

Vakmensen met passie

Hier heeft men echt verstand van Volvo's. Daarnaast is de communicatie en klantvriendelijkheid meer dan ok. Wel redelijk prijzig, naar.mijn mening. Wel goedkoper dan een Volvo dealer.

Goede service, redelijke kosten

Vriendelijk en zeer kundig personeel

Top garage

Zoals altijd : uitstekend en persoonlijk.

Ik zou niet meer weg willen.

Nadat we op een zaterdagnacht met onze Volvo met een defecte dynamo in Rotterdam waren gestrand, hebben we op advies van plaatselijke bekenden de auto ter reparatie aangeboden bij PG Auto's. Goede en vriendelijke communicatie, perfecte service en op dinsdagmiddag konden we de auto alweer ophalen en er weer mee terug naar Zuid-Limburg. Nog bedankt voor de tip Arthur!

Gewoon goed

Zie hierboven

Top (als altijd)

Heb onlangs een velg met kapot gereden band nog net voor sluitingstijd kunnen brengen. De volgende dag is de velg gemonteerd en alles was al weer in de kofferbak gelegd (thuiskomertje, krik enz) voor ik de koffie goed en wel op had. Service zonder dralen, het bestaat nog. Ben hier inmiddels al weer jaren een tevreden klant.

Tijdens APK bleek de voorband links een schade te hebben en een ashoes lek te zijn. Deze zijn gelijk gerepareerd waarna de auto is goedgekeurd. Alles in 2 uur geregeld.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht